IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum surprinzi un barbat ca al meu?, ...imi storc creierii in fiecare clipa...
A_lady
post May 20 2006, 05:49 PM
Post #21

Musafir

Felicitari pentru aceasta relatie, si in primul rand trebuie sa ii arati ca apreciezi gesturile facute de el (nu spun asta cu nu a-i face-o , nu am de unde stii, dar asa c o paranteza)
Si cum s-a spus si mai sus, ar trebui sa faci si tu la fel, sa il alinti, sa ii faci fel de fel de surprize, sa ii gatesti la cina mancarea preferata, intr-un cuvant sa fii romantica!
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 20 2006, 06:24 PM
Post #22

Musafir

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ...fi tu insuti...pana la urma asa sa indragostit de tine...incercand sa faci fata atentiilor lui vei reusi doar sa te chinui (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ...

"ma simt bine in pielea mea....dar intr-a lui ma simt si mai bine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) "

+Quote Post
scorpio_girl
post May 26 2006, 11:57 PM
Post #23

Tratabil
**

Group: Membru
From: Valea Regilor
Member No.: 344

Anca..bucura-te de ce ai...eu nu am avut niciodata parte de asa ceva...deci nu m-as speria...dimpotriva..probabil ca as fi cea mai fericita femeie din lume..dar asa suntem noi, oamenii...niciodata nu ne multumim cu ce avem..apreciaza ce ai langa tine, Anca..atat iti spun

+Quote Post
babybitch
post Jun 13 2006, 07:52 AM
Post #24

Musafir

stiu eu cum poti sa il surprinzi ........ PARASESTE-L ........

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 13 2006, 08:10 AM
Post #25

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Asta a fost tare, Babybitch! Vad ca ti se potriveste nickname-ul. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
babybitch
post Jun 14 2006, 09:19 AM
Post #26

Musafir

QUOTE(A_lady @ May 20 2006, 06:49 PM) *
Felicitari pentru aceasta relatie, si in primul rand trebuie sa ii arati ca apreciezi gesturile facute de el (nu spun asta cu nu a-i face-o , nu am de unde stii, dar asa c o paranteza)
Si cum s-a spus si mai sus, ar trebui sa faci si tu la fel, sa il alinti, sa ii faci fel de fel de surprize, sa ii gatesti la cina mancarea preferata, intr-un cuvant sa fii romantica!

da` , si o sa deveniti doi plictisitori-mierosi-enervanti . cine are nevoie de un lacheu plangacios ..... ? mai bine iti gasesti un barbat ............
apropos , la 60 de ani cum o sa va purtati daca acum aveti chef de dulcegarii d`astea ...?
parca va si vad pe amandoi in fata unei usi cum va invitati juma` de ora unul pe altul sa intrati .........

+Quote Post
angeldust
post Jun 14 2006, 09:26 AM
Post #27

Musafir

baby....sau bitch...nuj cum sa iti zic...in fine, daca tu nu ai putea sa apreciezi asa ceva nu inseamna ca pe alta femeie nu ar putea-o face fericita un astfel de barbat.

Si metafora asta sublima cu "lacheu plangacios" nu stiu de unde ai scos-o, dar mie nu mi se pare ca deriva din context. Ma rog poate tu vorbeai despre cineva cunoscut tie.

+Quote Post
babybitch
post Jun 14 2006, 09:56 AM
Post #28

Musafir

QUOTE(angeldust @ Jun 14 2006, 10:26 AM) *
baby....sau bitch...nuj cum sa iti zic...in fine, daca tu nu ai putea sa apreciezi asa ceva nu inseamna ca pe alta femeie nu ar putea-o face fericita un astfel de barbat.

Si metafora asta sublima cu "lacheu plangacios" nu stiu de unde ai scos-o, dar mie nu mi se pare ca deriva din context. Ma rog poate tu vorbeai despre cineva cunoscut tie.

angelica draga , nu stiu cate relatii ai avut pana acum , dar in cazul in care ai avut vreuna nu cred ca ai nimerit un enervant ca cel descris mai sus pentru ca in mod sigur imi dadeai dreptate ... vrei sa te astepte un pisicos d`asta cu sortuletul de spalat vase la brau si cu masa pusa zi de zi , sa te sufoce cu surprize si atentii pana toate astea o sa devina obisnuinta si tot ce iti vei dori va fi sa te lase dracu` in pace macar o zi ......... ? s-ar putea sa vrei de fapt o fetita daca ma gandesc mai bine ......

si nu , nu vorbeam despre cineva cunoscut mie pentru ca nu as suporta sa am asemenea cunoscuti in jurul meu .

+Quote Post
angeldust
post Jun 14 2006, 10:06 AM
Post #29

Musafir

Inteleg perfect punctul tau de vedere...dc citesti topicul de la inceput ai sa vezi ca am spus ca nu sunt deloc genul care sa apreciez asa ceva......si totusi....paradoxal....am avut parte si pot spune ca mi-a placut. Poate a fost si faza ca nu a durat f mult, intr-un an de exemplu poate as fi facut cu nervii.

Dar, eu sunt eu, tu esti tu.....si dc pe noi ne streseaza comportament de genul acesta, iti dau in scris ca altele se dau in vant dupa el si nu se plictisesc. Nu gresim nici noi nici ele. Pur si simplu suntem diferite.

+Quote Post
babybitch
post Jun 14 2006, 10:19 AM
Post #30

Musafir

m-am linistit . bine ca nu iti plac nici tie indivizii astia dubiosi . inteleg , pe perioade scurte mai merge dar dupa 2-3 luni cred ca iti vine sa ii f..i o tigaie in fata cand apare cu un fel nou de mancare si sta sa iti urmareasca expresia fetei sa vada daca iti place sau nu . si mai scoate si un mutunel de plus roz din buzunar ......

+Quote Post

6 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:29 PM