![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE si mie la fel, insa procentele stau diferit: 25% monotonie (cand dorm) 95% aventura well Tsunami, 95%+25%=100% sau 120% ????????????????????just asking 8) ;) :D... problema consta in visele erotice :hohote: :inloove: :aplauze: :inloove: :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE QUOTE QUOTE si mie la fel, insa procentele stau diferit: 25% monotonie (cand dorm) 95% aventura well Tsunami, 95%+25%=100% sau 120% ????????????????????just asking 8) ;) :D... problema consta in visele erotice :hohote: :inloove: :aplauze: :inloove: :pupaceala: mmmmmmmmm...si alea da (ca e sub 50) cu plus, nu? :aplauze: :aplauze: :aplauze: esti beton :hohote: :hohote: :hohote: unde mai pui ca si visele erotice au de-a face cu credinta :pistolar: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
right, credinta ca se vor implini
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE right, credinta ca se vor implini :morideris: :pistolar:...hmmm.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Puteti fi on topic? :magandesc:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE Puteti fi on topic? :magandesc: sigur, carrie, ne vom stradui :P...cu scuzele de rigoare :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,342 ![]() |
mi s-a dilatat pupila (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) E de bine ??? buna! am vazut pe forum un fragment despre turismul religios,poti sa-mi spui si mie o bibliografie?eu fac lucrarea pe turism religios, si inca adun materiale..mersi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu sunt ortodoxa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:32 AM |
|