![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
["azi s-a ivit o mica problema, cu care pot sa zic ma confrunt de vreo saptamana"]
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) chiar nu am inteles,cum adica azi ai intampinat o problema cu care te confrunti de o saptamana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ["ceea ce mi se intampla in ultima perioada este ca nus tiu ce as putea comunica cu el knd suntem impreuna sau knd mai vb pe mess...va rog dati-mi niste sfaturi"] (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ....degeaba iti dam noi sfaturi,poti tu sa-ti faci zeci de liste despre ce sa-i spui,daca nu exista spontaneitate mai devreme sau mai tarziu relatia se destrama... Oamenii discuta despre orice,despre ce carti au mai citit,ce filme au mai vizionat,ce pasiuni au,ce au facut azi,ce se intampla in lume,despre vreme,pasarelele din copaci sau mai stiu eu ce altele.... Trebuie sa aveti ceva in comun despre care sa discutati,sau pur si simplu discutia sa curga...nu trebuie sa-ti faci tu un plan cu ce va urma sa vorbiti... ["azi a avut o problema la serviciu si nu a vrut sa imi spuna ce s-a intamplat"] Respecta-i decizia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bun venit la noi, andyna. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Daca inteleg corect, dupa trei luni de relatie aveti dificultati de comunicare. Presupun ca relatia voastra este mai mult fizica si ca inafara acestui fapt nu aveti prea multe lucruri in comun. Spui ca vrei sa il pastrezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stii, asta ar insemna sa-l faci sa se indragosteasca de tine. Cred ca este nevoie sa afli mai multe despre el si se pare ca nu reusesti sa-l faci sa iti spuna chestii personale. S-ar putea crede ca el nu este interesat ca relatia voastra sa devina mai profunda decat ar fi deja. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In cazul asta nu este bine sa insisti sa ramaneti impreuna. Insa adesea pentru barbatul dintr-un cuplu timpul trece altfel decat pentru femeia implicata; poate pentru el trei luni nu inseamna mare lucru. Este posibil sa nu stie de cata vreme sunteti impreuna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ideal ar fi sa afli ce doreste de la tine. Daca nu reusesti asta, ai putea incerca sa ii starnesti curiozitatea in cel mai nemanipulator mod cu putinta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 12-April 07 Member No.: 1,469 ![]() |
Va multumesc pentru ce mi-ati spus.
[Ideal ar fi sa afli ce doreste de la tine. Daca nu reusesti asta, ai putea incerca sa ii starnesti curiozitatea in cel mai nemanipulator mod cu putinta.] Imi cere sa am mai multa atitudine, sa fiu mai hotarata...incerc sa fac si asta dar totusi parca lipseste ceva. La inceput era altfel...era mai atent cu mine...dar de doua saptamani s-a schimbat si nu stiu de ce, poate si faptul ca nu prea ne-am vazut a avut si asta un rol. Totusi vreau sa fac ceva sa fie totul ca inainte. dar intrebarea este cum. Cum sa il recuceresc? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu cred ca este constient de cat timp suntem impreuna, zic asta pt k acum o luna in 14 mi-a facut o surpriza,( in 14 martie avand 2 luni)..... Intrebarea mea este cum sa il recuceresc, ceva idei daca se poate? tkanks elady (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-April 07 Member No.: 1,475 ![]() |
Buna, ma numesc Alina am 22, si am avut niste deceptii pana acum, dupa 4 ani m-am despartit de primul meu prieten, na ata ete a trecut. problema este ca aveam alte planuri, vise, si a aparut cineva in viata mea, mi-a dat totul peste cap, jurandu-mi ca ma iubeste, avand planuri pentru noi doi. Totul era prea frumos ca sa fie adevarat. intr-o zi am discutat si mi-a zis ca nu stie daca ma iubeste, ca are nevoie de timp sa isi dea seama ce simte pt mine. I-am dat acel timp si acum s-a intors la mine, vad ca tine la mine, ca i se face dor de mine, dar ii este frica. El a avut o deceptie enorma in trecut, a fost inselat dupa 7 ani, si nu a mai avut nici o relatie de atunci. Ii este frica de mine, de faptul ca-l iubesc, si nu stiu cum sa fac cu el, pentru ca nu stiu cum sa-i inspir incredere, sa il fac sa ma vrea din nou, ca la inceput, sa nu mai fuga de mine.
Puteti sa ma ajutati, il iubesc enorm, si nu vreau sa fug de el doar pentru ca nu mai rezist. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
aliachim, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pai mai mult decat sa ai rabdare cu el n-ai ce sa-i faci. Increderea asta vine si cu timpul, se tot ivesc situatii in care poate vedea ca se poate baza pe tine. Ti-am editat titlul topicului astfel incat sa reiasa din el despre ce-i vorba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Aliachim, nesiguranta unuia dinter parteneri contribuie la diluarea ideii de cuplu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Totusi, ideea de sacrificiu, de a ramane langa el fiindca il iubesti, nu ajuta la nicio varsta, cu atat mai putin la cei 22 de ani ai tai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca inca iti mai vine sa fugi, ar fi bine sa incerci si varianta asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Poate intre timp isi da si omul seama daca te iubeste sau nu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Totusi, e plina lumea de barbati, stii. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
lasa-l sa controleze un pic viata ta. incearca sa faci in asa fel incat sa iesiti doar impreuna. telefoneaza-i mai des si intreaba-l unde e si ce face. in acelasi timp spune-i si tu unde esti. fa in asa fel incat oricand fiecare sa stie exact ce face partenerul in momentul ala.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:52 AM |
|