![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Laryssa incerca in magazinele cu profil sportiv.Pe acolo ar trebui sa fie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut anul trecut o gramada de fete care purtau un fel de sosete, jambiere peste pantofi si blugi. Am cautat in draci, si toate vanzatoarele se uitau urat la mine. Unde as putea gasi? In engleza se numesc LEG WARMERS Nu stiu daca se gasesc produsele firmei asteia in tara (sunt scumpute, dar calitate prima a): Wolford, aveau o gramada de modele si culori. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
ennoemi, incearca in Cora (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am vazut pe negru, maro inchis si roz. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Fetele, aveti idee une pot gasi banda din aceea cu arici, cu ajutorul careia in timpul exercitiilor fizice ( alergat dement (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) iti poti prinde mp3 playerul de mana? Wrist-band se numeste daca nu ma insel dar cu google-ul nu am gasit nimic de genul si nu prea stiu prin ce magazine sa intreb. Si mi-ar trebui si o husa de protectie pentru un mp3 player micut. Larisa chiar aseara am vazut in Carrefour, la Media Galaxy, au stand de accesorii pentru IPod Nano. Nu stiu de care ai si daca se potriveste la al tau dar aveau si huse transparente si banda de care zici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Da? Ah, super , merci mult. Chiar ma gandeam ac la Media ar trebui sa intreb dar nu am apucat sa ajung. O sa ma duc acolo, merci frumos !
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 24-September 07 Member No.: 2,293 ![]() |
Stiti de unde se pot achizitiona la noi produse MAC si Helena Rubinstein si cam ce preturi au?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Am fost si mi-am luat banda din aceea si mi-s tare multumita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum mai vin cu o intrebare intrebatoare....nu am mai folosit produse Clarins pana acum dar am auzit lume multumita de Santal Oil de la Clarins si am mai vazut pe net eu o cremuta de la ei care mi-a facut cu ochiul dar am intrat azi intr-o farmacie cu diferite tipuri de produse ( si natuiste si dermato etc ) iar vanzatoarea s-a uitat ca la felul 14... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
In magazinele Sephora,Larryssa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Saru' mana expose, i'll try (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Larri exact uleiul ala il studiez si eu de 2 zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:45 PM |
|