![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am pierdut ceva din firele genelor cand foloseam un rimel de la Oriflame naspa...cand ma demachiam,pe discu` demachiant ramaneau prea multe fire de gene pt gustul meu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...asa ca l-am schimbat si si-au revenit genele cat de cat,splendora...genele nu cred sa aiba legatura cu defectele de vedere...cu stresu` s-ar putea...dar cel mai probabil eu cred ca ele-s afectate de produsele cosmetice...respectiv rimel si fard...poate si demachiant...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 8-March 08 Member No.: 3,442 ![]() |
Uleiul de ricin e ok din punctul meu de vedere. Eu il aplic cu degetele la radacina si masez bine, il las o ora si apoi ma spal, dupa care-mi fac masca daca mai am timp, daca nu ma dau cu balsam si e ok. Pentru ten eu mi-am luat Proactiv sper sa nu fac reclama si e super ok, chiar mi-am curatat tenul. Acum depinde si ce probleme ai tu.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nicole, atata timp cat e vorbesti de experienta ta (fericita sau nefericita) cu un produs nu se numeste nici ca-i faci reclama, nici ca-l denigrezi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 8-March 08 Member No.: 3,442 ![]() |
Apropos de gene stiu ca am avut si eu problema asta dar eram destul de mica aveam 14-15 ani si cateodata ma trezeam cu ochii lipiti si imi cadeau rau genele. Chiar nu stiu cauza. Eu folosesc L'oreal , fond de ten si rimel si e ok. n-am incercat altceva. Intreaba la o farmacie poate stiu acolo, ca eu ulei de ricin pe gene n-am incercat si nu stiu cat de bine e sa incerci tot felul de produse dupa ureche asa, sa nu-ti faca mai rau.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 31-March 08 Member No.: 3,591 ![]() |
Pentru caderea genelor eu stiu de uleiul de ricin si de cel de masline, dar nu am incercat pentru ca nu am avut nevoie; o colega a avut problema asta si de la ea stiu. Pot sa o intreb daca vrei.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Da, ar fi bine daca as putea primi mai multe informatii de la persoane care au avut problema asta. Am parca grupuri de gene si apoi spatii si este jenant ca nu ma pot bucura de genele mele si ca ma feresc sa folosesc mascara. Atunci cand folosesc, e alta bataia de cap pt ca tre sa le aranjez sa nu arate aiurea.
Folosesc ulei de ricin destul de des, dar nu vad diferenta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-May 08 Member No.: 3,845 ![]() |
Buna tuturor,
De vreo 3 ani de zile imi cade parul infiorator, se spune ca e normal sa ti cada intre 40-100 de fire pe zi insa la mine la fiecare trecere cu mana prin par cad cred ca vreo 20 de fire. Fiecare spalare a aparului pentru mine inseamna un chin, numai la gandul ca imi vad ceva care obisnuia sa fie frumos..cum se scurge prin cada... Imi cade un pumn plin de par...la fel se intampla si cand ma pieptan. Dimineata cand ma ridic din pat..perna mea e aproape neagra (sunt bruneta) din cauza parului meu care in loc sa stea in cap a ales sa stea pe perna..sau pe jos in casa...casa mea e plina de parul meu.... Mai mult de atat am si o tona de matreata, cu toate ca ma spal cu un sampon impotriva matretii - Ducrey. A fost bun o perioada, insa apoi s a obisnuit organismul cu substanta activa probabil..si nu mai face fata. Am fost la dermatolog (eram in alta tara pe vremea aia - Egipt), mi a dat o tona de pastile...vitamine, sampoane si dupa un an si jumatate de dat banii aiurea...tot nimic. In romania am luat solutia de la elmiplant impotriva caderii parului, dar cred ca problema mea e mai grava de atat...si nu prea am rabdare pentru tratamentele naturiste....dureaza prea mult..si in secolul asta al luminii cand plecam de acasa la 8 dimineata si ne intoarecem la 8 seara, nu stiu cand sa mai avem timp. In fine, DACA S-A MAI CONFRUNTAT CINEVA CU ASA CEVA, va rog sa mi spuneti ce ati facut, daca ati gasit un medic bun, orice informatie e binevenita. Va multumesc si astept raspunsurile voastre. Oana |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Atat pentru matreata cat si pentru caderea parului mie mi-a facut foarte bine henna (cea frantuzeasca cu o indianca pe ea). Daca nu vrei sa vopsesti parul ia varianta neutra (parca asa se numeste) si aplica doar pe pielea capului.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 27-May 08 Member No.: 3,960 ![]() |
hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-am cumparat azi de la farmacie - Eurovita pentru par si unghii. Mie mi se pare cam mult sa iau o tableta de 50 mg/zi, oare are efect daca o tai si iau doar jumatate in fiecare zi? De vreo 2 ani cred ca am observat ca imi cade parul mult... si m-am gandit ca poate de la cum ma tot vopseam. Dar acuma nu m-am vopsit de mai bine de jumatate de an si e tot asa, asa ca m-am gandit sa iau ceva vitamine in sfarsit. Scrie ca din acidul panthenoic e 250% din doza zilnica recomandata... nu e prea mult? de ce n-au pus si ei mai putin 8-| oare e ok daca iau jumatate? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Un produs bun e Perfectil. E nou, e din Anglia - ceea ce cred ca-l face sa avem incredere - am tot vazut reclame in reviste si prietenul meu a inceput sa ia. Are tot complexul de vitamine si multiminerale necesar. Pot sa spun e ca nu ii mai cade parul si sper sa apara si ....."pufulet". Vom vedea! Oricum nu poate sa-i faca decat bine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Corina, am cautat pe net si perfectil nu are nimic in plus fata de alte suplimente romanesti care se gasesc pe piata la preturi mult mai mici. In plus, ceea ce nu se spune in reclamele astea, este ca intotdeauna calvitia are cauze genetice si nici un medicament nu este capabil sa schimbe adn-ul uman. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mai mult, e bine sa fim ceva mai reticente si mai ponderate in recomandari, in special cind vorbim de medicamentele nou aparute (si suplimentele alimentare intra in aceasta categorie) pentru ca au existat de-a lungul timpului multe produse declararate drept "sigure" care au dus la nenorociri... Si faptul ca e din Anglia nu il face " mai de incredere" decit alte medicamente - e chiar indicat sa ne tinem in friu tendintele cosmopolite in domenii ca farmaceutica. In plus, iti recomand sa citesti regulamentul forumului vis-a vis de conturile create pentru promovarea unui produs/serviciu, societate comerciala (a, aici intra si farmaciile, sa stii! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Ar fi pacat sa ne despartim inainte de a ne cunoaste mai bine, sper ca intelegi exact ce vreau sa spun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:46 AM |
|