IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cresterea parului si stoparea caderii parului, scheme tratament, masti, solutii
Girlish
post Jan 5 2008, 08:49 PM
Post #101

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

http://www.plantur39.com/en/index.php Azi l-am vazut in farmacie.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 9 2008, 08:31 PM
Post #102

Musafir

QUOTE(clara @ Dec 18 2007, 03:09 PM) *
Roxanica, eu il folosesc pe cel pt par gras, plus lotiunea tonica. Dupa ce ma spal, las parul sa se zvante un pic dupa care aplic lotiunea tonica pe scalp frictionand puternic scalpul pret de cateva minute. Cam asta e procedura pe care o folosesc eu. Pt ca samponul imi usuca rau parul, pe lungimea firului de par aplic un balsam de la Tigi evitand radacina. Pritenul meu il foloseste pe cel pt matreata plus lotiunea tonica.

Clara, iti multumesc mult pentru recomandare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Mi-am cumparat samponul Alpecin medicinal impotriva matretii si lotiunea tonica pentru par gras si matreata. Au trecut cam 2 saptamani si ceva de cand le folosesc si deja se vad efectele. Nu mai mi se ingrasa parul atat de repede. Acum ma spal la 3 zile, ceea ce mi se pare absolut normal.

+Quote Post
alyna07
post Jan 30 2008, 02:19 PM
Post #103

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-am cumparat azi de la farmacie - Eurovita pentru par si unghii. Mie mi se pare cam mult sa iau o tableta de 50 mg/zi, oare are efect daca o tai si iau doar jumatate in fiecare zi? De vreo 2 ani cred ca am observat ca imi cade parul mult... si m-am gandit ca poate de la cum ma tot vopseam. Dar acuma nu m-am vopsit de mai bine de jumatate de an si e tot asa, asa ca m-am gandit sa iau ceva vitamine in sfarsit. Scrie ca din acidul panthenoic e 250% din doza zilnica recomandata... nu e prea mult? de ce n-au pus si ei mai putin 8-| oare e ok daca iau jumatate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 30 2008, 03:23 PM
Post #104

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu cred. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alyna07
post Jan 31 2008, 03:05 PM
Post #105

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

uf... si ce nu-mi place sa iau medicamente... mai ales cand sunt asa mari , abia pot sa iau roaccutane-ul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nah.. decat sa ajung cu 3 fire pe-o parte, 2 pe cealalta (daca stiti bancul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mai bine ma sacrific...

+Quote Post
NicoleNicole
post Mar 8 2008, 04:42 PM
Post #106

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,442

Hai sa va spun povestea parului meu. Aveam cam 20 de ani aveam un par superb castaniu cu reflexe roscate, natural... toti prietenii ma laudau... des, frumos. Pe mine nu prea ma interesa asta, pt ca atunci cand ai ceva nu apreciezi...
Ma nuantam cu nuantatore de la Londa, roscat. Intr-o zi am spus gata ma vopsesc roscata lol. M-am dus mi-am cumparat vopsea si m-am facut roscata. dupa 2 sapt am vrut sa ma fac blonda. Aveam o prietena care era coafeza si m-a decolorat de 3 ori intr-o saptamana pt ca deh pe mine ma apucase si vroiam blond blond spre alb, si nu intelegeam de ce nu iese blond. Ea mi-a spus ai grija ca nu e bine, eu te fac dar daca se arde sau se deterioreaza tu ai vrut. Cand m-am spalat prima oara pe cap singura am simtit ca mi se taie respiratia, parul meu fin si matasos era acum ca o perdea ca textura:)). Nu-i bai ca nu m-am lasat. Am inceput sa-mi iau tot felul de vopsele care mai de care cu decolorant. Palette 100, mai e una de la Loreal mai scumpa care decoloreaza. Tot nu-mi iesea blondul ala deschis pe care-l vroiam. Pana la urma pe la 23 de ani deja imi crescuse mult si ramasese o parte putinb mai roscata in partea de jos. Aveam parul lung pana la fund:) Am zis hai sa ma duc la un salon ca stiu alea ce sa-mi faca acolo. M-am dus frumos la un salon de cartier, unde era o donsoara care in afara ca parca ma batea cand imi punea mana pe cap, eu avand scalpul foarte sensibil mi-a pus de 3-4 ori decolorant pe tot parul. Prin august 2008 fin sfarsit ajunsesem la culoarea pe care mi-o doream... blondul acela dar pt ca am mai taiat din el, nu pt ca a fost donsoara coafeza foarte inspirata. Ehh dupa 2 sapt a inceput sa-mi cada parul... mult, slabisem, am zis ca am leucemie lol ca imi cadeau suvite suvite si fiind mult si foarte lung parca parea si mai grav. In sfarsit intr-o seara dupa 3-4 sapt de disperare ma duc si ma uit in oglinda ca mai aveam 3 floace in fata si nu stiam wtf am. Ma intorc cu spatele si vad un par foarte scurt la spate 5-6 cm dar des... Ehhh dragele mele mi se rupsese tot. I-m multumit lui Dumnezeu ca nu am chelit, m-am dus frumos la un alt salon si m-am tuns pana sub urechi. Nu mai spun de depresii si alte chestii ca eu am avut parul foarte lung de cand ma stiu si m-am socat ingrozitor+ ca eram chiar deosebita cu parul ala luuung si blond. Asta e. Ideea e ca pana si dupa ce m-am tuns scurtnu puneam sa-mi trec degetele prin el pana la capat, fiind foarte ars in partea de jos. Nu stiam ce sa mai fac si ma durea enorm ca ramasesem cu 3 floace si scurt, groaznic pt mine. M-am mai decolorat eu de cateva ori DOAR LA RADACINA in 3 luni. Intr-o zi am descoperit un alt salon mai aproape de mine pt ca am jurat atunci ca nu ma mai duc nicaieri lol si am zis hai sa ma mai duc si eu la o cosmetica, o manechiura... pe care in ultima jumatate de an le-am facut acasa singurica. Si acolo am gasit o fata dragutza care mi-a explicat ce sa fac m-a mai tuns putin si mi-a spus. Parul se vopseste INCEPAND DIN SPATE. In cazul in care e blond, SE DECOLOREAZA SI SE VOPSESTE DOAR RADACINA, si sa-mi fac masticand pot. Mi-am luat Elseve, Nivea, Dove si kaloss. le-am amestecat, si acum ma spal cam la o sapt pe cap cu sampon, dar imi fac masca la 3 zile, o las o ora pe cap, si cand ma spal am iarasi parul sanatos si matasos pe care-l aveam mai demult. MASCA NU SE PUNE DE LA RADACINA NICIODATA.

Ingrasa parul si se poate chiar sa cada ... O data pe sapt ma masez bine cu ulei de ricin, atunci cand ma si spal pe cap... Si cam atat. Astept cu nerabdare sa-mi creasca parul care acum e deja pana la umeri. Dar macar e sanatos. Asa ca aveti grija cu donsoarele de la saloane care habar n-au de capul lor. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea. Si sa va foloseasca:) La un par frumos si sanatos orice culoare sau textura ar avea!!

Ahh am uitat sa va spun ca dupa ce m-am tuns mi-am pus extensii de disperare. Nu le-am suportat + ca aratam ca Daniela Giorfy, no offense lol, parul meu fiind foarte scurt si neavand nici o legatura cu extensiile, parca erau din alta lume. Si dupa ce am dat 15 mil pe ele, am dat inca 5 ca sa mi le scoata mi-a mai cazut si s-a mai rupt o parte din par:)... asa da, numai belele... Asta e. Sa fiti sanatoase si frumoase:)

+Quote Post
Fanny
post Mar 8 2008, 06:11 PM
Post #107

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Oribila experienta ai avut. Bine ca ar reusit sa-ti revii fara mari belele. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
NicoleNicole
post Mar 8 2008, 06:36 PM
Post #108

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,442

Multumesc Fanny:)

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 8 2008, 06:53 PM
Post #109

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si eu-s patita...am ajuns la cantitatea injumatatita de par...si asta din cauza unui tratament intern pentru ten... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ..asta e...exact ca tine Nicole,nu l-am apreciat la vremea respectiva...acum incerc sa-l resuscitez cum pot...asta e...oricum trebuia facut tratamentu` respectiv pt ten...
Bine macar ca si-a revenit parul tau...si al meu vad ca a inceput sa se regenereze...se vad firisoare mici crescute,asa ca-s pe drumu` cel bun...
Uleiul de ricin chiar da rezultate?

+Quote Post
splendora
post Mar 12 2008, 03:02 PM
Post #110

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Hmm...n-am gasit nimic despre gene...ar avand in vedere ca are legatura cu parul, osa scriu aici.
Eu folosesc ulei de ricin si pt gene si pt podoaba capilara. Din pacate, in ultima perioada am observat cum am lipsa-spatiu-lipsa-spatiu mai mult, la gene. La fiecare demachiere, pierd cel putin 5 gene.
Nu stiu ce as mai putea sa folosesc. Ma machiez din ce in ce mai rar, abia daca ma dau cu mascara o data pe saptamana. Conjunctivita sau alta boala la ochi nu am.
E posibil sa fie de la stres sau de la faptul ca am nevoie de ochelari?

Multumesc

+Quote Post

25 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:32 AM