![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu am inteles altceva: ca otetul folosit are deja concentratia 5%.
De altfel, am cumparat si eu otet de mere si scria pe el aciditate 5%. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 21-December 06 Member No.: 869 ![]() |
ce imi puteti propune pentru vergeturi? mersi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif)
va pup! |
|
|
wuzle |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Ati auzit de produsele MLM?
Nu cred ca sunt 100 % naturale, dar lumea care le-a folosit le lauda. Si au si parfumuri cu aceleasi mirosuri ca Gucci, Dolce & Gabanna, Armani etc la super preturi iar RECLAMA MLM e o prezentare facua de mine a produselor si preturile lor Iar daca e cineva interesat sa devina reprezentant, sa ma contacteze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Te contactez eu: wuzle, ai 30 de zile repaus pentru reclama unui MLM si racolare de clienti si afiliati de la primul post in forum. Diana This post has been edited by Diana: Mar 6 2007, 10:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
Eu am inteles altceva: ca otetul folosit are deja concentratia 5%. De altfel, am cumparat si eu otet de mere si scria pe el aciditate 5%. Si pe al meu scrie la fel...si ..putem "tampona" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) fatza..cu el?..sau il diluam cu apa? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai bine il diluezi, mai ales daca ai un ten sensibil. Asa gindesc eu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu am ten rezistent si merge fara apa, dar trebuie incercat intai diluat. Eventual cresti cantitatea de otet in apa pana vezi care e cea mai eficienta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Atentie mare ca poate avea ca efecte secundare o "purificare" accentuata, tradusa prin aparitia de cosuri. Nu stiu daca e general valabil, dar am citit in multe review-uri ca asa e la inceput. Vezi daca poti trece cu bine de chestia asta, eu una am abandonat, ca nu mai aveam nervi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
Eu am ten rezistent si merge fara apa, dar trebuie incercat intai diluat. Eventual cresti cantitatea de otet in apa pana vezi care e cea mai eficienta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Atentie mare ca poate avea ca efecte secundare o "purificare" accentuata, tradusa prin aparitia de cosuri. Nu stiu daca e general valabil, dar am citit in multe review-uri ca asa e la inceput. Vezi daca poti trece cu bine de chestia asta, eu una am abandonat, ca nu mai aveam nervi. oh no..am mai suferit eu ...o purificare de asta ..nu-mi mai trebe..merci fetelor ..ca mi-ati raspuns (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 11-February 06 Member No.: 205 ![]() |
L-am incercat si diluat, iar acum il folosesc nediluat. Aveati dreptate cu aciditatea: e de 5%.
Mie nu mi-au iesit cosuri de la el, ba dimpotriva, le tine sub control. Doar ca trebuie sa ma tin de el (ma dau in fiecare seara). Ma deranjeaza mirosul...e funky ca sa zic asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Inca o intrebuintare: ca sa topesc punctele negre, imbib o discheta demachianta si o tin pe nas cam 10 min. Bubulina, cum il folosesti la dus? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 25-June 07 From: Middle of Nowhere Member No.: 1,856 ![]() |
Pe unde gasesc shi eu extract sau o solutie cu etract de hamamelis virginiana? Vreau sa-mi fac un tratament.. shi habar nu am unde sa gasesc din asta? Avetzi idee/? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bubulino dar de ce e bine ca ph-ul sa fie cat mai mic? Nu se tot spunea ca e bine sa folosim produse care sa respecte ph-ul pielii? Alea cu ph 5.5 parca? Apa de la Avene de exemplu are ph 7.5 si e foarte recomandata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:30 PM |
|