IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
Szimcsi
post Jan 24 2007, 07:52 PM
Post #291

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Geta, in locul tau as fi facut la fel. Din puctul meu de vedere, clar a avut ceva cu tipa aia. Acum depinde doar de tine daca iti asumi riscul unei relatii cu el. Eu nu as mai avea incredere.
Go to the top of the page

+Quote Post
geta26
post Jan 24 2007, 07:59 PM
Post #292

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,076

QUOTE(fortelady @ Jan 22 2007, 06:53 PM) *
nu cred ca e vorba de lasat ceva sau nu si "nu am nimic de ascuns".
fiecare are nevoie de anumite chestii absolut private. personal, as face criza de nervi urat de tot daca cineva s-ar apuca sa caute in telefonul meu - fara permisiunea mea.

punctul meu de vedere? (ma abtin sa dau sfaturi) - femeia respectiva e MOARTA. chiar daca a fost sau nu ceva, mai conteaza? faptul ca se implica in inmormantarea ei eu il vad mai mult decat laudabil. si mie daca mi-ar muri vreun coleg (doamne fereste, nu vreau sa ma gandesc macar la posibilitatea asta!) si familia lui mi-ar cere ajutorul nu m-as gandi de 2 ori daca vine vreo prietena sa ma traga la raspundere de ce si daca ma implic in inmormantare. mi se pare un gest firesc pentru a ajuta familia celui disparut. punct.
depinde numai de tine daca vrei sa ramai cu omul respectiv sau nu; faptul ca e in casa parintilor tai iti da chiar un atu in plus daca te hotarasti sa o termini - ar fi fost mult mai complicat daca erai la ai lui. plus ca parintii tai, indiferent de cat de "moda veche" ar fi, vor fi alaturi de tine- in fond esti copilul lor si e normal sa iti doreasca tot binele din lume. cred ca daca li s-ar spune "mama, tata, asta e, cu gigel nu mai merge, sufar etc" ar face scandal... cei care au copii pe aici cred ca pot confirma asta (eu nu am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) - indiferent care ar fi situatia, pentru un parinte e prioritar binele copilului lui

Buna,
Este absolut normal sa vrei sa te implici sa ajuti in cazuri de genul asta, si eu as face identic, insa eu l-as suna si i as spune vezi ca nu mai merg la munca merg sa ajut ce ce trebuie....asta e diferenta.
Mai ales ca atunci cand a murit bunica mea in ziua respectiva nu a considerat ca e normal sa fie langa mine pt ca avea treaba la serviciu.

+Quote Post
ham
post Jan 24 2007, 10:38 PM
Post #293

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

QUOTE(geta26 @ Jan 24 2007, 07:59 PM) *
Buna,
Este absolut normal sa vrei sa te implici sa ajuti in cazuri de genul asta, si eu as face identic, insa eu l-as suna si i as spune vezi ca nu mai merg la munca merg sa ajut ce ce trebuie....asta e diferenta.
Mai ales ca atunci cand a murit bunica mea in ziua respectiva nu a considerat ca e normal sa fie langa mine pt ca avea treaba la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum sa te sune si sa-tzi zica: 'draga, ma scuzi, azi sunt ocupat sa-ngrop ce-am babardit ieri!" (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
beeei, cre-c-o zic a 3-a oara, da' vaz ca dejaba- avea dreptate tata-mare: "nepoate, nu cerceta, ce nu stii, nu doare!"
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (cetise moshu' Biblia, ca si-acolo tot asa ne-nvatza (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) )

fortelady, sa mor daca nu-i mai usor sa-tzi faci bagaju' si "sa-tzi pui coada pa skinare" daca stai la ala/aia de care te despartzi decat sa-i zici "ura si la gara, uita-te la usa pa dinafara!", cand ipokimenu' shade la tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2007, 11:14 PM
Post #294

Musafir

Ei, e greu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da-mi iau o zi liber si-i fac eu bagajul, impaturit frumos, nu la intamplare si i-l pun in brate cand apare-acasa, daca nu intelege de vorba buna. Si mai schimb si yala. Si daca tata nu-i mai spatos, tocmai va fi vreun verisor sau o prietena al carei sot e-o namila la o cafea la mine.
Hai bre, daca vrei sa-i faci vant cuiva, i-l faci si nu mai tot gasesti pretexte de ce nu poti s-o faci.

+Quote Post
angeldust
post Jan 25 2007, 10:27 AM
Post #295

Musafir

Mai...are dreptate ham sa stii, e mult mai greu sa scoti pe cineva afara cand sta la tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io stiu din experienta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da tot din experienta stiu ca in momentul in care te-ai hotarat ca asta vrei, poa sa se dea si de 3 ori peste cap sa se transforme in porumbel ca tot nu te mai razgandesti.

+Quote Post
Shiva
post Jan 25 2007, 11:16 AM
Post #296

Musafir

Geta, parerea mea e ca nu mai conteaza daca te-a inselat sau nu, ci cum se comporta cu tine de acum inainte. Daca simti ca nu e ceea ce iti doresti nu are sens sa mai tii de relatia asta pentru nici un motiv. Gandeste-te doar la tine. Daca te casatoresti, eu cred ca situatia o sa se inrautateasca. El o sa aiba anumite drepturi legale. O sa isi permita mai multe, ca deh..doar esti sotia lui iar tu o sa incerci sa salvezi casnicia asta pentru ca daca tot ai facut pasul asta...acum tre' sa mergi pana la capat. Si asa mai departe.

Nu stiu, dar din cate am citit...tipul acesta pare genul de "sot traditional" - femeia la cratita, facuta doar pentru a-i servi lui. Poate sunt cam dura.

Tu stii cel mai bine.

+Quote Post
geta26
post Jan 25 2007, 04:02 PM
Post #297

Contaminat
*

QUOTE(Shiva @ Jan 25 2007, 11:16 AM) *
Geta, parerea mea e ca nu mai conteaza daca te-a inselat sau nu, ci cum se comporta cu tine de acum inainte. Daca simti ca nu e ceea ce iti doresti nu are sens sa mai tii de relatia asta pentru nici un motiv. Gandeste-te doar la tine. Daca te casatoresti, eu cred ca situatia o sa se inrautateasca. El o sa aiba anumite drepturi legale. O sa isi permita mai multe, ca deh..doar esti sotia lui iar tu o sa incerci sa salvezi casnicia asta pentru ca daca tot ai facut pasul asta...acum tre' sa mergi pana la capat. Si asa mai departe.

Nu stiu, dar din cate am citit...tipul acesta pare genul de "sot traditional" - femeia la cratita, facuta doar pentru a-i servi lui. Poate sunt cam dura.

Tu stii cel mai bine.

I-am zis sa si faca bagajul pana diseara pt ca nu-l mai suport si a fost de acord.

+Quote Post
albinuza
post Jan 25 2007, 04:14 PM
Post #298

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

fara nici un fel de ....urma....de opunere???
inseamna ca asta a fost.... zic eu...
bafta in continuare...
da nu ati discutat nimic? despre ce s-a intamplat de fapt??

+Quote Post
lotte
post Jan 25 2007, 04:40 PM
Post #299

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

geta, capul sus,tu meriti mai mult decat atat!
o sa treci cu bine peste aceasta situatie.
si eu as fi facut la fel!

+Quote Post
geta26
post Jan 25 2007, 10:33 PM
Post #300

Contaminat
*

QUOTE(geta26 @ Jan 25 2007, 04:02 PM) *
I-am zis sa si faca bagajul pana diseara pt ca nu-l mai suport si a fost de acord.

ne am certat aseara, si ca sa se razbune a stat la tv pana la ora 2 noptea stiind ca eu nu pot dormi cu tv dat drumul, si a pus tel lui sa sune la 5 dim, eu lucrez cam de la 8dim la 7-8 seara si in weekend si nu stiu daca am timp sa manac pana seara..........asa ca am facut azi noapte o criza si de stres si oboseala si mai, am plans am luat un sfert de xanax si am adormit cateva ore, am intarziat la serviciu unde iar am stat pana la 8.
I am zis ca nu l mai suport nu cred ca il mai iubesc el a zis sa mai vb sa ne calmam dar eu nu mai am ce discuta, am zis gata cu tot, m-am saturat...........si vreau o viata linistita langa cineva care ma iubeste si vrea cu adevarat!!
Acum ii strang lucrurile din camera mea, mama a incercat sa ma convinga sa nu ma despart dar i am zis ca m am gandit bine si asta vreau, un an a fost suficient sa vad cu adevarat cine este el.
Nu ma mai intereseaza dc se opune sau nu, imi ajunge..........sa faca ce vrea cu cine vrea macar sa fie fericit!

buna, am gasit un articol intersant pe elady:

http://www.elady.ro/articole/Relatii/Chiar-ma-inseala-.html

aici te sfatuieste cum sa faci sa afli daca te inseala si face referire si la tel mobil!!

+Quote Post

60 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:55 AM