IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cresterea parului si stoparea caderii parului, scheme tratament, masti, solutii
ivanka
post Nov 7 2008, 11:46 AM
Post #161

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,287

Buna, fetelor! Si eu ma confrunt cu aceeasi problema de cativa ani buni si tot n-am gasit un remediu eficient care sa stopeze caderea parului. Am 26 de ani si ma vopsesc blonda de la 18 ani, eu fiind saten inchis la baza. Initial am inceput cu suvite, care s-au tot inmultit pana cand a trebuit sa il vopsesc tot. Incerc sa il vopsesc cat mai rar, o data la 2 luni jumate-3 merg la salon, unde folosesc vopsea profesionala, insa cred ca am pierdut jumatate din el in cativa ani. Ma confrunt si cu dermatita seboreica, pe care am reusit sa o stopez cat de cat cu sampon Dercos de la Vichy pentru matreata uscata, care acum a aparut intr-o varianta si impotriva caderii parului si in paralel sampon Vichy Dermocalmant. Folosesc masca cu ulei de masline, balsam reparator, balsam pentru culoare, insa dupa cateva spalari de la vopsire parul e matuit, se incurca foarte usor si cade in disperare. Acum am luat de la farmacie Seleniu si Zinc, scrie ca e pentru par, unghii si piele, sa vedem ce rezultate da. M-am tuns si mai scurt, sperand sa se regeneze, insa am ajuns la concluzia ca singura solutie e sa nu mai vopsesc, asa ca ma gandesc la culoarea naturala, desi imi sta bine blonda. Folosesc si anticonceptionale, care am auzit ca ar fi si ele responsabile de caderea parului si m-am obisnuit sa il tin tot timpul prins in coada. As vrea sa incerc Gliss Repair, daca l-ati folosit, as fi curioasa daca a dat vreun rezultat. Daca stiti si un produs bun pentru descurcarea parulu, v-asi fi recunoscatoare.
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Nov 7 2008, 12:05 PM
Post #162

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Ivanka,eu folosesc Hair Repair de la Gliss si e foatre bun.Am un par cret de la natura si il descalcesc foarte greu, l-am mai vopsit si blond.Face parul matasos si il pieptan foarte usor,iar cand am fost la cuafor domnisoara respectiva mi-a zis ca a vazut foarte rar un par vopsit blond asa de moale.Incearca si tratamentul cu ulei de ricin ca nu pierzi nimic.Bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
symlove
post Nov 7 2008, 12:05 PM
Post #163

Contaminat
*

Member No.: 4,127

Si eu am crezut ca sunt anticonceptionalele de vina, le banuiam, dar mi-am facut analizele hormonale si totul e ok.Deci am exclus cauza asta.De vopsea nu am ce sa zic ca ma fac cu henna sau nuantator de la l`oreal Casting...mai ales cand e frig ca imi e ca naiba sa stau 5 ore cu henna in cap pe frigul asta.Si cu toate astea cade.si eu il tin mereu prins din cauza ca nu suport sa las peste tot numai fire de par, am alergie cand stau la o masa si vad cum cade peste tot. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sa nu mai zic cati bani aruncati pe tratamente cu efect zero sau care mai rau au inrautatit situatia(mi-au ingrasat parul,mi-au facut matreata etc.)

+Quote Post
Diana.
post Nov 7 2008, 12:24 PM
Post #164

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Ivanka.
Din experienta personala iti spun ca toate mastile si tratamentele nu au dat rezultate lamine (mai putin cea cu gaz+ulei de ricin+alcool).
De cind insa folosesc vopseaua Color& Soin s-a mai diminuat caderea. Semnificativ.
Si eu tot blonda sint, insa culoarea naturala e un blond nisipiu.
Informati depsre vopsea de par care nu deterioreaza gasesti daca dai click pe link.

+Quote Post
Oana
post Nov 7 2008, 01:15 PM
Post #165

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Gazul unde-l gasesc?Am intrebat pe la benzinarii si nu au.

Sory,am intrebat de 2 ori. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
ulpia
post Nov 12 2008, 06:00 PM
Post #166

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

A incercat cineva emulsia pentru ingrijirea parului de la Santo Raphael? Contine ulei de ricin, petrol rafinat, alcool etilic si ulei de menta; credeti ca este bine se tine pe par 4-5 ore asa cum indica prospectul? in loc de 10-15 minute conform retetei de la inceputul topicului?
Gazul lampant difera de petrolul rafinat? Se comercializeaza mai putin in stare pura; decat in lotiuni alaturi de alte ingrediente.

This post has been edited by ulpia: Nov 12 2008, 06:25 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Nov 12 2008, 06:26 PM
Post #167

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Mi-am luat Vichy cu aminexil ...pana acum face minuni...si nu am folosit decat 2 doze...e prea devreme insa sa ma pronunt...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
symlove
post Nov 13 2008, 12:03 PM
Post #168

Contaminat
*

Member No.: 4,127

EmptyG ma bucur ca iti merge.si la mine prima data a avut rezultate miraculoase insa cand am mai incercat sa fac o cura nu a mai avut nici un efect din pacate.
Ulpia eu am folosit acea solutie dar cred ca era prea puternica pt scalpul meu, dupa ce ma dadeam cu el l-a spalat imi cadea enorm de mult par.Sau poate sunt eu prea sensibila cine stie.
Eu am inceput sa vad rezultate chiar bune de la Crescina, imi mai cade foarte putin par si se regenereaza.Sper sa fie ok in continuare.mai am o luna de tratament.Acum a aparut la crescina si sampon pe care mi l-am achizitionat.Sper sa nu fac matreata sau sa imi ingrase parul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
janis
post Nov 17 2008, 05:10 PM
Post #169

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Eu am folosit Alphactif sampon si balsam vara trecuta si m-a ajutat destul de mult, numai ca are un miros foarte ciudat samponul.

+Quote Post
Cindy
post Dec 7 2008, 01:35 AM
Post #170

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu si cine a mai folosit, cum sunt fiolele Phyto imporiva caderii parului? Nu am probleme cu caderea parului dar fiolele astea sunt printre putinele produse pe care nu le-am incercat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (si sunt foarte curioasa) si banuiesc ca ar fi bune pentru fortifierea si regenerarea parului. M-am inteles foarte bine cu produsele Phyto pe care le-am folosit pana acum, prin urmare as vrea sa incerc fiole tot de la ei.

This post has been edited by sweet_girl: Dec 7 2008, 01:36 AM

+Quote Post

25 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:07 AM