IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
veverita
post Apr 28 2007, 09:45 PM
Post #381

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,553

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
QUOTE(stefgurici @ Apr 10 2007, 10:46 PM) *
Ajutati-ma si pe mine cu niste "leacuri miraculoase",ca mai am un pic si o iau razna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
"Scumpul "meu iubit ma anunta dupa o relatie de genul povestilor,ca este intr-o situatie dificila,in care nu vrea sa-si dezamageasca familia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .Faptul ca traim impreuna de un an eu avand o fetita din prima casatorie care cica "a inghiti-o"de dragul meu,ca cica ma "iubeste"dar,trece el peste toate numai ca familia nu vrea sa auda de relatia asta.Bun!
Faza tare ca noi suntem la capatul lumii iar parintii in Romania!Aia nu ma cunosc..dar nu sunt de acord cu mine....despartirea e la un pas mai am un pic si clachez .

salut
sunt nou membru si vreau sa iti spun ca si eu am o relatie cu un barbat care are deja un copil , si parintii mei nu au fost de acord cu relatia noastra (si noi stam la capatul pamantului )si totusi ne iubim si fara ca parintii mei sa fie de acord,si cred ca dragostea de fapt ar trebui sa fie ce-a mai importanta "DACA EXISTA CU ADEVARAT" ...............asa ca ar trebui sa cantaresti bine faptele .
sper ca totul sa fie bine .Sanatate multa.
Go to the top of the page

+Quote Post
splendora
post May 2 2007, 02:11 AM
Post #382

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Cristinica,

Pauza....se mai intelege, orice barbat se sperie la un moment dat, mai ales daca i-ai vb despre planuri de viitor. Cat despre faza cu "prea buna ,sau deloc buna pt el" e jalnica, o auzim peste tot. Faptul ca el s-a plictisit de relatia de cuplu si de giugiuleli si etc, imi spune ca e clar ca nu mai dureaza mult pana la ...Sfarsit. Imi pare rau ca vb asa, dar am trecut prin asta si cunosc atatea cazuri. Dar nu face greseala tuturor, sa-l rogi sa mai fiti impreuna, sa-l suni, sa-i scrii, sa gasesti motiv de discutie, sa-i urmaresti fiecare miscare. Incearca sa te detasezi si tu , asa cum face el. O impacare e mai putin probabila... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
geoo
post May 8 2007, 12:44 PM
Post #383

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

eu stiu ca atunci cand esti insistent nu faci decat sa-l faci pe celalalt sa intre ori in defensiva ori sa se indeparteze!!

Din pacate totusi am o prietena foarte buna, care acum un an a primit aceasi placa: "relatia noastra imi e indiferenta" si fiindca era absolut indragostita de el (aveau 4 ani) l-a asteptat si acceptat orice! EL s-a intors acum sunt impreuna, totul e ok.....dar ea inca mai sufera daca se gandeste la momentul respectiv!
Deci concluzia e strict personala! Depinde de limita fiecaruia si de cat esti dispus sa accepti!!!

+Quote Post
oliviana
post May 18 2007, 06:20 AM
Post #384

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 1,581

draga albinuto, nu stiu prea multe detalii despre relatia ta, dar ma risc sa iti dau citeva sfaturi. Eu am avut o problema un pic mai grava cu prietenul meu...a trebuit sa ne intilnim in oras, el nu a venit din diferite motive si pentru ca la ora 10 seara umblam ca timpita, singura pe strada...era sa fiu agresata fizic (ai inteles tu !). Mam suparat pe prietenul meu asa de rau ca i-am dat liber o saptamina, adica 7 zile nu l-am sunat, nu i-am vorbit si nici nu l-am cautat. In primele zile a crezut ca e o gluma si a luat-o ca atare, dar dupa 5 zile a venit in genunchi. Acum nu stiu ce ai inteles tu din asta, dar eu cred ca te agiti prea mult fara rost. Eu toata saptamina credeam ca prietenul meu deja si-a gasit pe alta, dar nu a fost asa. Sti proverbul cu pisica(sau un animal...)daca ii dai drumul si vine la tine inseamna ca a fost a ta, nu se intoarce: atunci nu ti-a apartinut niciodat. MUlta bafta si dac nu vine, mai sunt si alti barbati....

+Quote Post
rory
post Jul 3 2007, 10:09 AM
Post #385

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 1,889

Totusi... DE CE DOARE ASA DE TARE????
Exista ceva ce am putea lua ca sa nu mai simtim durerea aia nenorocita (ceva legal, desigur)?
Pentru ca orice am incerca, oricat am plange si oricat am discuta despre asta, tot innebunim de durere.
Eu una asa sunt, cel putin. Si nu merge de nicio culoare faza ca "timpul le rezolva pe toate"... Aiurea! Timpul SE OPRESTE cand suferi!
Mi-a trecut prin cap de multe ori sa merg la psiholog, dar cat ma poate ajuta. Am ajuns odata si la spital, cu perfuzia in vena, pt ca lesinam pe strada. Am luat extraveral si xanax, am plans de m-am deshidratat complet si tot nu a trecut...
Ma inchid si nu mai discut nici cu prietena cea mai buna, pt ca s-o fi saturat si ea de atata nefericire in jurul meu si stiu ca nu mai suporta sa ma mai vada intr-o situatie atat de mizerabila.
Nimic si nimeni nu reuseste sa ma faca nici macar pt cateva minute sa uit... Sunt extraordinar de puternica sa fiu cu un barbat insurat (cu alta) de mai bine de un an si sa trec prin toate chinurile unei astfel de relatii, dar sunt la fel de slaba pentru ca nu am puterea sa il pun sa aleaga mai repede, pt ca nu mai pooooot... Eu trebuie doar "sa inteleg, sa fiu vesela, sa il iubesc, sa fiu tare, sa imi fac job-ul, sa il fac mandru de mine". Relatia cu sotia lui s-a racit foarte tare (dorm separat, isi impart cheltuielile, el nu mai poarte verigheta) - chiar si ea mi-a confirmat-o cand m-a confruntat, banuind ca se intampla ceva intre noi (normal ca am negat, pt ca el are un stil... vrea sa iesim cu fata curata din toate astea, sa ajunga in asa fel incat ea sa fie cea care ii va cere divortul).
Nu sunt naiva, stiu ce ganditi multi dintre voi, dar... am incredere. Detalii foarte multe nu vrea sa imi dea, sa nu ma "incarce" cu altele, ca si-asa am destule. Acum nu pot deschide iar subiectul pt ca el are probleme de sanatate si sta ba acasa ba prin spitale - nu vb decat la tel si foarte putin, pt ca e mai tot timpul insotit... Nu stiu cat o sa mi pot duce...

+Quote Post
angeldust
post Jul 3 2007, 10:22 AM
Post #386

Musafir

rory cred ca povestea ta isi gasea mai bine locul la topicul cu "A fi sau a nu fi amanta". Dar poate ca totusi nu. Pentru ca tu nu iti pui intrebarea asta, nu ai indoieli. Tu pur si simplu ai ales sa fii si acum suferi pentru ca e al drakului de greu. Normal ca este. Nu te judec, pentru ca daca citesi topicul respectiv o sa vezi ca nici nu am cum. Dar ma intreb totusi...unde e instinctul de conservare? Pentru numele lui D-zeu..Xanax?? Tu ce vrei de fapt? O solutie sa nu mai suferi? O solutie sa il determini pe el sa divorteze? Sau ce?

+Quote Post
rory
post Jul 3 2007, 04:11 PM
Post #387

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 1,889

Vreau sa gasesc o metoda sa redevin "umana", sa fiu cea de dinainte vesela si amuzanta, sociabila si haioasa, independenta. Pt ca dragostea asta m-a transformat intr-o persoana urata pe dinauntru - morocanoasa, nu mai zambesc, nu mai socializez, m-am inchis in casa de tot. Trec w/e-urile pe langa mine si eu pe langa ele.
Vreau sa-mi recapat independenta, vreau sa pot sa iubesc mai putin, vreau sa pot sa respir fara sa ma gandesc la el in fiecare clipa. Iar din partea lui nu am mai deloc intelegere, ma tot bate la cap ca trebuie sa fiu tare, sa ma lupt cu mine insami, sa ma auto-educ. "....." pardon de expresie!
Orice sugestie e bine venita... Am incercat sa-mi gasesc un hobby, dar nu ma prinde nimic. Am fost ocupata cam o saptamana cand mi-au picat in maini niste dvd-uri cu filmul "Prison Break", de nu l-am mai putut lasa pana nu l-am urmarit pe tot (si ma refer la nopti nedormite bine de tot).
Angeldust, merci pt reply... Ti-am citit cateva din raspunsurile pe care le-ai dat. Eu sunt noua, sper sa fiu "acceptata", asa ca nu cunosc inca profilul celor de aici.
O seara buna tuturor!

+Quote Post
midnight
post Jul 3 2007, 04:34 PM
Post #388

Dependent

From: Timisoara
Member No.: 1,366

Rory, el iti ofera TIE ceva in schimbul auto-educatiei pe care ti-o impui? Ca din cate citesc nu face decat sa iti ceara, si iti ofera prea putin. Tu trebuie sa fii aia intelegatoare, tu trebuie sa fii aia tare, tu trebuie sa fii acolo cand are el nevoie, cand isi aduce aminte, tu trebuie sa faci totul iar el doar sa se serveasca, nu e asa? Pentru ca daca e asa, trebuie sa schimbi placa. Crede-ma.. nu s-a nascut inca barbatul care sa aiba dreptul sa se foloseasca de o femeie in felul asta. Niciunul nu e atat de frumos, de unic si de irepetabil incat sa merite sa pui viatza 'on hold', doar asa, cand el nici macar nu are bilutzele sa come clean in fatza nevestei, a lumii, "da dom'le, iubesc o alta femeie, o iubesc si vreau sa vorbesc cu ea la telefon cand sunt bolnav", mai ales daca spui ca si relatia cu ea e pe butuci si nu mai sunt sperante in zona aia.

Imi pare rau sa o spun, dar mie mi se pare ca pur si simplu se foloseste de tine. Si atat.

+Quote Post
Ala80
post Jul 3 2007, 07:09 PM
Post #389

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

Fara suparare, dar relatia lui e pe butuci din cauza ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Tu stiai ca e insurat atunci cand ai inceput relatia cu el?

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2007, 07:37 PM
Post #390

Musafir

Eu nu inteleg o chestie: tu ai ales de la bun inceput situatia asta si acum te vaiti de ea. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sau ce ti-ai inchipuit, ca o sa-si lase nevasta in secunda doi si-o sa apara cu valijoara la tine?

+Quote Post

60 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:04 PM