![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
compatibilitatea lor cu femeia capricorn.....
Ce ati puntea sa-mi spuneti???? o ideee macar asa... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu consider ca sunt compatibili,pentru ca se completeaza reciproc.Capricornul e mai cu capul pe umeri,racul este mai visator.
In esenta ambele zodii sunt sensibile (si arata asta mai mult sau mai putin). ;) Daca mai aflu ceva despe compatibilitatea acestor zodii te anunt ;) |
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eus mi-s capra dar nu pot sta lg un rac nici macar amic dara iubit....
eu merg inainte el inapoi...offline.. chiar e ff sensibila relatia...nu merge |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si eu sunt capra :D cu ascendent in scorpion.
Avand in vedere ca racul este semn de apa,si capricornul semn de pamant,ar trebui sa se inteleaga relativ bine. Ce ascendent ai? El ce ascendent are? Conteaza foarte mult ascendentul ;) Rac si Capricorn? Atragatoare combinatie... dar si periculoasa : Capricornul este semnul opus tie īn zodiac, la 180 de grade. Teoretic, ar trebui sa va potriviti. Dar aspectul dintre semnele voastre se numeste "opozitie". Asa ca am sa va spun care sunt punctele bune si cele rele, iar voi o sa hotarāti. Este o relatie cu tot atātea sanse de reusita ca si de esec. Aveti multe īn comun : Capricornul se simte aproape mereu neīnteles, iar calitatea ta cea mai importanta este aceea de a oferi celorlalti īntelegere si protectie. Amāndoi stiti sa va urmariti scopurile, ceea ce poate duce la o relatie trainica daca fiecare gaseste puterea de a se adapta la dorintele celuilalt. Capra īti poate face visurile sa devina realitate, fiindca este un semn de Pamānt, si īnca unul foarte muncitor. De obicei, Apa si Pamāntul se īnteleg foarte bine, dar dintre cele trei zodii de Pamānt (Taur, Fecioara si Capricorn), cu aceasta te afli īn opozitie : de aici ar putea veni necazurile, fiindca mai sunteti si foarte hotarāti, adica nici unul nu cedeaza prea usor. N-ar fi rau sa fii tu cel care cedeaza pāna la urma, caci altfel Capricornul se va īnchide si mai mult sub carapacea sa protectoare. Nici Capricornul nu este foarte extrovertit, nici tu nu esti : īti va trebui mult ca sa ajungi la eul sau interior, ca sa-l faci sa se deschida. Dar merita : are un umor deosebit si este foarte devotat, stie sa te īnteleaga si este printre putinii care va īncerca mereu sa o faca. Are puterea de a stabiliza viata ta sentimentala, īnsa, atentie : nu are de dat chiar atāta dragoste de cāta are nevoie un Rac nesigur, asa ca daca ai putea lasa rabufnirile de gelozie si sentimentalism deoparte, totul ar putea fi perfect. Capricornul este un nativ foarte ambitios si orientat spre cariera, asa ca daca vei putea fi cel care sa-i asigure un camin fericit, unde sa se poata destinde, vei avea numai de cāstigat. Este la fel de econom ca si tine, asa ca n-o sa aveti probleme financiare. Īi place sa se afle undeva sus pe scara sociala si se va lupta din rasputeri pentru asta. Va fi dispus sa si preia conducerea, acolo unde tu simti ca nu poti sa o faci. Nevoia ta de securitate (financiara, emotionala) va fi satisfacuta alaturi de acest partener care stie foarte bine sa devina stānca de care ai nevoie cānd apele se īnvolbureaza prea tare si nu le mai poti opri. Sexual, probabil ca exista o atractie foarte mare īntre voi (opozitia semnelor īsi spune cuvāntul) si, fie ca vei ramāne sau nu cu acest Capricorn, experienta va fi de neuitat. Numai ca adesea retinerea si realismul sau ar putea sa fie cam prea mult pentru tine, care esti numai sentimente si suflet. Asadar, o relatie cam instabila si o casnicie riscanta. Dar merita īncercat, macar pentru faptul ca tot ce este contraindicat are un gust mai altfel. Daca ati rezistat un an īmpreuna, īnseamna ca se poate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multam fain Blondina!!! Sorry ca am raspuns mai greu...
Mi-ai dat o urma de speranta.... :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
blondina, dar un rac (el) cu o leoaica (eu :D ) cu ascendent in varsator? el e pe 2 iulie, dar nu stiu ora... ma intereseaza dc macar prieteni putem fii. :-*
|
|
|
![]()
|
|
In aceasta relatie cei doi parteneri stiu cum sa satisfaca nevoile emotionale ale celuilalt. Ambele semne necesita atentie din partea celorlalti si mult devotament si dragoste; singura diferenta este ca, in timp ce Racul are nevoie de echilibru si armonie emotionala, Leul ravneste dupa complimente si admiratie sincera. Sunt ambii loiali, chiar posesivi de multe ori (Racul din motive de siguranta iar Leul pentru a nu-si stirbi increderea in sine). Se vor implica intr-o relatie pe termen lung, sperand ca astfel sa obtina o multitudine de satisfactii pe plan personal. Pentru ca isi doresc lucruri asemanatoare, cei doi vor reusi sa umple goluri importante din viata lor.
Racul si Leul prefera confortul si siguranta; se vor bucura de un camin fericit si de o familie unita. Leul asigura pasiunea si aventura iar Racul aduce sensibilitatea. Leul este cel care domina aceasta relatie, intruchipare a statutului sau superior. Fiindca ambele semne sunt incapatanate, trebuie ca in permanenta sa incerce sa inteleaga si sa accepte pe celalalt. Racul este guvernat de Luna iar Leul de Soare. Soarele reprezinta sinele, radiind caldura si lumina, Leul intradevar radiind acest tip de enrgie si entuziasm. Luna aduce in centrul atentiei crearea si mentinerea unor legaturi emotionale puternice. Aceasta combinatie de energie masculina si feminina este cauza coeziunii extraordinare a celor doua semne. Soarele reprezinta viata iar Luna cultivarea si cresterea; atat timp cat diferentele nu vor fi constientizate, aceasta legatura este una pozitiva. Racul este un semn de Apa iar Leul de Foc. Leul poseda o energie uriasa si apreciaza laudele celorlalti; Racul, in schimb, tanjeste dupa siguranta si echilibru. Ambele semne adora sa preia controlul situatiei, insa privesc functiile de conducere din doua perspective diferite. Multe dispute se nasc din aceasta diferenta de abordare. Atat timp cat Racul si Leul nu considera relatia lor ca fiind un lucru pe care il merita ci ca pe un lucru pe care trebuie sa-l castige zilnic vor gasi mereu un numitor comun in tot ceea ce fac. Cel mai bun aspect al relatiei este: devotamentul reciproc si sinceritatea cu care comunica. Oamenii ii considera ca fiind un cuplu de invingatori; dorinta lor de siguranta si de dragoste in cadrul relatiei va aduce armonia pe care o merita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
multam mult, blondino. pupici! :-*
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blondina eu sunt rac as vrea sa aflu si eu mai multe despre cum se afla ascendentul si celelalte, compatibilitate cu cine Da cu cine Nu,mai ales ca am un prieten care si el este rac, as fi chiar curios !!!!!!! Tine-ma la curent, imi plac comparatiile dintre teorie si practica ! Aş fi curios cīt se potriveşte şi cīt nu !!!!!
:hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Mistaco tu esti fata sau baiat? :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 05:58 PM |
|