IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 14 15 16 17 18 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cosmetice naturale, Care sunt bune si cum se folosesc ?
Diana.
post Sep 3 2009, 01:42 PM
Post #151

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ereshkigal, ce spui tu suna foarte bine. Acum problema pare sa fie data doar de oale insa banuiesc ca o sa gasesti o solutie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In plus cu o natie de detergent tot spalam oalele, deci nu cred ca o sa fie greu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Sep 4 2009, 01:47 PM
Post #152

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Suna bine, sa ne tii la curent cu sortii de izbanda, Eresh! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Ereshkigal
post Sep 5 2009, 12:29 PM
Post #153

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,622

Am facut ieri. Astfel :
- am dat sapunul pe razatoare si coaja unei lamai bine spalate.
- am pus putin lapte in oala.
- am adaugat sapunul.
- am turnat miere, ulei de masline, mai mult lapte.
- am amestecat bine.
- spre final am adaugat argila (un plic), rozmarin, urzica, si ulei esential de lavanda.
- am amestecat bine.

Am turnat intr-o farfurie de inox adanca si am lasat la racit. Dimineata am taiat in triunghiulete si m-am spalat pe fata. E ok, dar faptul ca sapunul de la Johnson's avea parfum si parafina lichida ma zgaria pe creier prin urmare il voi folosi pentru scrub corporal.
Nu cred ca voi mai face. M-am lecuit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2009, 01:53 PM
Post #154

V.I.P.

Mai incearca, perseverezi. Rareori iti ies din prima rezultate spectaculoase! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ereshkigal
post Jan 21 2010, 03:31 PM
Post #155

Contaminat
*

Member No.: 6,622

Ulei de argan

(IMG:http://organicka.ecosapiens.ro/files/2009/02/ulei-argan-bio-laboratoires-ineldea-cosmetice-de-ingrijire-bio-organica-naturale-93x150.jpg)

Este foarte eficient in cosmetica, folosit in stare naturala. Ceea ce este minunat la acest ulei este ca poate fi folosit pe piele (pentru masaj, hidratare, refacerea filmului hidrolipidic, anti-imbatranire, cicatrizant – pe corp si fata),

Daca acest ulei este pe deasupra si "bio", adica nu contine reziduuri de pesticide, ingrasaminte etc si in acelasi timp procesarea lui a fost "curata", la rece – acest dar al naturii se transforma intr-o incantare.
Am vazut ca ulei de argan la 59 ron se gaseste pe editat sunt curioasa si as comanda, dar ma intereseaza daca ati folosit si ce rezultate ati obtinut, si in plus ce textura are, fiindca daca e foarte fluida se va consuma in 5 timpi si 3 miscari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

This post has been edited by Book: Jan 21 2010, 04:03 PM

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 21 2010, 04:05 PM
Post #156

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Ereshkigal nu este voie cu linkuri catre site-uri romanesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 23 2010, 03:26 AM
Post #157

V.I.P.

Am mutat posturile aici, cred ca se potriveste mai bine cu subiectul.

Eresh, si pe mine ma tenteaza foarte tare uleiul de argan (sa ne povestesti neaparat daca iti iei! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), as vrea sa imi cumpar pe langa alte uleiuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jojoba, samburi de struguri. Nu prea am avut eu noroc cu comenzile online (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , asta a fost singurul motiv care m-a facut sa dau inapoi. Am intrat pe un site strain complex cu tot felul de produse naturale, bio: uleiuri si alte minunatii, cred ca as fi cheltuit pana in panzele albe. Oare prin magazinele de pe la noi nu se gaseste? Cum ar fi plafarul ala din Plaza, sau ce o fi ala.
Apropo de subiect, eu folosesc uneori uleiul de cocos pentru fata, in masti, imi lasa o piele fina si luminoasa, imi place mult. Simplu l-am incercat doar in zona ochilor, mi-e cam teama pentru toata fata, desi am citit review-uri foarte entuziaste chiar in cazuri de acnee.
Uleiul de argan l-as folosi pentru corp, am pielea in mod normal uscata si sensibila. Sa nu mai vorbesc de cum ma irit dupa epilat. Depasind sfera bio (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ma mai tenteaza crema de corp Atoderm de la Bioderma, am vazut ca a primit si premiu beaute-test din partea utilizatoarelor, deci banuiesc ca ar trebui sa fie bun...A incercat cineva??

+Quote Post
shyla
post Jan 28 2010, 12:56 PM
Post #158

Contaminat
*

Member No.: 7,580

Cindy, ce marca de ulei de cocos folosesti? Potii sa pui o poza?
Pentru pielea uscata de pe corp si iritatiile dupa epilat sunt benefice lotiunile cu aha, de exemplu Glycon.
Parca Angelito incercase crema Atoderm si era multumita; eu citisem ca isi pierde efectul daca este intrebuintat timp indelungat, ducand chiar la uscarea excesiva a pielii.

+Quote Post
Cindy
post Jan 28 2010, 10:22 PM
Post #159

V.I.P.

Shyla, eu am cumparat uleiul de cocos de la un targ bio, au inceput sa se organizeze destul de des, in Buc. cel putin. Tu de unde esti? Daca esti din Buc., chiar in weekendul asta are loc un nou targ bio in zona Universitatii, vizavi de spitalul Coltea cred. Cand am fost ultima oara, aveau o gramada de produse; sper sa ajung saptamana asta sa mai imi iau uleiuri, imbogatim colectia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sigur, uite o poza cu coconut oil-ul meu, este de la KTC dar cred ca si de la alte branduri este la fel de bun sau chiar mai bun:
(IMG:http://www.spicesofindia.co.uk/acatalog/KTC-Coconut-Oil-Big.gif)
p.s.: arata solid si chiar asa este, dar devine lichid la temperatura camerei.

Mi-am cumparat Atoderm de la Bioderma, nu puteam sa rezist ispitei. Tu unde ai citit ca ar avea asemenea efecte si din ce cauza? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie deocamdata imi place destul de mult si se absoarbe in piele mult mai repede decat credeam. E preferatul meu pana acum.
Tu ai incercat Glyconul pentru corp?

+Quote Post
shyla
post Jan 29 2010, 10:26 AM
Post #160

Contaminat
*

Member No.: 7,580

Merci, Cindy pentru info.
Despre Atoderm citisem pe beaute-test de efectele "secundare" pe termen lung; insa ma bucur ca iti prieste si sper s-o tina tot asa.
Da am incercat Glyconul, ma declar multumita, insa folosit doar pe timp de iarna, din cauza sensibilitatii pe care o provoaca soarele.

+Quote Post

18 Pages V  « < 14 15 16 17 18 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 05:49 AM