IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Comunicare
meli
post Dec 11 2005, 09:39 PM
Post #11

Dependent

Group: Contaminat
Member No.: 44

ariana,draga,la cat esti tu de dulcica nu ma mir ca ala vrea sa fie cat mai mult in preajma ta  :D ; inceraca sa-i explici cu mult tact si diplomatie ca te sufoca,cu comportamentul tau si ca te indeparteaza daca continua in ritmul asta.;ca dupa o zi incarcata ca si ale tale,ai nevoie de liniste si asta o ai numai daca esti singura cu gandurile tale
Eu am momente in care as sta toata ziua atarnata pe bebi,dar am si zile in care am chef sa stau singura si sa atarn pe peritoriul meu  :P
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Dec 12 2005, 08:52 PM
Post #12

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Nu stiu daca mai cred in ACEA iubire...cred ca am avut parte de ea si nu am avut destula minte sa tin ACEA iubire langa mine.

+Quote Post
raly
post Feb 19 2006, 07:54 PM
Post #13

Tratabil
**

Group: Membru
From: la comp
Member No.: 223

Zi mersi ca e asa :P

+Quote Post
anona
post Feb 19 2006, 10:34 PM
Post #14

Contaminat
*

Member No.: 207

Of fetelor mii frica de asa ceva, sper sa nu fie situatia unei colege de servici  :magandesc:

Pai ascultai si spuneti ca nu-i asa - era o relatie frumoasa, initial era bucuroasa fata ca el o cauta des, ca vrea sa stea cu ea tot timpul, cica e grijuliu, pina a ajuns la situatia ca venea la servici, unde ea lucra de 1 saptamina si intreba de sef de oricine / doamne frumos pozor/ unde este , cind a plecat, unde a plecat, se intoarce, cind se intoarce, violenta psihologica nu alta.

De asupra parca era frumos - intelegator - ffffoarte calm - da in tacu zace  :evil: . Pina a trebuit sa intervina baietii de la servici ca o teroriza pe fata, o astepta la colt la serviciu, s-a inscris intentionat la acelas masterat pentru ca sa o tina aproape - si la un moment dat unde nu se intorcea era el - tragedie, nu mai putea respira fata, devenise violent, gelos peste masura.

Of am scris mult si vam plictisit.

Nu-mi plac barbatii care nu-si pot gasi o ocupatie, ceva pentru a petrece timpul fara EA, pai fiecare are nevoie de spatiul sau, de fete de un suc chiar si singura.

Si parintii cind trec de partea lui tot nu e bine te simti parca printre straini, nu ai spatele acoperit. Eu stiu ce inseamna asta - cind mama mea era de partea sotului in orice situatie - parca eram eu intrusa in casa mea, ca sa aud intr-o zi de la sotiune - vezi ca nu mai esti tu atit de corecta daca si mama ta e de partea mea  :frustraree:

Argumentul mamei era ca ,, da sa nu se simta strain in casa asta baietu,, foarte frumos, de atunci i-am spus asa - cind vrei sa tii cu el  - taci :evil:

Ei iaca o iesit si un fel de  :offtopic: , cer scuze

Numai bine

+Quote Post
Mistaco
post Feb 20 2006, 10:58 AM
Post #15

Musafir

mai fetelor, oare nu este vinovat cel ce nu stie sau nu are curajul sa-i spuna tare si raspicat  [glow=red,2,300]STOP[/glow] pina aici, ai voie, de aici incolo [glow=red,2,300]EU SUNT STAPINA(STAPIN)[/glow] astfel nu mai este "spatiu de interpretat" atitudinea celuilalt  :o

+Quote Post
ella
post Feb 20 2006, 11:44 AM
Post #16

Incurabil

Member No.: 11

Mistaco
ce faci daca tu spui si tot spui
si celalalt nu vrea sa inteleaga?

atunci cand spui NU si celalalt intelege DA (sau nu vrea sa inteleaga/accepte altceva)?

+Quote Post
carrie30
post Feb 20 2006, 11:45 AM
Post #17

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 2

O lasi balta si ii lasi un bilet cu un desen care sa reprezinta o usa, niste papuci, eu stiu.  8)

In fine, ma plictiseste sa tot vorbesc sau sa mi se vorbeasca. Faptele conteaza.

+Quote Post
northstar
post Feb 20 2006, 03:28 PM
Post #18

Dependent

Member No.: 190

mey,fetelor,voi ati uitat vorba aia batrineasca :,,albinele[ca sa nu zic mushte,ca suna urat],trag la miere????????? ;)
adevarat,ca mai era si aia cu :sa nu arunci margaritare in gura couchonilor,dar n-or fi totzi chiar asha de rai!

+Quote Post
andyna
post Apr 12 2007, 09:16 PM
Post #19

Contaminat
*

Member No.: 1,469

Sunt Crina si am o relatie de aproape trei luni...azi s-a ivit o mica problema, cu care pot sa zic ma confrunt de vreo saptamana...sa va explic...sunt studenta iar prietenul meu lukreaza....ceea ce mi se intampla in ultima perioada este ca nus tiu ce as putea comunica cu el knd suntem impreuna sau knd mai vb pe mess...va rog dati-mi niste sfaturi...chair nu vreau sa il pierd....a si era sa uit...azi a avut o problema la serviciu si nu a vrut sa imi spuna ce s-a intamplat...am incercat sa vb cu el dar nu prea mi-a iesit..va rog ziceti-mi ce sa fac daca se mai intampla asa ceva si el evita sa vorbeasca despre asta.
Astept sa imi raspundeti

+Quote Post
angeldust
post Apr 13 2007, 12:01 AM
Post #20

Musafir

Barbatilor nu le place sa vorbeasca on and on ca noi despre problemele lor. Daca nu vrea sa vorbeasca cu tine despre ce il framanta, stie el de ce, asa ca lasa-l in plata lui. Schimba subiectul in ceva mai light, menit sa destinda atmosfera.

Am editat titlul topicului tau din motive evidente. Daca ai nelamuriri citeste regulamentul.

Numai bine!

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:34 AM