![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba bine ar fi sa ii scrii si tu, ca poate pina la urma va constientiza ce i se intimpla...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu multe nu mai vreau sa spun, rory si-a creat panza ei de paianjen cu "adevarurile" ei si sta prinsa in ea.
Ce ma seaca pe mine este ca de obicei fete desteapte si frumoase, niste suflete mari, care vin din familii frumoase sunt deseori in situatii dintr-astea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si mai stiti ceva? Mie imi plac tipii astia pe undeva, manipuleaza lumea de nu-i adevarat. Uitati-va si la rory, zici ca-i in transa si-a uitat de orice altceva cand vorbeste de el si iubirea lui netarmurita pentru ea. La prietena mea reusise tipul respectiv sa-i aiba si pe parintii ei la mana (astia erau oameni dintr-o bucata - in mod normal!) , eu m-am crucit cand am vazut cum stau lucrurile acolo. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mama, ce le-as face eu astora... mie nu imi plac, pentru ca asa ceva presupune un caracter de jigodie!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu tot respectul pentru parerile voastre ( multe adevaruri sunt cuprinse in ele) am sa imi spun si eu parerea mea, care in cazul de fata e nitzel diferita. Asta nu inseamna ca e cea corecta, e doar o parere, asa vad eu lucrurile.
Omul probabil avea o casnice de cosmar in care se trezea cu sila in fiecare dimineata. La un moment dat a aparut ea, Rory. Nu cred ca a cautat el cu tot dinadinsul o aventura extraconjugala, cred ca pur si simplu s-au intalnit, atmosfera a fost propice ca ei doi sa se apropie si crash boom bang....scantei si de o parte si de alta. Nici nu s-au dezmeticit bine ca erau indragostiti. Eu cred ca el o iubeste. Cum sa nu o iubeasca? Ea reprezinta pentru el promisiunea unui nou inceput, ea il face sa simta din nou ca traieste, ca e important, ca e apreciat si respectat. Ea e tot ce nevasta lui nu e (sau nu MAI e). LA inceput probabil lucrurile s-au desfasurat in mare taina intre ei. Apoi, cealalata a inceput cu amenintarile josnice (mare greseala, proasta femeie!) si i-a dat in felul acesta lui Rory "dezlegare" sa lupte fatis pentru ceea ce isi dorea. PE de alta parte, prin comportamentul asta l-a impins si pe el mai mult in bratele ei. Chestiile de genul acesta " noi 2 impotriva lumii, against all odds" "micul nostru secret, iubirea noastra imposibila" au darul de ridica orice sentiment la rang de obsesie aproape, asa ca nu ma mira deloc "transa" in care se afla Rory acum, asa cum bine a observat Kalua. Ce o sa se intample mai departe? Greu de spus. Am mai spus eu pe undeva: statistic, o relatie care incepe frumos, normal, fara mari drame si in care cei doi investesc la inceput in egala masura are 50% sanse sa dureze. Relatiile care incep ca aventuri extraconjugale au 5% sanse sa se transforme in ceva foarte serios si sa dureze. Asa cum vad eu lucrurile, premisele pentru cazul asta nu sunt foarte bune. El o lasa pe ea sa se zvarcoleasca de durere si sa imbatraneasca intr-o luna cat altii in sapte ani cand ar putea foarte simplu sa ii ia suferinta cu o semnatura pe o foaie de hartie. De ce nu face asta? N-as putea spune pentru ca nu il cunosc. Poate il santajeaza nevasta cu ce stiu eu ce chestie, asa cum se intampla in telenovele, poate il costa prea mult divortul din punct de vedere material si nu ii vine sa se lase chel doar ca sa o fericeasca pe Rory....sau poate pur si simplu e genul de om nehotarat caruia nu ii pasa ca nehotararea lui fute mai multe vieti si pe a lui in acelasi timp. Rory...ce pot sa zic, daca ti-l doresti mai mult decat orice si te vrea si el pe tine, o sa il ai no doubt about it. Si daca simti ca asteptarea te omoara iti explic eu cum il determini sa se hotarasca drakului odata. It's plain and simple. Ce zici? Te risti? Esti pregatita sa afli daca chiar te iubeste asa mult cum crezi tu? Dar apoi, cand o sa il ai....sa te vaz ce o sa faci cu el, aia o sa fie partea grea. Daca acum ti se pare greu, asta e doar inceputul, there is more to come. So, are you willing to go the extra mile? Gandeste-te bine.... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
"De ce nu face asta? N-as putea spune pentru ca nu il cunosc. Poate il santajeaza nevasta cu ce stiu eu ce chestie, asa cum se intampla in telenovele, poate il costa prea mult divortul din punct de vedere material si nu ii vine sa se lase chel doar ca sa o fericeasca pe Rory....sau poate pur si simplu e genul de om nehotarat caruia nu ii pasa ca nehotararea lui fute mai multe vieti si pe a lui in acelasi timp."
sau ar putea pur si simplu sa plece de acasa - nu neaparat sa se mute la ea, dar sa se separe de nevasta. dar nu am citit nimic de genul asta. e mult mai comod sa faci pe eroul telenovelistic "vai cat te iubesc eu pe tine, uite, si prietenii mei sunt de acord" "nevasta-mea e o nenorocita" samd decat sa iei taurul de coarne. mi se pare mult mai corect cum a procedat tatal lui midnight. de 100 de ori mai corect. decat lalaiala asta sentimentala, care pana la urma nu face decat sa le aduca in pragul nebuniei din cauza suferintei pe doua femei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, forte dar vezi tu...oamenii sunt asa diferiti si imperfecti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unii sunt dintr-o bucata, nu le plac complicatiile si lalaielile. Altii nu se simt bine daca nu e un pic de drama in viata lor, altii sunt foarte comozi si asteapta sa ia altii decizii in locul lor iar altii sunt pur si simplu egoisti din cale afara ....sunt fel si fel de cazuri.
Partea buna e ca pentru fiecare barbat cu defectele de mai sus, exista cel putin o femeie dispusa sa le accepte, ba chiar sa le ridice la rang de calitati, ca daca nu ar exista ar fi jale mare....sau ar fi nevoiti barbatii in general sa isi revizuiasca radical atitudinea. Dar pentru asta ar trebui cel putin 2 generatii de sacrificiu si de solidaritate intre femei ceea ce e clar o utopie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) So, we have to work with what we've got din pacate. Iar ceea ce avem e o mare gramada de barbati cu tot soiul de defecte aparent imposibil de suportat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta asa-i, angel, majoritatea femeilor fac multe din dragoste. O situatie tipica este si luatul de imprumuturi mari de bani de la banca de catre femei pentru omul iubit. Si asa se ruineaza pe viata. Vorbesc de asta pentru ca am citit o statistica desprea asta. Barbatii nu fac asa ceva, cat o fi dragostea de mare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, forte dar vezi tu...oamenii sunt asa diferiti si imperfecti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unii sunt dintr-o bucata, nu le plac complicatiile si lalaielile. Altii nu se simt bine daca nu e un pic de drama in viata lor, altii sunt foarte comozi si asteapta sa ia altii decizii in locul lor iar altii sunt pur si simplu egoisti din cale afara ....s da anjel de acord.da' stii cum e? de ce nu au lasitati din astea la inceput, ba dimpotriva, o asasineaza pe victima cu telefoane, buchete de flori si declaratii de amor. Si cand e vorba de ceva serios - adica sa-i arate femeii careia-i canta amor pe toate acoperisurile, ca un motan indragostit, ca INTR-ADEVAR conteaza pentru el, isi aduc aminte de nevasta de acasa si de situatia complicata a vietii lor (iar cele 2-3 femei din zona se reped sa consoleze barbatu' care sufera, stim cu totii ce spirit de infirmiere au femeile!) si de faptul ca pisica are un usor guturai... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 3-January 07 Member No.: 931 ![]() |
"vrea sa iesim cu fata curata din toate astea, sa ajunga in asa fel incat ea sa fie cea care ii va cere divortul"
Daca ii cere el divortul nu mai iese cu fata curata in cazul in care relatia cu nevasta e pe butuci... si la urma urmei ce e mai important pentru el sa iasa cu fata curata sau sa traiasca fericit alaturi de jumatatea lui si sa puna punct unui cosmar... Vreau sa-ti subliniez faptul ca eu nu judec amantele ci judec barbatii care intretin o relatie in afara casatoriei, ceea ce mi se pare mult mai garv decat un pas gresit facut intr-o noapte, pentru ca vezi si tu in ce situatii se ajunge (se distrug mai multe suflete) din cauza unui barbat indecis care s-a mai si casatorit odata din dragoste pentru cea de langa, desi, acum dupa ce au imbatranit impreuna, considera ca aia nu a fost dragoste adevarata. Daca stai sa asculti povestile tuturor fetelor care se afla in situatia ta, o sa fii surprinsa cat de asemanatoare sunt cu a ta (nu mai dormim in acelasi pat, nu ne intelegem de nici o culoare, toti cei care ne cunosc se asteapta sa divortam curand, am facut o greseala dar acum te-am gasit pe tine si pentru tine traiesc eu si lupt sa ne facem un viitor, sa iesim din umbra..., iar legat de divort : trebuie sa mai asteptam ca sa nu-i dau multi bani pentru ca o sa ne trebuiasca si noua, sa pun la punct niste treburi legate de afacerea mea; ca e daramata psihic si nu pot sa inaintez in perioada asta cererea de divort, cine stie poate asteapta o eclipsa de soare sa-i poarte noroc dupa divort... ) Fac o paranteza si poate o sa tragi singura niste concluzii: Am o prietena, foarte miloasa de fel si prostuta nu este, pe care partenerul ei o inseala pe unde apuca, desi si ea a vazut de multe ori cu ochii ei unele lucruri, tot nu crede. Psihicul ei e la pamant din cauza asta pentru ca de multe ori a aflat de la cate o prietena unde si cu cine era el in o anume zi, pe moment a crezut iar cand a dat ochii cu el a intors-o la 180 de grade, iar de fiecare data cand fata a vrut sa puna punct relatiei incepea sa planga, sa-i faca declaratii de dragoste, ii spunea ca nu mai are pentru ce sa traiasca, ca ea e totul pentru el - adica putea sa impresioneze si o statuie... Urmarea - si acum sunt impreuna : ea - sufera, fara prietene, inchisa in casa, el - cu fetele, isi traieste viata. Sfatul meu este sa-ti faci cat mai multe prietene cu care sa-ti petreci timpul si sa incerci sa-l pui pe el pe locul 2, adica sa nu percutezi numai cand vrea el si sa-l astepti acasa in fiecare zi ca poate vine, trebuie sa-si dea seama ca ai si tu o viata pe care nu vrei sa ti-o traiesti asteptandu-l pe el. In cazul in care e adevarat tot ce ti-a spus va face pasul ala mai repede decat isi propusese, iar daca nu e adevarat asa vei face tu primul pas spre fericirea si linistea ta. Nu timpul vindeca ranile ci uitarea le vindeca, iar ca sa uiti trebuie sa-ti ocupi tot timpul cu cate ceva, sa incepi sa te iubesti mai mult, sa strecori si cate un cadou pentru sufletelul tau care pana acum considerai ca nu ti-l permiti... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Intrebare (absolut DELOC ironica - vreau doar o parere): este oare o dovada de iubire sa te risti intr-un taxi cu piciorul in ghips dupa o operatie foarte grea, sa urci 4 etaje in carje doar ca sa stai putin timp cu o persoana, sa o imbratisezi, sa discuti, sa joci table (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si apoi sa te intorci acasa in acelasi chin cu taxiul?
Da, Angeldust, vreau sa stiu daca ma iubeste intr-adevar asa de mult cum cred eu. Dar nu vreau metode legate de amenintari, de joc murdar sau de ultimatumuri. Vreau ceva fair si fata de mine si fata de el. Spune-mi care e ideea ta. Maybe it will work, who knows?! Kalua... lasa-ma sa te contrazic referitor la imprumuturile de la banci ale barbatilor. De fiecare data cand a facut credit la banca pt diverse necesitati, s-a gandit si la mine (bine... nu e vorba de ruinare pe viata, intr-adevar). Si m-a ajutat foarte mult in momente foarte grele. Si nu intelege ca as fi o femeie intretinuta - chiar nu e cazul. Duc o viata decenta, iar ajutorul lui apare in momentele critice, cand nu mai exista nici o alta solutie. Oricate lucruri urate m-ar caracteriza, materialismul nu a fost niciodata unul din ele. Dimpotriva. Nu suport ideea de a fi datoare (vorbesc in general) si MEREU am incercat sa echilibrez balanta. Acum o sa incerc sa ma detasez putin, dar o fac pe termin clar limitat - o sa vad un film si poate o sa incep sa citesc cartea pe care mi-am cumparat-o ieri. Mai incolo... nu stiu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:44 AM |
|