IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce branduri, firme preferati?, branduri de referinta
Fanny
post Sep 14 2007, 12:18 AM
Post #21

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

nope. conform presei "Peek & Cloppenburg si Inditex Group, cu Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home si Oysho isi vor deschide primele magazine din Romania in Baneasa Shopping City o data cu evenimentul de lansare a mall-ului, in primavara 2008."
de h&m nu spun nimic... dar poate fac o surpriza. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Sep 15 2007, 08:33 PM
Post #22

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Bershka
Asta era la mini prix, o pereche de pantaloni 200 sau 300 de mii. mi-as fi luat si eu, dar erau prea lungi. am auzit si eu ca e firma buna.. mi-au placut, dar daca nu s-a putut, nu luam de dragul de a da bani.

+Quote Post
Ala80
post Sep 16 2007, 12:54 AM
Post #23

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

La miniprix am vazut si mng. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acolo aduc tot felul de hainute din colectiile vechi ale unor branduri mari, la preturi tare bune.

+Quote Post
fiona_zelmani
post Sep 19 2007, 11:41 AM
Post #24

Musafir

Ce haine purtati? ce haine va plac mult si nu ati putut sa vi le luati?
Ar fi interesant sa vedem site-urile acestor marci. puneti aici cat mai multe www uri cu haine care vi le-ati luat si v-au tinut mult..si va plac
In ziua de azi pe toate hainele scrie un www eu asa am vazut

mie imi plac

www.pussydeluxe.de
www.einstein.it
www.balizza.it

+Quote Post
Meg
post Sep 19 2007, 11:46 AM
Post #25

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Ala, avand in vedere ca eu am vazut jumate de magazin mng la 799 forenti/buc, nu ma mira preturile de la mini prix.

+Quote Post
Diana.
post Sep 19 2007, 12:02 PM
Post #26

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pe haine se schie un "www" daca exista un domeniu ca sa se numeasca asa; nu se pune un "www" in fata de-amoru` artei, ca e "la moda".
Pussydeluxe are un site asa de roz, ca ma ia cu rau de la lingurica.

+Quote Post
kalua
post Sep 19 2007, 12:15 PM
Post #27

Musafir

La ce se refera fiona exista un topic aici.

+Quote Post
clara
post Sep 19 2007, 12:52 PM
Post #28

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

eu prefer ca si firme stefanel, replay la jeansi mai nou am incercat si cateva bluze si pantaloni sport de la diesel, mango, zara mai putin in ultimul an, incaltaminte la fel replay, am incercat sa ma imprietenesc cu linia marc by marc jacobs dar mi-a cam rupt picioarele, iar in general daca gasesc ceva dragut si am bani nu ezit si imi iau indiferent de marca, dar cele enumerate mai sus predomina. pentru sport prefer nike dar gasesc le gasesc comode si pe cele de la paul frank.

+Quote Post
nadya
post Jan 19 2008, 08:30 PM
Post #29

Musafir

Eu nu am un brand preferat, imi cumpar haine de la diverse branduri. De altfel, imi place diversitatea, si garderoba mea contine diferite marci. Si firme canadiene, si cateodata no-name-uri cand gasesc ceva dragut. M-as plictisi sa cumpar haine din acelasi loc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu obisnuiesc sa-mi fac cumparaturile intr-un anumit mall din centrul Toronto-ului, pentru ca e chiar langa jobul meu. Merg la shopping de obicei in timpul saptamanii, dupa program. Imi este foarte convenabil, ca economisesc timp, si nu mai merg in weekend la shopping. Si cum mallul e mare si sunt acolo toate brandurile, internationale si canadiene, imi satisface pe deplin cerintele vestimentare. Cateodata mai ajung si in alte malluri pentru cumparaturi, dar de cele mai multe ori cumpar de acolo.
De la craciun incoace au fost mari reduceri peste tot, si mi-am luat multe chestii faine, la preturi super. Aici reducerile chiar sunt reduceri, substantiale, se simte avantajul, nu ca reducerile de pacaleala din Romania. Imi place o anumita firma canadiana de exemplu, Suzy Shier, haine casual spre elegante. Am un card de fidelitate la ei (la orice cumparatura am 10% reducere fata de pretul afisat), si sunt o clienta fidela a lor. Mai am un card de fidelitate la o firma canadiana Stitches (tot cu 10% bonus), dar acolo nu ajung la fel de des.
Ieri am fost la Zara, totul era la reducere. Mama ce era in magazin! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era full. Mi-am luat o camasa eleganta si un top casual, rosu cu manecute. Mi-am luat in cabina de proba 5 piese, si doar aceste 2 mi-au placut si mi-au venit bine. Am intrat in cabina de proba in ideea ca voi lua atatea haine din cele 5 cate in vin, fara sa incerc sa le mai schimb, ca era prea aglomerat si n-am mai avut rabdare. Si m-am ales cu acele 2, camasa si topul. M-am hotarat sa merg si saptamana viitoare, ca am vazut si niste sacouri faine si alte chestii; ieri eram prea obosita de la serviciu ca sa stau asa de mult.

+Quote Post
roxanica10
post Jan 19 2008, 08:42 PM
Post #30

Musafir

Nadya (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back!
Mi-ar placea sa fie si eu intr-o tara vestica pe perioada reducerilor ca sa-mi fac cumparaturi. Imi zicea soacra-mea c-a vazut si cu 5$ o pereche de blugi, la reduceri. Sa tot cumperi in stilul asta.
Ca branduri imi plac VS, H&M, la jeansi mi s-au parut super cei de la Express. Din tara, cumpar mai rar haine, si atunci nu tin cont de brand. Daca caut stil office imi plac cele de la Nichi sau Ma dame/Yokko, pentru o rochie de seara prefer salonul Gabriela si-n rest orice-mi vine bine, nu ma uit la nume, ci mai degraba la material (culoare, calitate).

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 02:42 PM