![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Am citit acum cateva zile intr-un topic de o cosmeticiana buna pe langa P-ta Romana. Era scris si numele tipei, cred ca si salonul. In sfarsit, nu mai gasesc topicul respectiv, nici nu imi aduc aminte titlul...Am dat saerch, dar nimic. :'( Ma ajuta cineva? :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
salon lorelai? (lorelei)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
pai nu stiu...o fi asta. eu speram sa vada intrebarea persoana care scrisese de cosmeticiana si sa-mi zica mai multe. Ce-mi aduc aminte e ca zicea ca face un super tratament pt fata, te tine 1 ora jumate acolo, da iesi ca noua :D. Asta de care zici tu unde e exact? Nu de alta, dar joi vin in Bucuresti, si vreau sa ma duc sa-mi fac fata. Stii pe cineva acolo?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-April 08 Member No.: 3,656 ![]() |
A fost vreuna dintre voi la cosmeticiana Alina de la Blue Effect?
Va rog daca puteti sa imi dati detalii daca ati fost multumite de ea sau nu. Multumesc |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Nu este nimeni din Cluj? S-a mutat cosmeticiana mea, si nu am pe nimeni acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) HEEEEEEEEEEEEEEEELP!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:52 AM |
|