![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-a jucat... dar tot timpul are impresia ca a dat norocul peste ea si ca ii da cineva bani gratis.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei, lasa, o sa fie foaarte fericita pe lumea ailalta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
QUOTE URGENT business de la dl Patrick K. W. Chan!
De la: dl Patrick K. W. Chan (Vicepresedinte & Executive Officer) Bank of China Limited Hong Kong. Eu sunt Domnul Patrick KW Chan & vicepresedinte executiv al Bank of China Limited, Hong Kong. Eu am un forum de afaceri profitabile accident vascular cerebral de interes comun de a оmpartasi cu tine; ea implica transferul de o suma mare de bani. Am dvs. de referinta оn cautarea mea pentru ca se potriveste o relatie de afaceri propuse de mine. Daca sunteti interesat de lucru cu mine nu ma contactati prin intermediul meu privat e-mail (xxxxxx@yahoo.com.hk) pentru mai multe informatii, ar trebui sa va rog trimite-mi. Numele dvs. complet: De telefon si fax: Tara: Cвt mai curвnd un raspuns la aceasta scrisoare va fi appreciated.Sincerely, Dl Patrick K. W. Chan Email: xxxxxx@yahoo.com.hk |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 17-November 09 Member No.: 7,492 ![]() |
e foarte penibil. nu cred ca cineva se lasa prostit de un spam facut asa amatoresc.
am vazut si articolul asta:editat acolo e si asa-zisa legitimatie a lui Patrick Chan asta, desenata bineinteles in Paint. de fapt, ce faci ei, iti cer sa le dai niste bani ca sa'ti poate trimita marea suma de bani, pe care bineinteles nu ti-o vor trimite niciodata. This post has been edited by bookaholic: Nov 20 2009, 03:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
tripod, nu este voie cu link catre site-uri romanesti! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 17-November 09 Member No.: 7,492 ![]() |
tripod, nu este voie cu link catre site-uri romanesti! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) atuncea faceti numai o cautare pe google dupa "patrick chan" si alegeti sa va arate doar site-urile in romana (pentru ca mai e un patinator canadian cu acelasi nume). o sa va convingeti ce porcarie e. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:23 AM |
|