IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cosmetice naturale, Care sunt bune si cum se folosesc ?
Cindy
post Jul 31 2008, 12:12 AM
Post #131

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Are dreptate Happy in legatura cu protectia solara. Daca folosim, nu cred ca e vreo problema. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Oricum, trebuie avuta grija cu lamaia. Eu am incercat mai demult, pana am inceput sa ma exfoliez. Acum sa continui cu asta, ar trebui sa tratez si lenea. Pacat insa ca nu o rezolv tot cu lamaie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jul 31 2008, 12:13 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 31 2008, 10:53 AM
Post #132

Musafir

Albusul de ou cat se tine pe fata? Se aplica si in jurul ochiilor sau doar in zonele mai grase cum ar fi frunte , nas, barbie ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 31 2008, 11:56 AM
Post #133

Musafir

Ma mut aici cu discutiile, ca am fost ca off topic la enciclopedia prod. cosmetice.

Milena, si eu sunt cam de acord ca nu exista crema miraculoasa care sa faca petele maro sa dispara de pe fata. Exista numai tratamente cu laser, IPL, microdermabraziune, insa trebuie facute mai multe, vreo 6 ca sa se obtina efectul dorit.

Sa stii ca m-am apucat sa ma dau cu lotiunea BHA pe coate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca sunt sub urmarire, ce sa fac.

Lost Whispers: nici o masca nu se plica in jurul ochilor, eventual 2 feliute subtiri de castravete tinute cam 20 de minute pe pleoape, cat timp tii si albusul de ou. Eu zic ca 20 de min e ok pentru o masca de fata.

+Quote Post
MilenaM
post Jul 31 2008, 12:19 PM
Post #134

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,219

Fetele cucuietele!

HappyCat, mda..vad ca, coatele tale arata mai bine dar mai e de lucrat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In legatura cu albusul: numai albusul in sine intins pe fata (il dau si pe ochi) dureaza f. putin sa se usuce. Nu-l lasi 20 min ca ai fata creata ca la 80 ani...si te trage. Am grija sa nu ma traga de pori daca se usuca prea tare. In combinatie cu mar dureaza mai mult ca trebuie sa se usuce amandoua. Marul ca si drojdia (sau mai degraba lichidul ce se obtine prin turnarea apei fierbinti peste o felie de paine integrala) ajuta fata sa-si mentina umiditatea toata ziua. Chestia cu painea am incercat-o o data cu o felie, apoi restul am mancat-o. Si de atunci mananc mereu (Monty sa traiasca).

Nu e complicat. Incercati..ati facut voi altele mai complicate ca asta.

Alta Info: eu cu suc de lamaie dimineata NU MA DAU si nu incercati sa ma convinceti. Am zis ca nu ma dau si gata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va pup!

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 31 2008, 02:24 PM
Post #135

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

fetelor, voi ati auzit de ultima gaselnita de crema din melci ? ma tot bate la cap matusa-mea ca e foarte buna...ea isi face...cu unt... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) nu stu` ce sa zic... am vazut si pe la TV ceva reclame la creme d-astea "natural-proteice" da` nu stu` is cam reticenta...desi ceva productie de melci prin curte as avea...ce sa zic...tenu` matusicii mele arata f. bine...o fi de la melci ?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
dati`mi de veste daca ati auzit de crema asta din melci si unt...mersi.

+Quote Post
happyCat
post Jul 31 2008, 04:17 PM
Post #136

Musafir

Empty, eu am auzit de crema asta din melci, insa nu stiu nimic despre ea. Am vazut-o intr-un magazin cu produse naturiste, ii zicea snail gel cream sau asa ceva. N-am incercat-o.

+Quote Post
rozy
post Jul 31 2008, 05:11 PM
Post #137

Musafir

si daca-ti pui melcu' direct pe fata are acelasi efect? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 31 2008, 05:15 PM
Post #138

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

yuuuck, rozy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) incearca tu si ne zici si noua...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Jul 31 2008, 05:17 PM
Post #139

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nooooo way

+Quote Post
MilenaM
post Jul 31 2008, 05:42 PM
Post #140

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,219

Doamne fereste....melci pe fata....dar mor cu melci cu tot...raman asa cum sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acum fara gluma, era intr-o revista un program de 6 zile cu ce sa-ti pui in fiecare zi pe fata.
Ultima era o bucata de carne de vita batuta..ca sa-i dai tenului proteine

Va pup!

+Quote Post

18 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 11:20 AM