![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,are vreuna din voi o retzet de pizza lipidica(cu faina de naut sau soia)?Am dat search da' nimik....
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai fac cu aluatul de farinata.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Piept de pui cu crusta de cascaval
2 piepturi de pui piper, sare ulei 100 g cascaval Greyerzer (sau cascaval normal) 500 g ardei grasi cimbru 2 cepe 1 lingura otet balsamico 150 g supa conforma (instant) Continuarea pe site: Piept de pui cu crusta de cascaval |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kalua, pieptul de pui merge cu o salata verde? E conform?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar foarte conform, Diana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi o omleta speciala pt Blu:
OMLETA DE PRIMAVARA: ingrediente: doua oua ceapa verde marar proaspat piper branza telemea mozarella, daca doresti sunca Praga, daca doresti o lingurita ulei masline Se bat ouale bine, se pune restul ingredientelor in amestec, se pune tigaia la incins, cand e fierbinte, torni o lingurita de ulei masline, cat sa dea miros omletei, dupa care torni amestecul de omleta in tigaie, il lasi sa se rumeneasca pe o parte, il rasucesti ca pe clatita pe partea cealalta, pt rumenit uniform. Pofta buna! OMLETA CU CIUPERCI ingrediente: ciuperci din conserva ceapa tocata marunt marar patrunjel piper sare 2 oua ceapa impreuna cu ciupercile tocate marunt, sarea si piperul le pui in ulei de masline la innabusit, pana cand se topesc,adaugand putina apa din cand in cand, la sfarsit pui verdeturile si opresti focul...la alegere, daca iti place, poti pune pasta de rosii separat bati ouale, incingi tigaia, o ungi cu un strop de ulei masline, pui ouale batute ca pe clatite, cand sunt rumenite pe o parte, intorci "clatita" si o umpli cu amestecul din ciuperci...opresti focul...omleta o impachetezi pe jum si o pui pe farfurie...daca doresti, o servesti cu rosie sau salata verde Pofta buna! revin mai tarziu cu alte omlete...acum o tai la sport! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Varza calita cu telina
Se taie telina feliute subtiri(ca fidelele) -dar nu exagerat de subtire.Se pune la fiert apa intr-o oala -cind clocoteste se opreste focul si se pune telina(fidele) scurt in ea. Varza se taie la fel,fidelute ,apoi o pui intr.o cratita cu putin ulei la prajit pina devine putin sticloasa,se adauga la ea capere ,chimion,peperoni,sare piper,un catel de usturoi.Se amesteca bine.O bucatica (taiat cubulete) de cascaval ,sau o alta brinza ce aveti pe-acasa,se adauga la compozitie si se amesteca pina cascavalul se face ate. E foarte gustos.Se poate folosi un cascaval cu aroma mai intensa care.i da o nota mai specifica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Va rog sa ma scuzati daca ma exprim mai greu in lb. romana...dar sper sa intelegeti ce scriu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mancare de pui cu legume (am uitat titlul original)
Ciocanele de pui + legumele (morcov, telina, ardei gras taiate julien) + apa, condimente, ulei soia se baga la cuptor. Cand morcovul se inmoaie se adauga masline si rosii in bulion (date la blender). Si asta-i toata filosofia. Iese f gustoasa si cred ca-i mai puteti adauga si niste boia iute. Eu am mancat asa ceva la cantina si m-am minunat. I-am cerut reteta bucateresei si am pus-o aici. Legumele din mancare erau un pic crocante. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Budinca cu paste...reteta mea din seara trecuta
250g spachete De Cecco, din grau integral(adica 1/2 pachet) 375g b.proaspata 0.1% grasimi de la Milli(adica 1 + 1/2 pachete) 100 ml lapte 0.1% grasimi 500g iaurt 0.1% grasimi 4 albusuri de ou un varf cutit sare 2 lingurite fructoza 1 esenta vanilie coaja rasa de la o lamaie caise/ smochine taiate cubulete(in loc de stafide) Se fierb pastele "al dente", max 10 min dupa care se clatesc imediat cu apa rece Separat se bat cele 4 albusuri cu un varf cutit sare pana cand se fac spuma, se adauga esenta de vanilie si 2 lingurite fructoza, dupa care se bat in continuare spuma, pana cand se intareste Se adauga b.proaspata, coaja de lamaie, laptele, iaurtul si fructele uscate taiate cubulete Se amesteca cu pastele intr-un castron, dupa care se pun intr-o tava(eu le-am pus in tava de teflon si nu s-au lipit) Se introduc la cuptor cca 1ora, pana cand se rumenesc. Pofta buna! Obs: in loc de spaghete, puteti folosi alte paste din grau integral, pene rigate sau melcisori, am vazut ca oferta De Cecco cuprinde si asa ceva |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciuperci umplute
- ciuperci - o ceapa, o telina - patrunjel, marar - ou - sare, piper, putin ulei - cascaval Se taie marut ceapa, telina se da pe razatoarea mare si se pun in tigaie in f putin ulei la rumenit. Apoi se adauga coditele de ciupercute taiate marunt, condimente. Cand se iau de pe foc punem verdeata (patrunjel si marar). Maica-mea a mai adaugat si un ou in compozitie. Se aseaza ciupercile ramase pe o tava se pune compozitia, peste care se rade cascaval si se baga la cuptor. Cam atat. Au iesit super gustoase. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:08 AM |
|