![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 21-January 07 Member No.: 1,076 ![]() |
Nu, albinuză dragă (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu este acelaşi lucru ... decât dacă folosim alte cuvinte: "masculi" şi "femele". Variantele bărbat şi femeie sunt dotate cu inteligenţă şi voinţă proprie, animale prin excelenţă nehormonale. Fireşte, ne naştem cu şanse egale, dotaţi cu liber arbitru şi este treaba fiecăruia ce alege: să rămână mascul ori femelă sau să escaladeze scara evolutivă. Teoretic ni se umple creierul de circumvoluţiuni, practic se vede rareori. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar verticalitatea este un cu totul alt aspect: sunt, de exeplu, doamnă şi aştept să fiu tratată ca atare de Icsulescu, da' dacă vreau să-l tăvălesc pe Zetescu sunt femelă la ovulaţie şi ... cam atât. Capcane, capcane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) în care nu trebuie să ne lăsăm înfăşurate nici măcar atunci când au fost întinse cu măiestrie. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) mda, concluzia este ca m-am agitat degeaba, ca oricum totii barbatii inseala............mai bine ramanea cu el ca macar ramasesem fara concurenta pt o perioada......dupa cum spunea leo, in cazul asta nu stiu ce voi face cu viata mea dar eu nu pot accepta nici batuta sa mi accept soarta de femeie care va fi inselata.........ce ii lipseste de la mine? nu sunt incuiata, nu sunt urata, nu sunt proasta, nu sunt grasa, imi place sa fac dragoste/sex...etc mi-am cumparat tot felul de lenjerii rosii negre, fac masaj bine, am luat lumanari sampanii........etc DE CE SA MEARGA LA ALTA???? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru un adevar valabil de cind lumea si pamintul: pentru ca e alta...
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da dore total de acord cu tine...numai ca vezi tu?? greu le bagi in cap faptul ca sunt fiinte logice.
si da diana de acord si cu tine. geta cu tine nu. cum adica mai bine mai stateai cu el ca tot ai ramas fara concurenta? asta pt cat timp?pana nu mai sufera dupa proaspata pierdere nu? si o ia de la capat. nu!nu!nu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Geta26, întrebi "de ce". Această sintagmă ar putea schimba oricând cursul vieţii oricui, dacă ar avea continuarea optimă. Îţi propun ca, în loc să te întrebi "de ce să meargă el la alta" să încerci varianta "de ce să nu merg eu la altul".
Ştii ce se spune despre prostituate: că nu sunt plătite pentru serviciul pe care îl prestează, ci pentru a pleca dimineaţa. Cel care îşi alege o femeie pe criterii fizice şi sau sexuale se aşteaptă la exact acest lucru, mai ales că nu trebuie să plătească. Este irelevantă iscusinţa şi inteligenţa femeii alese, ideal ar fi ca ea să nu se cramponeze de el. Dragele mele ... renunţaţi urgent la bărbaţii care nu vă vor, elegant şi fără resentimente. Mai bine vă concentraţi asupra celorlalţi, care, fie că vă vor sau că le sunteţi indiferente, măcar nu vă rănesc. Albinuza: aici e toată ingineria ... că nu trebuie să le bage nimeni în cap aşa ceva. Dacă nu îşi dau seama singuri, mai au etape de parcurs. Şi, ceea ce o femeie nu trebuie să facă vreodată, este exact să încerce sau să aştepte schimbări din partea unui om. Ce poate fi fascinant la un bărbat în care nu ai încredere? Nu cred că o fiinţă demnă poate trece cu vederea aşa ceva. Orice alt criteriu de alegere poate fi discutabil, cu excepţia acestuia, cred. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,126 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
da, a fost frumos, intens, de vis, a fost cum ti`ai dorit, ceea ce ai asteptat... si ai dat totul, sentimente, atentie, trup, sperante, timp, vise, incredere... si la un moment dat, poate fara sa iti dai seama, S`A TERMINAT! incerci sa repari ceva, iti calci pe mandrie, il rogi, speri ca e doar o pasa proasta, mai astepti, incerci iar, te leaga ceva puternic de el, de relatie... dar... NU SE MAI POATE FACE NIMIC, desi tu speri in continuare, incepi sa realizezi ca s`a sfarsit. si iti e greu... nu te poti obisnui cu ideea... oricat efort depui sa`ti revii, nu reusesti decat in mica parte... da, ai prieteni, familie langa tine, iti ocupi toata ziua si cu ce trebuie sa faci pt ca trebuie, si cu ceea ce iti place sa faci, stiti despre ce vb... (filme, shopping, petreceri, iesiri...) dar uneori noptile sunt atat de reci, esti atat de singura, si musti din plin din durere, amintirile si gandurile te darama. revezi totul de la inceput ... ce`am facut, unde am gresit, cu ce, de ce, cand? si tot nu intelegi... sa fie alta la mijloc? nu ai sa stii niciodata si nici nu mai conteaza... conteaza ca SUFERI cum nu credeai, si te doare totul, iti doresti sa nu`l fi cunoscut niciodata... intrebarea: cum opresti furtuna? cum uiti, cum te vindeci... bineinteles ca in timp, si bineinteles ca nu exista retete miraculoase... dar... voi, cum faceti? ce faceti? cat dureaza? cum te aduni de pe jos si incerci sa... renasti din cenusa? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) da, a fost frumos, intens, de vis, a fost cum ti`ai dorit, ceea ce ai asteptat... si ai dat totul, sentimente, atentie, trup, sperante, timp, vise, incredere... si la un moment dat, poate fara sa iti dai seama, S`A TERMINAT! incerci sa repari ceva, iti calci pe mandrie, il rogi, speri ca e doar o pasa proasta, mai astepti, incerci iar, te leaga ceva puternic de el, de relatie... dar... NU SE MAI POATE FACE NIMIC, desi tu speri in continuare, incepi sa realizezi ca s`a sfarsit. si iti e greu... nu te poti obisnui cu ideea... oricat efort depui sa`ti revii, nu reusesti decat in mica parte... da, ai prieteni, familie langa tine, iti ocupi toata ziua si cu ce trebuie sa faci pt ca trebuie, si cu ceea ce iti place sa faci, stiti despre ce vb... (filme, shopping, petreceri, iesiri...) dar uneori noptile sunt atat de reci, esti atat de singura, si musti din plin din durere, amintirile si gandurile te darama. revezi totul de la inceput ... ce`am facut, unde am gresit, cu ce, de ce, cand? si tot nu intelegi... sa fie alta la mijloc? nu ai sa stii niciodata si nici nu mai conteaza... conteaza ca SUFERI cum nu credeai, si te doare totul, iti doresti sa nu`l fi cunoscut niciodata... intrebarea: cum opresti furtuna? cum uiti, cum te vindeci... bineinteles ca in timp, si bineinteles ca nu exista retete miraculoase... dar... voi, cum faceti? ce faceti? cat dureaza? cum te aduni de pe jos si incerci sa... renasti din cenusa? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) la mine ca barbat e mai simplu. ma consolez si cu altcineva. rog o prietena sa imi faca cunostinta cu una din prietenele ei mai serioase sau incerc sa cunosc alti oameni, deci sa lipesc ochiurile facute in sarma de relatie. la voi e mai greu dat find ca natura feminina e diferita la nivel emotional. incearca sa te gandesti ca el nu ar fi putu adus prin orice procedeu ai fi folosit. incearca sa cunosti pe altcineva si sa nu te mai gandesti la el. fa si tu o activitate care iti duce gandirea pe alte culmi. de exemplu eu dupa ce calc camasile sunt atat de enervat si plictisit ca nu ma mai gandesc nici ce am de facut la serviciu....lol a si foloseste o poza mai draguta. ma face sa nu regret ca nu am dat la medicina |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Of, mai sufletel, razbate mare durere din randurile tale. Si crede-ma nu exista o reteta care sa te scoata din starea asta. Numai timpul va rezolva aceasta problema.
Intre timp, ca sa nu o iei razna, incearca sa iti gasesti ceva de facut tot timpul. Ca daca stai in casa, singura, gandurile o sa te duca la disperare. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Of, mai sufletel, razbate mare durere din randurile tale. Si crede-ma nu exista o reteta care sa te scoata din starea asta. Numai timpul va rezolva aceasta problema. Intre timp, ca sa nu o iei razna, incearca sa iti gasesti ceva de facut tot timpul. Ca daca stai in casa, singura, gandurile o sa te duca la disperare. exista o reteta dar ia timp si exercitiu... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand ai putea sa schimbi poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E pe undeva normal ca dupa ce ai suferit o pierdere de orice fel ar fi ea, sa existe o perioada de depresie. Pentru ca ...persoana care nu mai face parte din viata ta lasa in urma un gol pe care te trezesti brusc ca trebuie sa il umpli cu altceva si nu stii cu ce : cine te mai ia in brate noaptea? cui ii mai povestesti ce ai facut la serviciu? cu cine te mai certi pentru telecomanda? etc etc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ideea e ca trebuie sa iti dai un timp sa iti lingi ranile, dar nu sa te complaci in situatia asta, sa constientizezi tot timpul ca e o stare indermediara si nedorita de care trebuie sa scapi cat mai curand. In momentul in care tu iti alegi id-ul "sweet depression" si poza aceasta shocanta pentru restul lumii, eu inclin sa cred ca tu te-ai imprietenit oarecum cu starea ta de depresie si ca a inceput putin sa iti placa. Si nu ai fi singura sa stii care are impresia ca vede "beauty in the breakdown". Si atunci inainte sa comentez mai departe eu te intreb : cat de mult VREI sa iti treaca aceasta stare? ce esti dispusa sa faci pentru a scapa de ea? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Corect Angel! In primul rand trebuie sa vrei sa scapi de depresie. Si eu am tendinta sinucigasa de a ma complace in aceste stari, cand ma apuca. Dar cred ca de plictiseala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:50 PM |
|