![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#121
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Pulpe la cuptor sau jumatati de pui la cuptor
4 pulpe o ceapa 400 g ciuperci 350 g smanatana 1 lg mustar Se condimeteaza pulpele cu sare piper si rozmarin si se pun la prajit la foc mic Se taie ceapa si ciupercile si se pun la calit.Pot fi laste mai mult pana ciupercile prin culoare de rumenit.Se adauga smantana, lg de mustar si piper alb si se ia imediat de pe foc. Se pun pulpele in tava peste ele sosul si se rade putin casacaval pe deasupra.Se lasa la cuptor cam 20 de min.Mie mi-au placut! |
|
|
![]()
Post
#122
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
fetelor,
voi ce fel de faina folositi cand prajiti peste, ca sa fie monti? |
|
|
kalua |
![]()
Post
#123
|
Musafir ![]() |
De naut. Poti folosi si de soia.
|
|
|
![]()
Post
#124
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Si eu folosesc tot faina de naut mai laes cand prajesc peste.Nu schimba gustul deloc.
Off topic:kalua,imi pui si mie o vb buna la "brunetul" cu care apari in pozele in grup? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#125
|
Musafir ![]() |
Care brunet? Ala imbracat tot in negru?
|
|
|
![]()
Post
#126
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Cel cu sapca pe cap si ochelari din ultima poza de grup.A..si bluza ta din aceiasi poza...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#127
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
pai nu-i corect...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
iau eu bluza si tu brunetul, ok? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) Papanasii ies super buni cu faina de naut, dar trebuie avut grija sa fie foarte fina. Eu am luat una macinata mai mare si s-a prins iubitul ca nu sunt facuti cu faina normala. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#128
|
Musafir ![]() |
Brunetul e saten. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) Si-i seful meu. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai e aici o pozuca cu el.
Da, ala, e foarte important la orice fel de faina cat de mare/mica este macinata, chestia asta are impact si asupra cantitatii de lichid care trebuie adaugata. |
|
|
![]()
Post
#129
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
azi am facut si eu chips din dovlecei si nu mi-au iesit crocanti (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) si mi s-au prins de tava....Poate a fost de vina focul cam mare...data viitoare incerc la foc mic
va pup |
|
|
kalua |
![]()
Post
#130
|
Musafir ![]() |
Pune hartie de pergament intre dovlecei si tava. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Si da, la foc mai moderat.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:35 PM |
|