![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Chiar ai pus colet? Eu am crezut ca ai uitat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Imi pare rau ca nu le-am primit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu poti intreba la posta? Cred ca ai timp 6 luni de la trimiterea coletului ca sa faci reclamatie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valentina, si mie mi-e dor de tine!!!
Sa arunci o privire la "Flori de apartament", te rog. Orhideea mea are acum alt rand de flori si sunt asa de incantata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am asezat-o pe masa din living, la loc de cinste si cred c-o incanta ideea la maxim, infloreste precum o femeie indragostita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Chiar ai pus colet? Eu am crezut ca ai uitat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Imi pare rau ca nu le-am primit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu poti intreba la posta? Cred ca ai timp 6 luni de la trimiterea coletului ca sa faci reclamatie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La posta o sa merg sa reclam dar coletul nu-l mai primesc. O sa-mi recuperez insa banii pe colet. Am patit acest lucru si acum un an si dupa ce am facut reclamatie mi-au spus ca nu e vina lor ca s-a ratacit coletul... ca din Bucuresti a plecat bine si ca la destinatie, la oficiul de acolo e problema. Oricum atunci nu am rezolvat nimic , dar macar am aflat ca daca puneam valoare la el, imi recuperam banii. Asa ca de atunci pun valoare la colete. Am sa merg sa fac reclamatie... doar ca trebuie sa caut recipisa (chitanta) cu care am depus, sa vad daca o mai am. Revenind la plantute, daca ti le mai doresti, iti pot face alt colet... Sa-mi dai din nou te rog datele tale pe mesaj privat. Daca adresa e tot cea cu Intr.Prahova, nu mai e nevoie... |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tot aia e adresa.
Se mai prind daca le pun acum? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Tot aia e adresa. Se mai prind daca le pun acum? Teocris, se prind fara probleme. Toate (Jasminul, Abutilonul si violetele) sunt plante nepretentioase si se prind relativ usor. Singura perioada in care te lupti mult cu ele la propagare, este anotimpul rece. Totusi, spre deosebire de sezonul primavaratic, acum, in perioada calda, va trebui sa inradacinezi lastarii de Jasmin (Iasomie de camera) si Abutilon sub pet, caci temperaturile ridicate fac sa se tufleasca prea repede. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-September 09 Member No.: 7,125 ![]() |
buna ma numesc iuliana
si eu sunt inebunita dupa florile de apartament imi place yucca dracena difebachia as dori sa fac schimb de plante daca sunt persoane care doresc acest lucru........... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Iuliana! Sedere placuta!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu mi-am scos deja ghivecele afara, am mai lasat cateva care sunt mai sensibile in casa, si le scot dimineata. Nu este foarte frig in aceasta perioada, cu toate ca ieri a fost frig de iarna, si le-am bagat pe toate in casa, de frica sa nu inghete.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Salutari,
Apelez si eu la Valentina sau la cine a mai plantat si se pricepe. Mi-am cumparat si eu 2 jardiniere, 2 plicuri de flori(Amestec pitic anual si Amestec pentru jardiniere), pamant cu malegar .. soare am aproape toata ziua. Asta se intampla acum 2 saptamani. Problema mea e ca desi se scriu destule pe net nu reusesc sa-mi dau seama cat de mult se raresc plantele. Pe plic scria 20x20cm=400cm, jardiniera mea are 10x60cm=600cm, asadar florile nu ar trebui sa fie rarite, au loc toate, corect? Mie mi se par foarte aglomerate, am mai scos din ele dar acum la 2 saptamani de la aruncarea semintelor unele plantute par sa stagneze. AM citit aici ca se uda dimineata, eu stiam ca ideal e sa fie udate seara sa nu le prinda soarele ude si sa le arda. Va pun cateva poze spre exemplificare. (IMG:http://3.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/S-7rHoNIrlI/AAAAAAAABXc/tojoTVFHYjk/s400/IMG_6958.JPG) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/S-7rIAORlII/AAAAAAAABXk/7Lazj7cRfGE/s400/IMG_6959.JPG) (IMG:http://3.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/S-73xR6BstI/AAAAAAAABeE/s_GO6Ule_Yw/s1600/IMG_7098.JPG) Stie cineva ce sunt plantele cu tulpina mov? Le-am mai rarit putin dar... (IMG:http://1.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/S-75MyfdfUI/AAAAAAAABfk/IYxJuJW2FrA/s320/IMG_7145.JPG) (IMG:http://4.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/S-75MjfNWyI/AAAAAAAABfc/aml_QYkWvi0/s320/IMG_7148.JPG) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Seara si plantutele dorm, si nu poti da de mancare cand cineva doarme nu? Despre stagnarea plantutelor nu ar trebui sa te preocupe. Poti sa ai grija de alte plantute in timp ce acestea cresc. Fiecare are modul ei de evolutie. Unele din ele cresc mai repede altele mai greu, acum depinde de seminta pe care o are, depinde de frunzele si de complexitatea acestora pe care le are. Cert e ca trebuie sa ai rabdare cu ele.
Cand sunt mici e mai bine sa le lasi sa se dezvolte asa, ca mai apoi dupa ce mai cresc un pic, sa le plantezi cum vrei si unde vrei, acum nu se pot deranja reciproc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt ca fratii cand sunt mici. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Ca o paranteza si eu sunt din Iasi. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai venit pe (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ! Iti doresc sedere placuta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:50 PM |
|