![]() |
![]() ![]() |
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi fetelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pentru fetele din timi: (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Retailerul spaniol Inditex va deschide vineri patru magazine sub brandurile Zara, Pull and Bear, Bershka si Stradivarius in cadrul centrului comercial Iulius Mall din Timisoara EvZ |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, despre C&A sau Humanic ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
S-au deschis in Bucuresti magazinele lor, in Militari. Am fost si am vazut lucrusoare dragute, dar dupa cate am auzit la noi ar ajunge haine care in afara nu se mai vand. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) A fost cineva in magazinele lor din afara si poate sa faca o comparatie in ceea ce priveste calitatea si pretul cu cele de aici? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nike, Esprit, Diesel, Levi`s - pe astea le prefer eu pentru haine sport.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac hainele C&A, sunt frumoase, dar calitatea materialelor folosite lasa de dorit. Eu prefer, dintre firmele accesibile in vest, imbracamintea de la Promod si Mango, incaltamintea de la Zara.
Dintre firmele serioase, imi plac hainele Karl Lagerfeld si Kenzo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . This post has been edited by dr_wise: May 3 2009, 07:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu din C&A din Militari am fugit mancand pamantul. Pentru calitatea aia n-as da nici macar doi lei, daramite preturile afisate pe etichete. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la C&A nu intru deloc, sunt total impotriva firmei asteia (si nici n-au auzit pe cineva din persoanele cunoscute ca ce chestii misto si-a luat de-acolo). Aici e vazuta ca o firma cu haine ieftine, dar in niciun caz nu da lumea navala la ei ca la h&m.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
De Humanic nu am auzit niciodata. C&A au un stil batranesc dupa parerea mea, iar materialele sunt de cea mai proasta calitate. Am intrat doar de 2 ori in magazinele lor, desi-s pe toate drumurile, prima data sa vad ce e cu ei si a doua ca vazusem un poster cu un costum de baie superb (doar posterul, in realitate era groaznic!) si am zis ca nu mai pun piciorul in veci.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa spun ca-mi place lenjeria de corp de la Etam...si costumele de baie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Veromoda e my all time favorite, imi mai plac Zara, Promod, Calvin Klein si H&M
Pentru jeansi Lee si am o pereche Ralph Lauren (l-am gasit intr-un second in Berlin, era nou nout si imi vine foarte bine, il tot port de vreo 2 ani jumate si arata ca noi) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:36 PM |
|