![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Amintirile frumoase legate de dragoste iti raman in minte si cateodata iti aduci aminte de ele.
Prima mea iubire a fost frumoasa si scurta si nu pot sa zic ca ma face sa tresar.In schimb am avut un prieten pe care l-am iubit din tot sufletul si care imi starneste amintirile daca il vad altfel it's gone. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
fluturasii de fata se exclud (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pai nu puteai sa zici de la inceputul inceputurilor? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 29-January 08 Member No.: 3,171 ![]() |
tocmai ce am intrat pe forum...si mi-am reamintit ...de prima iubire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
buna,tocmai ce am intrat pe forum si mi-am amintit...de prima iubire... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 6-May 08 From: severin Member No.: 3,813 ![]() |
nici eu nu cred ca o sa uit prima iubire.. nu am cum.. e ceva ce ramane peste ani.. e ceva intiparit in inima
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Ing3rasa.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,916 ![]() |
prima iubire.... nu se uita intr-adevar, dar nu neaparat este legata de prima relatie.
parerea mea este ca nu uiti iubirea care se termina din dorinta partenerului... iti ramane in cap mai mult refuzul de a continua relatia. si, pe deasupra, nu iti mai aduci aminte de marea iubire, ci de marea dezamagire... crezi ca a fost marea iubbire prin prisma suferintei ulterioare cum ca ai fost parasita... eu asa cred. la concluzia asta am ajuns dupa ani buni de obsesie pt o iubire pierdut |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
prima mea iubire a fost acum 8 ani.monentan sunt casatorita si sunt momente in care mi-as dori sa pot fugi in lume cu el cu prima dragoste.pot sa spun ca il iubesc si acul la fel de mult,desi nu mai stim nimik unul de celalat pt ca ne despart vreo 250 km.chiar ieri l-am cautat pe google dintr-o prostie si spre surprinderea mea l-am gasit.cand am vazut pozele lui mi s-au muiat picioarele.imi venea sa sarut desktopul.e clar , cel putin pt mine prima iubire o sa ramana sacra.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
scuza-ma Patri, de ce postezi de 2 ori acelsi lucru peste tot? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:39 AM |
|