![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat azi phytocyane, sampon revitalizant si capsule phytophanere. Am eu un feeling ca o sa dea roade, desi nu-mi mai cade parul ca inainte de ceva vreme buna. M-as tunde, dar numai cat sa-i dau o forma, insa sunt confuza, n-am nici cea mai vaga idee cum.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 25-June 08 Member No.: 4,127 ![]() |
walpurgik ti-a cazut sau iti cade?eu mi-am luat azi Vitralius capsule.Nu vreau sa te dezamagesc dar am facut acum 2 ani tratament cu phitocyane sampon plus fiole .Rezultatul a fost matreata,par gras si parca mi-a cazut si mai rau parul.Tot ce e posibil sa fi facut eu alergie la ceva din continutul lui.M-am schimbat pe vichy si a dat rezultate dar acum parca nu mai raspunde la nimic parul meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sunt disperata.In farmacii sunt atatea produse dar depinde de fiecare,la cineva a mers,la altcineva nu.Eu raman pe vichy sampon plus fiole,Vitralis si Hair tonic,si viva natura cu petrol o data pe saptamana,dar deja imi e groaza sa ma mai spal pe cap sa ma mai pieptan (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cand ma gandesc ce par aveam si ca nu imi cadea un fir (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu in toamna o sa-mi iau fiolele de la foltene, despre care am auzit opinii pozitive dupa testare si rezultate evidente, tratamentul se face primavara si toamna. Din cate am observat la mine cel mai ok e sa schimb sampoanele cat mai des, sa ma spal cu 2 feluri diferite de fiecare data, in functie de cum mi-e parul atunci, cat de gras sau uscat e, daca mi-e dermatita pe zona cu probleme sau e ok, plus mastile aferente. Acum nu-mi mai cade decat normal, insa am trecut printr-o perioada de mi s-a injumatatit parul. Am luat suplimente multe si plus la 2 zile masca de par, farmec cu ihtiol, vivanatura cu petrol, tonice de par cu ardei iute sau alpecin cu ingrediente speciale, ulei pe firul de par pt a nu-l usca si a-l restructura. Toate astea dupa o vreme chiar au avut efect.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi-a placut foarte mult Phytocyane la momentul lui. Nu imi mai imi cadea parul, s-a mai regenerat, imi dadea un super volum parului si se aseza bine. Walpu, cat ai dat pe capsulele Phytophanere? Tin minte ca sunt destul de scumpe, nu? Eu am luat de la Nature Bounty, tind sa cred ca au avut efect dar erau si groaznic de inghitit. mari, amare, mi se intorcea stomacul pe dos.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpe a naibii- 130 ron. M-am ticnit, imi luam o pereche de papuci cu banii aia.(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nature's bounty am luat si eu; mi-au placut merz spezial dragees, astea pe care le-am luat ultimele, usor de inghitit, cu invelis dulce si mai acceptabile ca pret. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 25-June 08 Member No.: 4,127 ![]() |
Walpurgik te referi la tonicul de la Alpecin cu cafeina?il am si eu acasa, m-am dat o data de doua ori dar mi-a lasat parul ca naiba,nici nu ma puteam pieptana,era gras si in acelasi timp "apretat",mai tare mi-l smulgeam,asa ca am renuntat la el si m-am intors tot la fiolele vichy,care sunt mai comode si mai usor de aplicat.tu ai vazut efecte de la alpecin?alte probleme nu am decat ca mi se ingrasa ceva mai repede de cand imi pun crema cu petrol.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, si mie mi se ingrasa de la mastile cu petrol, insa isi revine intr-o sapt. la normal dupa ce nu le mai aplici. Tonicul il foloseam numai inainte de masca de par, frictionam bine pielea capului, apoi aplicam masca si stateam acoperita cu folie vreo 2-3 ore. Apoi spalam parul. In rest, orice produse leave-in pe par mi se pare ca incarca, asa ca evit sa le folosesc, chiar si ser de volum sau mai stiu eu. O sa vezi ca daca e de picat, parul ala o sa pice, aproape indiferent de ce-i faci, apoi o sa se reduca si stabilizeze. La mine cu siguranta mi-a cazut si datorita pielii scalpului care are zone cu dermatita seboreica, ceea ce clar nu face bine nici la bulb.
|
|
|
![]()
|
|
Si nu se formeaza nici o reactie aiurea...si cafeina si petrol?Ma gandesc ca poate nu-si mai face nici una efectul.Adevarul la cat sunt de disperata si eu mi-as pune in cap toate lotiunile doar de s-ar opri o data.
Mai aiurea e ca au venit si caldurile si transpir toata.Cu parul desprins nu pot umbla ca sta ca naiba daca nu il fac cu presa si asa mai rau il agresez plus ca ma enerveaza sa vad fire peste tot.Il tin prins in coc sau o coada lejera ca sa nu-l sugrum.Am sa mai incerc si fiolele de la bes pe baza de ginseng si placenta,vad ca sunt laudate...in toiul verii m-a luat si pe mine naparlirea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, foarte scumpe Phytophanere, Walpu..sa ne tii la curent cu evolutia.
O sa ma uit si eu de Merz si ce contine, la astea de la Nature's Bounty imi placea ca aveau o compozitie buna, concentratii destul de ridicate, dar chiar au un gust groaznic si provoaca chiar o stare de greata. Cel mai bine ar fi sa le iau in timpul mesei, cred. Vitralius am inteles ca e un complex puternic antioxidant, ii contine cred pe toti, dar pt par mai e nevoie de complexul B etc, nu e suficient. Despre ce fiole cu placenta si ginseng e vorba? This post has been edited by sweet_girl: Jun 30 2008, 02:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Si Vitralius-ul are B-uri.Sunt la Bes niste fiole pe baza de ginseng si altele pe baza de placenta.Sunt laudate.Eu parca am observat la ultima spalare imbunatatiri,nu a mai cazut asa tare plus ca la radacina se vad multe firisoare mici.Sa vad cum se prezinta in continuare.O fi inceput sa isi faca fiolele de la vichy efectul sau si-a facut damblaua caderea.Am renuntat la crema cu petrol de la viva natura pt ca am observat ca imi cadea mai rau dupa ce o tineam in par(poate sunt eu intoleranta la petrol,cine stie) oricum nu mi se pare normal sa cada dublu fara de obicei dupa ce imi puneam acea crema,cu toate ca e foarte laudata.Cine stie,nu toti raspundem la fel.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:05 AM |
|