IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cosmetice naturale, Care sunt bune si cum se folosesc ?
walpurgik
post Apr 17 2008, 09:48 PM
Post #121

Musafir

Din helpnet. L-am folosit de vreo 3 ori pana acum, deci nu ma pot pronunta definitiv, insa e ok emulsionat peste apa termala.
Go to the top of the page

+Quote Post
brianna
post Jul 15 2008, 07:12 PM
Post #122

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,102

Stiti un site, sau magazin de unde pot sa cumpar ulei de jojoba? Am tot citit despre Oil Cleansing Method si se pare ajuta f mult peroanele cu ten gras/acneic. Toate bune si frumoase, ulei de ricin am gasit...dar cel de jojoba ioc (mie se pare mie cel mai potrivit pt reglarea productie de sebum). Multumesc.

+Quote Post
Fanny
post Jul 15 2008, 07:17 PM
Post #123

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Intervin doar ca sa amintesc ca postarea de linkuri romanesti e interzisa de regulament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

La o simpla cautare pe google: printre produsele Ardes Cosmetici se gaseste si ulei pur de jojoba cu 50 de lei.

+Quote Post
brianna
post Jul 15 2008, 08:59 PM
Post #124

Contaminat
*

Corect, am uitat sa specific faptul ca ma interesa un ulei organic si presat la rece (cel de la Ardes nu indeplineste nici una din conditii - din ceea ce pot identifica din descriere). Plus ca din simpla cautare pe google, asta e singura sursa pe care am identificat-o.

PS. Am vazut la diferite subiecte ca se mai practica intrebari de genul asta. Scuze daca am incalcat vreo regula.

+Quote Post
Fanny
post Jul 16 2008, 08:42 AM
Post #125

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Un raspuns mai vechi, care te ajuta daca ai cunostinte prin SUA sau poti comanda pe internet:
QUOTE(geoo @ Apr 23 2007, 07:09 PM) *
Desert Essence Organic Jojoba Oil is a pure and natural plant extract, which will penetrate and moisturize your skin without leaving any oily residue. This luxurious oil may be used to remove makeup and to cleanse clogged pores leaving the skin clean. Soften your hands and feet by massaging them with Organic Jojoba Oil after bathing. Treat your hair and scalp to a rejuvenating massage with Organic Jojoba Oil -- especially good for moisturizing the scalp and to help prevent dry skin or dandruff. This makes it suitable for even the most sensitive skin. May be used as a leave in hair treatment while in the sun or as an aftershave moisturizer.

https://www.herbspro.com/14841/JojobaOil100Pure.htm
Costa parca 9 dolari...si te tine cam 5-6 luni

In Romania vad ca o sticluta de 100gr de ulei organic de jojoba (de la Urtekram) ajunge la 100 RON. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
brianna
post Jul 16 2008, 10:33 AM
Post #126

Contaminat
*

Multumesc pentru raspuns, Fanny. Am citit ce spunea Geoo, dar din pacate nu am pe cine ruga sa imi trimita din SUA, iar comanda pe net..da, am gasit cateva site-uri f faine, dar transportul era apoximativ 35 USD. Mi s-a parut cam scump, si de aceea am incercat sa vad daca cunoaste cineva o sursa putin mai ..ieftina.

+Quote Post
MilenaM
post Jul 21 2008, 12:53 PM
Post #127

Contaminat
*

Member No.: 4,219

Iata-ne continuind de la "Creme miraculoase".

Sweet_girl, albusul de ou ptr. mine e f. bun. Sfarsitul asta de saptamana am pus di mar mai mult suc decat ras, cum scriam acolo, si am amestecat usor, fara sa bat oul. Imi place numai ca, parerea mea tine mai putin timp (inchis cu capac, in frigider). Nu va inchipuiti ca in fiecare zi sparg un ou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ah, inca ceva, nu se da cu suc de lamaie inainte de a iesi din casa, mai ales vara intrucat vit C continuta e foto sensibilizatoare. Asa am citit eu.

+Quote Post
happyCat
post Jul 23 2008, 07:30 PM
Post #128

Musafir

Hai ca iti tin companie la naturiste, Milena, sa nu crezi ca nu te citim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cu vitamina C cred ca e adevarat ca fotosensibilizeaza tenul, insa atata vreme cat folosim crema cu protectie solara nu vad nici o problema.

Brianna: din cate inteleg eu tu vrei sa prepari un ulei pentru fata din ulei de ricin + ulei de jojoba, pentru ten cu probleme/acneic?? Eu stiu (de la fetele de pe acet site) ca uleiul de ricin e foarte comedogen, iar cel de jojoba e un ulei 'greu', comparativ cu altele(samburi de struguri, migdale, samburi de macese). De unde ai aflat tu de oil cleansing method?

+Quote Post
Cleo
post Jul 23 2008, 08:35 PM
Post #129

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

apropo de preparat acasa cineva m-a trimis la site-ul asta http://www.skinactives.com/recipes.htm , persoana pare foarte incantata de cremele pe care si le prepara dupa cantitati si retete de ea stiute.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 24 2008, 01:04 PM
Post #130

Musafir

Mi am cumparat ulei esential de portocale il amestec cu cel de masline pt corp, e bun pt celulita . Si o crema pe baza de galbenele pe care o folosesc in jurul ochilor si sunt f multumita, dimineata pielea e f intinsa i love it , e mult mai bun decat uleilul de migdale ce l am folosit o perioada.

+Quote Post

18 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 01:32 PM