![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-January 08 Member No.: 2,978 ![]() |
Buna fetelor
Caut disperata niste cosmetice naturale mai deosebite pe care le-am testat la o colega de job. Ea le-a adus din Germania dar a citit undeva ca s-ar gasi si la noi. Se numesc Zilopop, Zilosoap si BodyStick. Eu am pielea mai sensibila si fac mereu iritatii si nu numai. Colega mea zice ca as fi si alergica dar doctorii nu mi-au confirmat. Ce ma incanta este faptul ca produsele respective nu contin aditivi chimici si ma impac f. bine cu ele. Ofer recompensa!! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca fix la magazinul pe care il reprezinti. Atentie, pentru PR se da drept "recompensa" ban definitiv - fara notificare prealabila.
Asteptam cu mare interes sa iti mai fac in urmatoarele 48 de ore inca 2-3 useri pentru monolog, care sa iti spuna ca e cam scump, dar ca merita, samd. Le vom bana pe toate cu cea mai mare placere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,189 ![]() |
Buna fetelor! Stiti cumva daca (si unde) gasesc produse Burt's Bees in Romania? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot vorbiram de sutienul invizibil, ce marca e? Eu am vazut pe la pompea parca si atat. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Em... eu nu mai stiu ce scria pe el. Da` gasesti cam peste tot. In magazine de lenjerie intima, la Sephora... cred ca si-n piata vietii gasesti.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nella piazza nu gasesc ca as fi obs. pana acum, plus ca e numai in WE. La Jolidon nu e ca am fost sapt trecuta, sephora n-avem. Poate la voi cresc peste tot, aici n-am gasit decat intr-un loc, unde ti-am pomenit si aia anul trecut prin iulie inaintea unei nunti. Ma duc sa caut, desi nu prea am timp de plimbat.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma, nu la Jolidon. La d-astea de lenjerie intima de vand de toate, nu o anumita firma. Sau poti sa comanzi de pe net daca nu-ti trebuie urgent.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-August 09 Member No.: 6,946 ![]() |
salut fetelor! De ceva vreme caut sa-mi cumpar o pereche de manusi negre, lungi, elastice genul cum arata acestea EDITAT -LINK CATRE MAGAZIN ONLINE, insa nu am vazut nicaieri! Sa mentionez ca sunt din Constanta... as avea varianta sa le iau de pe net dar mi se pare mult sa dau 45 de lei pe ele (cam atata ajung cu tot cu transport). Ma puteti ajuta?
This post has been edited by Maàt: Aug 6 2009, 10:47 AM
Reason for edit: LINK
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ladies, stiti cumva daca pot gasi pe undeva suruburi separate pentru cercei? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am pierdut multe suruburi de la diverse perechi de cercei si am cam ramas pe minus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am intrebat la cateva magazine cu bijuterii si accesorii si se uitau vanzatoarele alea incompetente la mine, siderate de parca le-as fi injurat de rudele apropiate.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaa, e veche. Cind le prapadesc eu le folosesc pe cele de la alti cercei. Nu am vazut nicaieri sa se vinda insa separat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 12:15 AM |
|