IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cresterea parului si stoparea caderii parului, scheme tratament, masti, solutii
cris 82
post Dec 9 2008, 11:34 PM
Post #171

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Fetelor,am o problema asa de mare,nici nu stiu unde sa scriu despre ce e vorba,o sa scriu aici poate ma veti putea ajuta,pana acum 3 sapt. am fost blonda(vopsita)insa,din cauza ca imi cadea parul intr-un ritm alert,am decis sa ma inchid si am ales cea mai proasta solutie,m-am facut bruneta,m-am vopsit cu vopseaua fara amoniac Revlon,va dati seama...SOC!!! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) nu numai pt mine si pt toata lumea,acum normal ca imi pare f rau si as vrea sa fiu din nou blonda,dar nu stiu cum?nu vreau nici sa-mi distrug parul,ati folosit aceasta vopsea?va mai iesi din parul meu?va rog ajutati-ma!!! (IMG:style_emoticons/default/help1.gif)

This post has been edited by cris 82: Dec 9 2008, 11:35 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 12 2008, 12:28 AM
Post #172

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Daca e vopsea semi-permanenta (ai zis ca e fara amoniac deci asa cred) se ia pe masura ce speli parul.
Eu sunt facuta acum cu vopsea semi-perm si pt ca ma spal cu head&shoulders pt dermatita care e mai agresiv pt firul parului, mi se duce vopseaua de 2 ori mai repede dar pt mine nu-i de bine ca-mi place nuanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
deedee29
post Dec 12 2008, 03:57 PM
Post #173

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Si eu m-am confruntat cu problema asta. Acum pot spune ca lucrurile sunt sub control. Inca imi mai cade parul, dar nu ca inainte, cand mi-era groaza cate fire gaseam pe haine (nu mai vorbesc cat de inestetic mi se pare cand vad asta la altii) si mi-era teama de spalat pe par pentru ca stiam ce urmeaza.
Am folosit DercosAminexil de la Vichy pana s-a terminat cutia si spre finalul tratamentului am inceput sa vad fire mici de par la baza scalpului, semn ca se regenera bietul de el. Am facut si o miscare dramatica, in sensul ca dupa mai bine de 8 ani de blond am gasit o doamna tare de treaba care m-a convins ca ar fi mai bine sa incerc sa revin la o culoare mai apropiata de satenul meu inchis (bine ca am rugat-o sa imi faca si niste suvite mai deschise, ca nu m-a lasat sufletul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). L-am si tuns cred ca vreo 5 centimetri, in speranta ca o sa-l ajute.
Iar acum ma spal cu sampon de la Revalid si cu sampon de la Joico (am si un balsam de la ei, K-pac).
Si iau suplimente cu Zinc si Seleniu.
Nu am revolutionat structura parului, cu siguranta genele lu tata nu se vor lasa infrante (un chelios tare simpatic, dealtfel)...dar e mai bine. Macar arata sanatos. Doar ca trebuie sa ma spal o data la 2 zile, pentru ca se ingrasa repede si nu imi place sa arat ca o mata plouata. Si da...nu folosesc feon, placa sau alte produse de styling (decat pentru ocazii sau evenimente care impun).
Sunt departe de parul pe care il visez (mai ales de nuanta aia de blond pe care o iubesc la nebunie...si cand ma gandesc ca prima data cand m-am vopsit blond am plans si nu am iesit din casa 3 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar pot sa zic ca e mai bine decat inainte.
Pentru probleme mai serioase cu caderea parului, farmacista mi-a recomandat un alt tratament..cu Crescina...e mai puternic si e in concentratii diferite, in functie de gravitatea problemei. Numai ca eram la fundul sacului atunci si nu mi l-am putut permite (nu mai retin pretul, dar parca era un pic mai scump decat Aminexilul).
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va tin pumnii la toate.

+Quote Post
g_nancu
post Jan 27 2009, 02:22 PM
Post #174

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,716

QUOTE(sweet_girl @ Dec 18 2007, 01:55 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Moni! Nu am mai auzit de reziduurile de care spui, o stii din sursa unui dermatolog? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mai mult ca sigur ai o dermatita seboreica. O sa ma repet cu recomandarea de Blue Cap. Pt caderea parului, exista sampoane si tratamente eficiente, dar mai intai ar trebui sa iti rezolvi intr-o anumita masura problema cu dermatita sau ce este. Intr-adevar, nici eu nu am fost prea entuziasmata de Klorane.

Georgy, insista mai mult pe hidratare, e normal ca si parul sa fie afectat de frig, de toti factorii exteriori.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

buna!!
eu am avut km aceeasi problema, si o prietena, farmacista mi a recomandat fiole de ginseng.
sunt foarte multumita de ele, folosesc 1 p sapt, cu cateva ore inainte de baie, si am un par frumos si sanatos.
vi le recomand.
va pup

+Quote Post
theaa
post Jan 29 2009, 10:15 PM
Post #175

Contaminat
*

Member No.: 5,709

QUOTE(Diana @ Apr 4 2006, 03:27 PM) *
Masca impotriva caderii parului
Folositi asemenea produse sau scheme de tratament?

am folosit o reteta citita pe aici: amestec 2 oua de casa + 4 linguri ulei masline + 4 picaturi ulei ricin. masca se aplica dupa sampon, apoi clatesti DOAR cu apa. eu am folosit sampon solid la jaboneria.net.
Bafta

+Quote Post
Dixy
post Jan 30 2009, 05:57 PM
Post #176

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Woops,am gresit topic-ul.Scuze Maat,mi-l muti tu?

+Quote Post
accountuser
post Feb 28 2009, 11:49 PM
Post #177

Contaminat
*

Member No.: 5,974

QUOTE(monipui @ Dec 18 2007, 06:20 PM) *
Sal again (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lxn, pot sa spun ca stiu cum te simti. Cat despre mersul la doctor, eu cred ca e o idee buna sa mergi. Un doctor bun iti va pune intrebari legate de menstruatie, de durata,de frecventa acestia...de faptul daca ai dureri mai mari in acea perioada si asa mai departe...In functie de asta,te poate trimite la analize mai detaliate si iti poate recomanda mai mult decat un sampon scump. Desi la mine se pare ca nu a fost cazul de asa ceva, am de gand sa mai merg inca o data la doctor si sa cer trimitere la niste analize...cum ar fi cele hormonale..ca nu are sens sa ma duc sa fac de capul meu,nici nu stiu ce analize sa fac.

sweet_girl, eu am cautat mult pe net despre asta..si ma gandeam la dermatita seboreica,doar ca atunci cand am fost la doctori..mi s-au uitat in cap si au spus doar ca am scalpul iritat (de la scarpinat cel mai probabil) si nu au zis absolut nimic de dermatita. Pe langa sampon, am primit si un preparat de la farmacie (ceva cu alcool si acid salicilic) nu am reteta ca nu inteleg bine ce scrie acolo. Eu m-am tot dat in cap cu solutia asta...deja am avut 4 flacoane..dar nimic..nici o imbunatatire,asta dupa 6 luni. Pe langa asta,mi s-a spus si ca tratamentul e de lunga durata si ca rezultatele vor aparea....dupa ceva timp ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Cat despre sampoane...tot din cautari pe net..am gasit faza cu rezidurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E adevarata. Am gasit pe net un sampon: Neutrogena-anti residue formula, care ar trebui folosit o data pe saptamana pentru a curata parul de toate aceste reziduri acumulate de la alte sampoane. Din ce review-uri am citit,se pare ca samponul chiar revitalizeaza parul tern,dar nu stiu sa se gaseasca pe la noi.

buna. lnx sau sweet girl va rog daca mai frecventati forumul asta va rog imi spuneti daca a ti gasit remediul impotriva dermatitei seboreice si daca a ti stabilit un tratament pentru refacerea parului care este cu adevarat eficient. Multumesc!

+Quote Post
Diana.
post Mar 1 2009, 12:01 AM
Post #178

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dermatita seboreica e o boala. Bolile se trateaza la medici.

+Quote Post
lusia
post Mar 3 2009, 12:49 AM
Post #179

Contaminat
*

Member No.: 4,728

Am avut si eu destule probleme cu parul. Acum 2-3 ani a inceput sa-mi cada foarte tare, in special datorita stresului, oboselii si alimentatiei proaste. Erau perioade in care cadea mai mult, si perioade in care cadea mai putin (dar tot nu eram in limitele normale). Am trecut si prin faza in care vanam si numaram firele de par care cadeau atunci cand ma spalam pe cap.
Am tot citit despre diferite masti care au fost propuse in acest topic si in final am facut un mix :
- 2 galbenusuri de ou
- o sticluta ulei de ricin
- o lingura ulei de masline
- jumatate de sticluta vitamina A
- 12 capsule vitamina E (pe care le gauresc si storc lichidul deoarece nu am gasit varianta uleioasa)
- o lingura miere poliflorica
- 4 catei de usturoi dati pe razatoare.
Masca o aplic pe parul uscat, acopar cu o punga, pun un prosop peste si stau cca 4 ore.
Samponul pe care il folosesc este cel de la Ducray - Anaphase (impotriva caderii parului)
Dupa samponare, pentru a scoate complet mirosul de ou/usturoi, aplic balsam pe toata lungimea parului si stau asa ~15min. Stiu ca astfel se unge mai repede, dar nu le pot impaca pe toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu aplic aceasta masca o data pe saptamana. Am inceput sa o folosesc acum 5 luni.
La mine chiar a functionat. Efectele s-au simtit dupa vreo 2 luni. Parul cade acum in limitele normale, si chiar a inceput sa se regenereze. Plus ca straluceste foarte foarte tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 3 2009, 04:56 AM
Post #180

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Din pacate de dermatita seboreica nu te poate vindeca nici un medic pt ca are cauze asa de variate si asa de greu de identificat incat tot ceea ce poti face este s-o tii sub control insa si asta e f dificil.
Citeste pe net cat mai multe informatii medicale despre ea si cunoscandu-te pe tine incearca sa determini cauzele (stresul, caldura sau frigul excesiv, anumite alimente, produse de ingrijire a tenului).
Daca mergi la medic ai grija sa fie unul bun pt ca multi recomanda produsele pe baza de cortizon care merg f bine pe termen scurt iar pe termen lung dau dependenta si duc la aparitia altor efecte secundare neplacute toate astea in timp ce problema ta revine si mai acuta si mai rezistenta la tratament.

This post has been edited by bebe_maria: Mar 3 2009, 04:56 AM

+Quote Post

25 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:32 AM