IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum va imbracati la serviciu?, Tinuta business sau... libertate creativa?
Cindy
post Aug 18 2007, 01:51 PM
Post #31

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, pai si ce daca ele se imbraca asa? Tu trebuie sa te imbraci cum simti tu si cum ai chef (bine, cu anumite limite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), nu trebuie sa te influenteze altii.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 18 2007, 02:29 PM
Post #32

Musafir

pai asta am si zic...ca de cand cu jobul nu mai am nici un chef (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici sa ma spal pe fatza dimineata nu as avea eu chef...dar cand stiu ce se intampla dupa aia...nu ma risc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 02:33 PM
Post #33

Musafir

Eu sunt de parerea ca mai ales la inceput nu-i bine sa faci nota discordanta cu restul. Dupa aceea...cum iti tuna, de la pantaloni de trening la rochie de seara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 18 2007, 06:25 PM
Post #34

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, incepi programul foarte de dimineata? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 18 2007, 06:54 PM
Post #35

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

la noi tinuta de birou e obligatorie de luni pana joi, vineri e zi de blugi, flip-flops si tenisi n-avem voie niciodata.

eu adopt stilul elegant- sexy (deux-pieces-uri cu croieli mai sexy) sau sport-sexy (pantaloni sau fuste de in, cu un tricou-bluza mulata si papucei cu toc ortopedic din pluta).
Pantofi fara toc port rar pt ca nu-i mai gasesc confortabili, parc-as merge pe calcaie. Vara prefer fustele, iar bluzitele mi le reinoiesc in fiecare an, iau cateva culori sa le port asorta cu tot ce am prin dulap... deci sunt gen tricou dar materiale mai dragute, mai fine si croieli mai mulate.

Imi plac si accesoriile, curele sau chestioare pe la gat.

+Quote Post
kalua
post Oct 27 2007, 03:23 PM
Post #36

Musafir

Costumul cu pantaloni, cateva reguli pentru a ne cumpara unul care sa ne stea bine si cum sa-l purtam:
- cusatura de la umeri, a manecilor, trebuie sa fie exact unde ni se termina umarul si trebuie sa stea lipita de umar
- trebuie incheiati nasturii, un sacou nu are voie sa faca cute orizontale in spate, iar in fata nu are voie sa stea foarte strans. Imbratisati-va (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa vedeti daca va puteti misca in voie
- tivul sacoului trebuie sa cada drept si sa stea pe langa corp
- pantalonul are de obicei dunga, aceasta trebuie sa fie dreapta de sus pana jos. Foarte comode sunt dungile facute printr-o cusatura, acestea raman fixe si dupa spalat
- tivul pantalonului trebuie sa atinga pantoful unde incepe tocul
- daca pantalonul este larg, e bine ca sacoul sa fie mai scurt si pe corp. Daca pantalonul este stramt, e bine ca sacoul sa fie mai lung si taiat drept.
- femeilor androgine le sta bine cu sacouri pe talie, le face feminine.
- femeilor mici le sta bine cu sacouri scurte, picioarele par astfel mai lungi.
- catifeaua, catifeaua raiata, culorile alb, rosu, mov, auriu, argintiu n-au ce cauta la un costum business
Si cateva exemple:
(IMG:http://www.myself.de/imperia/dw/axium/images/101/103/114/140/12232/MDpopin_image1_1_0.jpg)
Ceva mai lejer:
(IMG:http://www.myself.de/imperia/dw/axium/images/101/103/114/140/12232/MDpopin_image2_1_0.jpg)
Cu curea, pantofi si geanta in aceeasi culoare:
(IMG:http://www.myself.de/imperia/dw/axium/images/101/103/114/140/12232/MDpopin_image3_1_0.jpg)
Cu pulover cu anchior:
(IMG:http://www.myself.de/imperia/dw/axium/images/101/103/114/140/12232/MDpopin_image1_1_1.jpg)
(IMG:http://www.myself.de/imperia/dw/axium/images/101/103/114/140/12232/MDpopin_image3_1_1.jpg)

+Quote Post
fortelady
post Oct 27 2007, 03:37 PM
Post #37

Musafir

nu o sa fiu niodata convinsa ca o femeie trebuie sa se imbrace business/office in pantaloni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 27 2007, 03:44 PM
Post #38

Musafir

Pai nu a zis nimeni ca trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , multe prefera totusi pantalonii fustelor.

+Quote Post
nadya
post Jan 19 2008, 07:36 AM
Post #39

Musafir

Eu lucrez in finante si la mine in companie tinuta obligatorie e business casual attire. Avem un cod vestimentar foarte strict. Fara haine de piele, fara topuri cu bretele, fara sleeveless, fara incaltaminte sport, fara fuste scurte, si altele de genul asta. Vinerea e zi de blugi, dar nici cand purtam blugi nu avem voie cu incaltaminte sport sau tricouri. Pana si la petrecerea de craciun a firmei, care s-a tinut la cel mai mare hotel din Toronto, a fost codul vestimentar business casual attire. Am venit toti la costum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Intr-o zi am vazut-o pe o colega din alt departament imbracata... foarte lejer, facand o izbitoare discrepanta cu tinutele celorlalti. Purta niste pantaloni gri de trening, adidasi si un pulovar lalai cu guler mare pe gat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu-mi venea sa cred ca a avut cineva "curajul" sa vina la serviciu imbracata asa, in compania aia. Imi venea sa-i spun: "Waw! Alice, you look so... casual today! What happened? Laundry day?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Problema este ca am vazut-o si in alta zi imbracata la fel, vreo saptamana mai tarziu. Chiar ca nu-mi explic... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu ma imbrac office, sacou si pantaloni, sacou si fusta, cateodata mai casual fusta/pantaloni si bluza, fara sacou. Pantofi -- cu tocuri de cele mai multe ori, medii sau inalte.

+Quote Post
divi2007
post Jan 19 2008, 11:12 AM
Post #40

Musafir

asta a fost tare cu laundry day (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:30 AM