IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retete Montignac pentru felul doi, Retete care nu ingrasa
pescarush
post Jul 23 2006, 04:43 AM
Post #71

Musafir

aveti si vreo reteta Montignac pentru seafood, cumva?
eu sunt noua in regimul asta, si imi place mult seafood.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2006, 01:26 PM
Post #72

Musafir

pescarush, bine-ai venit printre noi!
Seafood e ok, poti face retetele tale obisnuite, numai sa nu aiba ingrediente cu GI-ul peste 35 in ele.

Mai tarziu voi reveni si cu niste retete.

+Quote Post
pescarush
post Jul 23 2006, 03:57 PM
Post #73

Musafir

Multumesc, kalua!
V-am gasit si aici. Vin si eu de pe celalalt forum, am vazut ca v-ati mutat pe-aici.

ardeii capia cu telemea suna asa gustosi, neaparat am sa-i incerc. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

am uitat sa precizez ca eu am inceput diorect cu faza 2, pentru ca nu aveam de dat jos decat vreo 3 kg.
2 kg s-au dus deja !!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2006, 06:35 PM
Post #74

Musafir

Este indicat sa se tina faza 1 macar doua-trei luni, indiferent daca vrem sa slabim sau nu, pentru dezintoxifierea pancreasului.
Curry de creveti cu legume
reteta indiana
Reteta este disponibila in site.

+Quote Post
pescarush
post Jul 24 2006, 04:10 AM
Post #75

Musafir

Da, am citit si eu ca e bine sa tii faza 1 pentru detoxifiere.
Singurul lucru la care nu pot (si sincer, nici nu vreau) sa renunt este cafeaua. O beau neindulcita, de cand cu regimul, dar de tot nu pot renunta. Am micsorat cantitatea, beau una pe zi, dimineata.
Crezi ca in conditiile astea pot tine faza 1?
Nu mananc dulciuri, si in general, ma uit si eu la GI sa fie cat mai mic.
Dar spunea la un moment dat in carte ca se poate incepe si cu faza 2, asa ca eu am ales varianta mai usoara. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Adevarul este ca in afara de cafea, nu prea am mancat decat mancaruri descrise ca acceptate pentru faza 1.
Si, mai rar, mai gust cate o supa facuta de mama, care bineinteles ca are si morcovi fierti in ea. Incerc sa-i evit, pe cat posibil.

+Quote Post
Leea
post Jul 24 2006, 11:02 AM
Post #76

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Stai linistita, Pescarusho! Si eu tot cu faza 2 am inceput direct, si cafeaua, asisderea, am reusit doar sa o reduc cantitativ, cam la o cescuta pe zi, si s-o beau mai lunga, dar fara sa o elimin de tot. Adevarul este ca am si inceput Monti intr-o perioada de mare stres... Dar rezultatele sunt mai mult decat ok: 1 kg pe saptamana constant, de aproape 3 luni incoace = 11 kg pana astazi. Eu consider ca cel mai mult pacatuiesc cu gama nuci-alune-migdale: mananc cam 25-50 g pe zi, seara, alaturi de un fruct sau un iaurt, si cam atat, dar si la nuci, etc. cred ca beneficiile sunt mai importante decat pierderile. In rest sunt destul de consecventa cu dieta mea. E important sa nu-ti vezi micile abateri drept nu stiu ce vina, fiindca asta sigur va naste frustrari, iar pasul urmator... Succes, iti tin pumnii! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jul 24 2006, 11:20 AM
Post #77

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Kalua, cam ce contine amestecul de plante italienesc?

+Quote Post
kalua
post Jul 24 2006, 09:49 PM
Post #78

Musafir

Astea pe care le am eu nu stiu exact, le primesc deja facute si nu mi se da reteta familiei. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
In mod normal contin patrunjel, busuioc, oregano, salvie, rozmarin si cimbru. Eu zica ca am descoperit intr-al meu si Thymus citriodorus (un cimbru "citric").

+Quote Post
ioannaraluka
post Jul 25 2006, 08:11 AM
Post #79

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Multumesc, Kalua. Am facut ieri reteta cu ardei capia si telemea si am pus ce mi-a trecut prin cap. Acum vad ca in afara de patrunjel m-am incadrat la fix.
N-au fost rai deloc.

+Quote Post
kalua
post Jul 27 2006, 07:47 PM
Post #80

Musafir

De pepeni s-a vorbit la celalat topic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Vreau sa va spun c-am mai facut alaltaieri o data ardeii umpluti cu telemea. Dar de data asta am pus si niste branza cu mucegai albastru (aveam un rest prin frigider si m-am gandit ca decat s-o arunc peste cateva zile, mai bine o bag in umplutura), la gust nici nu s-a simtit, a dat mancarii un touch fin. De-acum fac numai asa! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

38 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:09 AM