IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
kalua
post Apr 11 2007, 09:17 AM
Post #331

Musafir

stefgurici, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu sunt mama si responsabilitatea copilului o avem cat traim, dar mai ales cat sunt mici (pentru mine sunt mici pana ies din pubertate si au nevoie totusi de-o mana care sa-i conduca, de-o ureche care sa-i asculte), daca ne place sau nu.
In fine, ma gandesc totusi ca el se poarta frumos cu fetita ta de l-ai acceptat in casa.
Mie imi miroase a despartire pentru ca el nu mai are chef de relatia asta. Si pentru ca nu poate spune chestia asta vine cu alte motive. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ti-am editat titlul de topic astfel incat sa reiasa despre ce e vorba in el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Apr 11 2007, 10:15 AM
Post #332

Musafir

Draga Stef, in primul rand bine ai venit printre noi

E greu la drum singura cu un copil,de vis este sa avem aproape si persoana iubita si copilul si armonie...dar atunci cand viata iti ridica semne de intrebare este bine sa te gandesti ce este prioritar pentru tine iar daca cel de langa tine te merita intradevar...
Daca te iubeste accepta copilul tau fara a simti vreodata ca "l-a inghitit"...asa cum accepta sa mearga la drum cu tine indiferent de ce spune familia lui sau cei din jur...

Pune-ti pe lista sufletului motivele care te tin langa acest barbat,si gandeste-te daca intradevar merita sa risti linistea copilul tau...

+Quote Post
fullmoon
post Apr 11 2007, 02:50 PM
Post #333

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,133

Sa nu te superi pe mine dar eu cred ca este un pretext al lui. E foarte posibil ca parintii lui sa nu fie de acord, multi sunt reticenti cand copii se casatoresc cu oameni care au deja copii (mentalitatile din Ro) dar el fiind un adult nu ar trebui sa tina cont de parerea parintilor!
Oricum e deja rau ca a spus ca a inghitit fetita doar de dragul tau... si eu la fraza asta ii spuneam pa! Daca un barbat te iubeste atunci o face in intregul tau, adica inclusiv copilul!

+Quote Post
fortelady
post Apr 11 2007, 05:38 PM
Post #334

Musafir

fostul meu partener are copii, nici o secunda nu m-am gandit ca ei ar putea fi vreo piedica in relatia mea cu el, sau ca "i-as inghiti de dragul lui". Dimpotriva, imi sunt tare dragi, chiar daca acum nu mai suntem impreuna si mi-ar place sa-i revad din cand in cand. Nici familia mea nu a fost de acord initial cu relatia- dar... pana la urma, este viata mea si am luat deciziile pe care le-am considerat corecte. conteaza ce vreti voi- tu si el, si copilul tau. Asta e important. Intotdeauna parintii sunt bine intentionati (nu putem sa ne acuzam parintii ca ne vor raul nu?), poate lor li se pare ca isi complica viata avand o relatie cu o femeie cu un copil; dar... asta e doar o parere, NU trebuie sa influenteze relatia dintre voi.

+Quote Post
Dore
post Apr 11 2007, 06:41 PM
Post #335

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Stefgurici

Draga mea, motiv de despartire nu este; insa constituie un bun pretext. La capatul lumii cum zici ca va aflati, sigur ai nevoie de un barbat. Stii tu, unul de-ala adevarat.
Daca stai si te gandesti bine, dar bine de tot, ce pierzi daca se duce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
fortelady
post Apr 11 2007, 07:34 PM
Post #336

Musafir

uite aici "motiv" de despartire: "lucrurile au devenit prea serioase, imi faceam planuri de viitor cu tine dar imi e frica pt ca eu sunt un nenorocit si am mai ratat de cateva ori in viata si nu vreau sa-ti stric si viata ta". e? nu e asa ca e fain ? [asta dupa ce omu facea juraminte, voia copii samd... si in conditiile in care am si pe plan profesional o perioada crunta]

+Quote Post
kalua
post Apr 11 2007, 07:49 PM
Post #337

Musafir

forte, nu i-ai sucit gatul in secunda 2? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Stiu si eu un caz, tipul s-a mutat in alt oras, la ea, serviciul pe care si l-a gasit acolo era inferior celui pe care-l avusese, o purta pe tipa pe palme, nu alta. Dupa vreo 3 luni de la mutare tipa i-a zis ca de fapt nu se simte pregatita pentru o relatie serioasa, bla, bla, bla. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
fortelady
post Apr 11 2007, 08:05 PM
Post #338

Musafir

pai nu, ca e in "criza existentiala" si bolnavii trebuie protejati...

edit, off topic- ai MP

+Quote Post
kalua
post Apr 11 2007, 09:16 PM
Post #339

Musafir

Inca ma crucesc, forte, si pot spune cu mana pe inima ca n-o sa inteleg niciodata actiunile unora oricat m-as stradui. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 11 2007, 09:45 PM
Post #340

Musafir

Eu inteleg un lucru, care cel putin din experientele mele e valabil : barbatii sunt egoisti prin definitie. Nu te astepta sa ii pese lui ca treci tu printr-o perioada nasoala sau ca iti da sistemul peste cap...atata timp cat lui nu ii e bine, isi va concentra toata atentia in directia aia, sa isi rezolve el problemele existentiale. Noi femeile suntem setate altfel, de multe ori ne punem pe noi pe locul doi, avem si intuitia care ne ajuta sa le anticipam barbatilor dorintele chiar inainte ca ei sa stie ca isi doresc, noi merem vrem sa ii protejam, etc etc.
Eh ce bine de ei nu?

+Quote Post

60 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:16 PM