![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai singura diferenta intre cei pe care i-am vazut eu si astia sunt floricelele alea aplicate.
Dar totusi, tu vrei sa ii porti pe strada sau cum? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai singura diferenta intre cei pe care i-am vazut eu si astia sunt floricelele alea aplicate. Dar totusi, tu vrei sa ii porti pe strada sau cum? Nu, ii vreau pentru club! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asortati cu un top intr-o culoare metalica si pantaloni scurti albi arata marfa, parerea mea! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am vazut ceva asemanator tot prin leonardo... vezi si prin Unirea la alte magazine de pantofi
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
recunosc.mi s-a pus pata sa imi iau un costum auriu,2 piese....unde ma sfatuiti sa ma duc sa gasesc unul?am gasit doar la FUNKY FISH dar nu imi venea bine. daca cumva ati vazut pe undeva,faceti-va un pustiu de bine si spuneti-mi:D va multumesc anticipat!!!! La magazinul Azade din Unirea ai incercat? |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
La magazinul Azade din Unirea ai incercat? ala,am fost azi in unirea,nu stiu exact care e azade dar am cam intrat in toate magazinele de costume de baie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am auzit ca ar avea la Helene,care era in Unirea,dar a disparut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (ps scuze k am deskis topicul unde nu trebuia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
blu, la miss60 au auriu si din doua piese si intreg.
la etam mai au unul din 2 piese dar bate mai mult in bronz decat in auriu. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
etam, carrefour Orhideea. aveau unu' auriu in vitrina
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 28-January 07 From: cluj napoca Member No.: 1,105 ![]() |
am vazut anul trecut o gramada de fete care purtau un fel de sosete, jambiere peste pantofi si blugi. Am cautat in draci, si toate vanzatoarele se uitau urat la mine. Unde as putea gasi? In engleza se numesc LEG WARMERS
(IMG:http://i212.photobucket.com/albums/cc47/ennoemi/product_variety_3244.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
ennoemi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mie-mi plac chestiile astea, cum le-o zice, dar parca n-as avea tupeu sa le port, ca sunt cam baba
iarna trecuta am vazut la Etam si Promod, in Franta e drept, la noi nu m-am uitat, dar ai putea sa incerci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa-mi spui si mie daca gasesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Fetele, aveti idee une pot gasi banda din aceea cu arici, cu ajutorul careia in timpul exercitiilor fizice ( alergat dement (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) iti poti prinde mp3 playerul de mana? Wrist-band se numeste daca nu ma insel dar cu google-ul nu am gasit nimic de genul si nu prea stiu prin ce magazine sa intreb. Si mi-ar trebui si o husa de protectie pentru un mp3 player micut.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:45 PM |
|