![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu ma bag la un tratament-soc cu ulei de ricin.. am inteles ca da foarte bune rezultate..asa ca merita incercat... e scarbos ca orice ulei, sa-l pui in cap, dar sa nu mai vaz` pastile in fata ochilor..
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa parerea mea Perfectilul nu e mare branza. Mai bine o dieta echilibrata si multe alimente care contin siliciu: ovaz, fasole, usturoi, ceapa. Si masti cu ulei de ricin.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Perfectilul e mare brinza cind ai legatura cu unii de il comercializeaza... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am o dieta echilibrata, chiar am grija ce mananc si sa mananc sanatos si mi-am dat seama ca tot nu e-n regula..tot intern este dezechilibrul de`mi pica paru`...nu stu` daca s-a eliminat din organism Roaccutane-ul, ca eu tind sa cred ca de la el mi-a picat paru`..am luat si Viaderm o cutie..a fost ok,dar am luat prea putin...si a recidivat caderea...trebuia sa iau macar 3 cutii,da` chiar vreau sa reduc din administrarea de pastile pt orice afectiune...
probabil faza cu Perfectilul` era o mica reclama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... una mica, siteul care prezinta amindoua produsele (destul de rare pe piata!) e gazduit de acelasi furnizor de net cu al doamnei de mai sus. Cam mare coincidenta....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Empty, mai bun decat Viaderm, mi s-a parut Vitamins for the Hair, de la Nature's Bounty. Preferabil de luat cu mancare, altfel imi intorceau stomacul pe dos si in plus erau mari.
Pe mine ma enerveaza uleiul de ricin pt ca este foarte slinos... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar are rezultate, nu? Eu acum mai folosesc din cand in cand uleiul de masline, tot din categoria naturale. |
|
|
![]()
|
|
sweet, incerc si cu asta ...sunt la a doua folosire...nu pot sa stau toata noaptea cu el, ca nu pot sa dorm cum vreau eu, in ce pozitie vreau eu,ca tre` sa ma limitez la prosopu` de pe perna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) asa ca-l las vreo 3-4 ore ziua, cand nu ies din casa...si`l amestec cu galbenus ...(si mai yucky in combinatia asta, dar incerc)...ca am ajuns la disperareeee...te anunt peste o luna daca da rezultate! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bafta cu tratamentul, Empty! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Da, sa ne anunti de rezultate!
Aplici asta la fiecare spalare sau o data pe sapt/doua etc? |
|
|
![]()
|
|
sweet, trebuie cam de 3 ori pe saptamana cica dat pe par ca sa dea rezultate,timp de 2 luni. Sper sa reusesc ...ca e asa yucky senzatia.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "rezista baba..."
Sper sa iasa ceva, ca de nu, ma tund periuta si pun si poza la topicu` respectiv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 25-June 08 Member No.: 4,127 ![]() |
Buna fetelor!De o luna si ceva imi cade parul ingrozitor.cel mai mult la spalat,raman cu "ghemuri" de par in mana.Mi-am facut analize complete inclusiv tiroida,analize hormonale ecografie ovariana,nu a iesit absolut nimic in neregula.
M-am dus la dermatolog si a ajuns la concluzia ca e o cadere sezoniera,ca parul trebuie sa se regenereze si cade,dupa ce mi-a pus niste intrebari,m-a intrebat de cand nu mi-a mai cazut parul.Adevarul ca nu imi cadea un fir inainte de perioada asta. Am luat niste vitamine,niste pastile naturiste hair tonic,ma dau cu masca viva natura cu petrol si folosesc fiolele vichy cu aminexil.mari imbunatatiri nu am vazut. Toti mi-au zis ca daca e sa se regenereze pot sa ma dau cu orice ca tot cade ce are de cazut,dar cat poate sa tina aceasta perioada de cadere?Deja a trecut o luna si eu ma crizez la fiecare spalare,imi vine sa plang cand il vad prin chiuveta cu smocurile.sa nu mai zic ca pe unde merg las numai "urme" de par.L-am si scurtat ceva,dar degeaba.Aveti vreo idee?sa mai astept sa isi faca "damblaua" avand in vedere ca nu s-a gasit nici o cauza?caderea e difuza,nu am goluri sau localizari,cade de peste tot la fel!Stresata nu sunt,nu am examene sau altele... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:16 AM |
|