![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Da. Au facut frunzite. Dar ciudat ca 2 frunze si tulpina foarte subtire si lunga. Am sa fac poze sa vezi.
Mi-am luat rosii, albastre, galbene si mixte. Am pus din fiecare, separat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai pus si seminte de flori de cristal. Am avut si in ghivece, dar probabil de la temperaturile astea,plus o data cand a plouat si nu am reusit sa ajung in timp acasa, s-au uscat. Astept sa creasca si le pun in ghivecele lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu daca nu ai mai multe flori, e normal sa te plictisesti asteptandu-le sa creasca. Eu am experienta si cu bulbii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca vei vrea am sa iti spun cum e si cu bulbii, daca crezi ca e mai ok, plus flori cumparate. Multa experienta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Da. Au facut frunzite. Dar ciudat ca 2 frunze si tulpina foarte subtire si lunga. Am sa fac poze sa vezi. Mi-am luat rosii, albastre, galbene si mixte. Am pus din fiecare, separat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai pus si seminte de flori de cristal. Am avut si in ghivece, dar probabil de la temperaturile astea,plus o data cand a plouat si nu am reusit sa ajung in timp acasa, s-au uscat. Astept sa creasca si le pun in ghivecele lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu daca nu ai mai multe flori, e normal sa te plictisesti asteptandu-le sa creasca. Eu am experienta si cu bulbii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca vei vrea am sa iti spun cum e si cu bulbii, daca crezi ca e mai ok, plus flori cumparate. Multa experienta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai nu mai pui poze? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am scos o jardiniera(cea inflorita) pe pervaz si niste pasarele au facut-o varza.. am ramas doar cu cateva fire de flori. Despre bulbi... povestea e lunga, mai bine faci un nou topic cand ai timp ca sa centralizam acolo discutiile despre ei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sigur, Win-Win am sa pun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Win, tare frumoase s-au facut floricelele tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
As vrea sa te rog ceva: nu este necesar sa citezi ori de cate ori scrii un mesaj, mai ales daca nu sunt alte mesaje intre raspunsul tau si cel pe care il citezi. Multumesc pentru intelegere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Stella ce-ti mai fac florile din seminte? Ceva poze noi?
|
|
|
![]()
|
|
Win-win, doar frunzulite. Am sa postez si poze, sa am un pic de timp.
|
|
|
![]()
|
|
Jardiniere mele ce contin: Amestec pentru jardiniere si Amestec pitic pentru jardiniere infloresc vazand cu ochii. Cum se trece un soi se ridica altul. Zorelele nu mai infloresc, nu le merge prea bine pentru ca nu mai au unde se lungi, stau cam mult la soare si mai sunt si ceva insecte pe ele.
Din pacate m-am zgarcit la un pamant ieftin care nu retine apa deloc si care cum se usuca se strange lasand marginile goale. Trebuie sa le ud zilnic altfel le gasesc vestejite.. . (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaLrzl2Q9I/AAAAAAAAB7o/6ivqTHOJVf4/s1600/IMG_8142.JPG) (IMG:http://1.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaLsHBk-4I/AAAAAAAAB7w/8LApp97jjGA/s1600/IMG_8144.JPG) (IMG:http://1.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaLsS2bd0I/AAAAAAAAB74/JgS2qa0HE4E/s1600/IMG_8149.JPG) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaL5ZPQWYI/AAAAAAAAB8I/fscJobLB8uY/s1600/IMG_8143.JPG) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaNI7syRYI/AAAAAAAAB8g/RUyDeXtCP6s/s1600/IMG_8116.JPG) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaNIhg_AvI/AAAAAAAAB8Y/oBaTyhybe6k/s1600/IMG_8115.JPG) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_qrJTi5jt9aw/TGaWeFbRPrI/AAAAAAAAB9I/MK1Kf41pl8c/s1600/IMG_8041.JPG) This post has been edited by Win-win: Aug 14 2010, 03:14 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Minunate.
Le-am pus prea tarziu pe ale mele, nu am sa le vad asa. In plus eu le tin afara, si e foarte cald, e posibil sa nu reziste. Poti sa pui pamant pe deasupra, daca reusesti sa gasesti unul mai bun, printre flori, eu asa mai completam pamant, daca era nevoie. Eu nu mai am pompita pentru udat, si le ud cu paharelul. Dar apa se usuca foarte repede, din cauza caldurii. In plus apa nu se poate infiltra bine in pamant, si e mai buna o pompita, care are sistemul asemanator ploii. |
|
|
![]()
|
|
Da, o sa le completez cu pamant nou.. am ezitat sa fac asta gandindu-ma ca trece vara si arunc pamantul asta cu totul dar pana la urma cred ca am sa combin 2 pamanturi si il pastrez. Am citit ca pentru a retine apa pamantul trebuie amestecat cu nisip, ce parere aveti? Ati folosit pamanturi personalizate in functie de soiul de floare sau nu va complicati si folositi si voi universal? Eu am folosit amestec de seminte pentru jardiniere si nu as fi putut obtine un pamant recomandat pentru fiecare floare in parte si am folosit ceva universal.
Pompita e luata de la un Rivex pentru geamuri, am golit continutul in altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din pacate tine cam o luna, dupa aceea incepe sa se infunde si nu mai merge - o sa incerc sa-i pun niste anticalcar sa vad daca isi revine. Am incredere ca vor inflori si la tine, la mine prima floare a inflorit dupa 2luni. |
|
|
![]()
|
|
S-a infundat si a mea, de aceea nu o mai pot folosi.
Eu am cautat pamant special pentru fiecare planta, si am folosit. Iar pentru seminte am folosit pamant universal pentru gradina si plante de apartament, destul de bun. Nisipul se pune pentru a filtra mai usor apa, si a reusi sa faciliteze scurgerea apei, pentru a nu ramane imbibat pamantul cu apa, pentru a nu putrezi plantele. Perlit sau argila(ce am pus eu), poti pune pentru a mentine pamantul umed. Plantele mele nu s-au inaltat foarte mult. Iar apoi sunt trecute doua luni de atunci. Nici atmosfera nu a fost benefica pentru ele, cand foarte cald, cand foarte frig. Totusi rezista eroic unele, altele parca nu pot sa o faca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:29 AM |
|