IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Orgolii....
Mistaco
post Jan 11 2006, 12:51 PM
Post #21

Musafir

Orgoliu.... cred ca este in stare sa distruga tot ce face sa ne numim fiinte superioare!!!
Poate distruge, dupa parerea mea orice tip de legatura umama, de tip sentimental, fie ea si de tipul parinte- copil!!!
Eu i-as spune ca este la fel de daunator ca si alcoolul sau fumatul!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 11 2006, 09:10 PM
Post #22

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mistaco, baga si prostia pe lista ca e la fel de daunatoare...
Orgoliul si egoismul exacerbate fac rau in primul rind posesorilor acestor... "calitati".
Din punctul meu de vedere nu au ce cauta intr-o relatie.

+Quote Post
kary_pink
post Jun 22 2006, 01:07 PM
Post #23

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 10 2005, 10:07 PM) *
Cat de des se intampla ca doi oameni care ar trebui sa fie impreuna ajung sa o ia pe cai opuse datorita orgoliilor ranite? Sau daca se intampla asta inseamna ca cei doi pur si simplu are not ment to be?
Oare e intr-adevar dragostea singura care anuleaza toate orgoliile si prejudecatile sau e doar o iluzie asta?
Vi s-a intamplat sa renuntati la cineva pentru care simteati ceva destul de puternic doar pentru ca vi-a adus vreun prejudiciu in ceea ce priveste capitolul orgoliu?

In iubire sau pentru fericirea ambilor(indragostiti,iubiti,soti) orgoliul ar trebui omis numai ca asta se intampla la unele cupluri la inceput,in timp ambii uita si devin din ce in ce mai orgoliosi.....

+Quote Post
angeldust
post Jun 22 2006, 09:36 PM
Post #24

Musafir

Revin cu impresii noi despre orgoliu....si concluzionez ca, uneori, nu e bine deloc sa trimiti la recycle bin acest aspect, nici chiar atunci cand iubesti. Adica are si orgoliul rolul lui si pe mine una m-a ajutat de tot atatea ori de cate m-a si incurcat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Si nici nu as putea sa respect sa zicem un prezumtiv partener care renunta de tot la orgoliul lui pt ca ma iubeste. Nu. Pt mine asta ar insemna o dovada de slabiciune de caracter. E bine sa faci compromisuri atunci cand e cazul si sa mai lasi din orgoliu dc simti ca nu e locul, dar in nici un caz sa renunti de tot la el.
Parerea mea....

+Quote Post
Dore
post Jun 25 2006, 08:25 AM
Post #25

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

QUOTE(angeldust @ Jun 22 2006, 10:36 PM) *
Si nici nu as putea sa respect sa zicem un prezumtiv partener care renunta de tot la orgoliul lui pt ca ma iubeste. Nu. Pt mine asta ar insemna o dovada de slabiciune de caracter.

Ai pus degetul pe rana, Angie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) este vorba exclusiv de regulile jocului. Nu toata lumea vrea o relatie soft, care risca sa deveni plictisitoare in timp, multi avem nevoia de provocare zilnica, de un partener pe masura, care sa stie sa se joace fara sa raneasca.

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2008, 04:48 PM
Post #26

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Orgoliu ranit? Da, de nenumarate ori. Insa dragostea a fost intotdeauna mai puternica. A mea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 31 2008, 09:29 PM
Post #27

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hmmm... De unde stim insa cat este orgoliu si cat prostie? Interesant ca ai scos la iveala acest topic, Maat...Parca mi-ai citit gandurile. Pentru mine, orgoliul are conotatie negativa, desi eu insami sunt o orgolioasa. In dragoste insa, renunt la orgoliu, renunt la tot, pentru ca iubesc si pentru ca asta e tot ce ma intereseaza. Orgoliul ma poate impiedica sa traiesc unele chestii extrem de placute, daca nu renunt la el in anumite momente. Este adevarat si ca atunci cand imi calc pe mandrie si fac ceva ce nu as face nici moarta in alte conditii, ma simt putin sifonata. Insa clipa cea magica merita orice sacrificiu.

Uneori, mi-o mai si iau peste bot si dupa aia ma dau cu capul de pereti si injur de mama focului propria-mi prostie.

Dar hei! In definitiv, orice in viata contine o doza de risc, o probabilitate ca totul sa mearga prost.

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:53 AM