IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
fortelady
post Jul 7 2007, 10:54 AM
Post #421

Musafir

QUOTE(rory @ Jul 7 2007, 11:20 AM) *
Intrebare (absolut DELOC ironica - vreau doar o parere): este oare o dovada de iubire sa te risti intr-un taxi cu piciorul in ghips dupa o operatie foarte grea, sa urci 4 etaje in carje doar ca sa stai putin timp cu o persoana, sa o imbratisezi, sa discuti, sa joci table (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si apoi sa te intorci acasa in acelasi chin cu taxiul?

nush cat e o dovada de iubire sau una din "vitejiile" barbatilor. ca in general barbatii sunt viteji si le place sa impresioneze.
am cunoscut pe cineva care s-a bagat in tarcul unui caucazian-fiara numai pentru ca o domnisoara sensibila voia ca acel caine sa fie luat si dus la un adapost si pentru ca pe stapani ii facuse praf (unul a stat mult in spital din cauza asta), s-au gasit 2 isteti sa se bage in tarc si sa-l scoata. cu urletele, scheunaturile si pericolul de rigoare. asta numesc eu bravuri inutile. mai usor era sa fie tranchilizat cainele si sa fie scos de acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar hei, cine-si mai arata muschii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu cred ca stiu ce solutie iti va propune angel.
si da, e a dracului de grea. da' e singura care iti va da un raspuns clar, indiferent care o sa fie ala, si o sa te lamureasca.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 7 2007, 11:16 AM
Post #422

Musafir

Ok Rory, ceva foarte fair si fata de tine si fata de el. Uite care e ideea mea. La mine a functionat, am fost si eu in situatia asta, dar vaaaaai mai bine nu ar fi functionat pentru ca ce a urmat dupa ce am obtinut eu ce am vrut.....in fine. Asta e alta poveste, sa revenim la tine.
Eu zic ca ar fi extrem de fair sa ii spui "Darling, te iubesc cum nu se poate mai mult si stiu ca si tu ma iubesti, mi-ai demonstrat asta in repetate randuri pana acum. Totusi, situatia asta complicata ma distruge psihic si fizic si nu cred ca daca ma imbolnavesc sau o sa ajung la psihiatru o sa ne foloseasca vreunuia la ceva. Asa ca vreau sa iti ofer timpul necesar ca tu sa iti pui putina ordine in viata ta, sa te gandesti bine ce vrei sa faci mai departe, sa nu te simti presat sa iei vreo hotarare. Dar in timpul asta vreau sa nu ne mai intalnim, sa nu ne mai sunam, sa ne comportam ca inainte de toata povestea asta complicata. Am incredere in hotararea pe care o vei lua tu si oricare va fi ea eu o sa ti-o respect si o sa te sustin, stii ca pentru mine conteaza f mult ca tu sa fii fericit."

So...e un fel de ultimatum. Stiu ca nu iti doresti asta. Si stiu si de ce NU o sa ii spui ce am zis eu mai sus. Nu pentru ca nu ar fi fair, caci e cat se poate de fair, e cel mai fair lucru pe care l-ai putea face....dar intuiesc eu ca in adancul sufletului ti-e teama de un ultimatum, teama ca el nu ar lua hotararea pe care o astepti tu si tot ce ai crezut tu pana acum se va narui. Daca esti convinsa de faptul ca te iubeste atunci nu ar trebui sa iti fie teama. Va face orice ca sa iti aline suferinta, asa cum ai face si tu pentru el, caci il iubesti.

Legat de povestea ta cu actul de vitejie al urcatului scarilor....da-mi voie sa iti spun: am vazut si dovezi mai impresionante decat asta. Deci ma iubea? Normal ca ma iubea. But was I happy? Da....cam 5 minute pe zi, in rest profunda nefericire si nemultumire, in primul rand fata de mine, caci eu il alesesem, eu ma luptasem cu turcii si tatarii ca sa fie doar al meu ca in final sa imi dau seama ca nu facusem cea mai buna alegere. Mi-a luat ceva vreme, dar pana la urma am invatat sa ma pun pe mine pe primul loc si am decis ca degeaba ma iubeste, daca felul in care ma iubeste nu ma face fericita, he has to go!

In the mean time, orice te-ai hotari sa faci, important este sa incetezi sa iti mai plangi singura soarta. Fii puternica, ai luat o hotarare, stick by it daca stii ca e cea buna. Nimeni nu e o biata victima a sortii crude sau a omenilor maschini din jur. Intre stimul si raspuns, cu totii avem dreptul SA ALEGEM. Asa ca, esti in totalitate responsabila pentru viata pe care o ai acum. Daca ea nu e foarte placuta, daca suferi si nu ai ce simti ca ti se cuvine e doar pentru ca undeva candva ai ales gresit. Partea buna e ca de cele mai multe ori poti sa te razgandesti si sa faci noi alegeri.
You're a smart girl, sunt sigura ca o sa intuiesti pana la urma ce e bine pentru tine si o sa actionezi in consecinta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rory
post Jul 7 2007, 01:26 PM
Post #423

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,889

Fair enough, Angeldust, fair enough...
Ai dreptate, ma sperie aceasta alegere de nu mai pot, dar... asa ar fi cel mai corect. Ma sperie ca dracu', dar... va trebui s-o fac.
Nu pot spune ca nu m-am gandit niciodata la asta, dar nu am facut-o suficient de mult. Credeam ca un gand e doar un gand, dar cand incepi sa si vorbesti despre asta parca provoci cumva destinul si vraja se rupe. Un fel de "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample".

Mi-a propus-o si el acum un an. Si chiar dupa multe actiuni disperate ale mele sa se razgandeasca incepusem sa "accept" (am pus ghilimele pt ca nu a fost o acceptare demna...). Numai ca in doar cateva zile chiar s-a razgandit si i-am acceptat intoarcerea fara ezitare.
Am vrut sa plec din oras, insa mi-a cerut sa raman. Am vrut sa-mi schimb serviciul (sa-mi piarda orice urma) si totusi a insistat sa nu fac asta, pt ca am muncit mult sa ajung acolo unde sunt.

O sa ma focusez de-acum pe aceasta varianta, pana o sa-mi fac curaj sa o si pun in aplicare.
Nu-mi fac nici o promisiune, dar macar constientizez ca daca nimic altceva bun nu se intampla, asta ar cam fi ultima solutie.

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2007, 02:53 PM
Post #424

Musafir

Rory, eu sunt aici si-ti fac galerie sa te trezesti odata din cosmarul asta si sa faci ce ai de facut.

Si acuma trebuie sa te mai fac oleaca cu ou si cu otet: esti o lasa si tu! Nu degeaba spui ca ti-ai intalnit jumatatea in el. Sunteti amandoi lasi, zau ca va meritati unul pe altul, a tunat si v-a adunat. N-ati vrea sa faceti nimeni din jur sa sufere, mai bine suferiti voi. Si asteptati ca destinul sa va ajute cumva, cred c-ati citit prea multe romane de dragoste si s-a intiparit undeva in mintea voastra un happy end pentru toata lumea. Si-i mai usor sa-i puneti pe altii sa va acopere (a se citi: sa minta! , ceea ce sigur nu-i placut pentru ei, dar hei, doar o fac pentru o cauza nobila, nu?) si sa asteptati ziua de apoi cand poate, poate s-o intampla ceva.
M-am mai gandit inca o data de ce-ai scris aici daca oricum le stii tu mai bine pe-alea tale, tot n-am inteles. Ma indoiesc ca prietenele tale ti-au spus altceva decat ti-am spus noi. Dar tu nimic.
Si chiar daca veti fi candva impreuna nimeni si nimic nu-ti va inapoia anii plini de suferinta, asteptare, dorinte neindeplinite. La care ai fi avut dreptul.
Deci strange-ti toate puterile si fa ceva, mai bine un sfarsit dureros (in cel mai rau caz) decat o durere fara sfarsit (vorba neamtului).

+Quote Post
roxanica10
post Jul 8 2007, 04:08 PM
Post #425

Musafir

Am incercat din rasputeri sa ma abtin sa nu-mi spun si eu pararea, dar iata ca nu mai pot. Am citit abia ieri tot ce-au scris fetele si-n mare, opinia mea coincide (later edit: in mare) cu cea a Kaluai si a Alei. So, Rory, e inacceptabil sa-ti cladesti fericirea pe suferinta celorlalti (exact cum spunea mama ta); exista o lege a compensatiei care functioneaza cu brio si care are grija sa ne taxeze pentru greselile noastre. Spui ca relatia voastra a aparut dupa o prietenie indelungata. Foarte rar prieteniile dintre un barbat si o femeie raman doar la stadiul de amicitie, e greu sa mentii aceasta prietenie; pentru ca barbatii intotdeauna privesc o femeie si cu alti ochi si de ce nu, uneori si femeile. Eu zic c-ai gresit atunci cand ai acceptat avansurile lui, fara sa te gandesti la consecinte.
Sfatul lui Angelu' este recomandabil, pentru ca asa sper sa-ti creasca respectul pentru tine. Nu stiu, ma gandesc ca nu esti suficient de dura cu tine si cu ce pretentii ai de la viata. Incearca sa te redescoperi si sa te iubesti mai mult. Chiar daca era pe butuci casnicia lui, pentru simplu fapt ca aceasta institutie nu se intemeiaza nu numai in urma iubirii, mai exista si respect pentru celalalt si o groaza de alte chestii (nu stau sa le insir aici) puteai sa-i spui ca astepti sa puna capat casniciei si apoi puteati sa abordati altfel legatura. Stii..intotdeauna barbatii cauta un motiv credul (in legatura cu relatia cu sotia) pentru amanta...ca sa le faca sa creada ca nu ele sunt vinovate de ruptura. Si probabil asa se disculpa si ei. Nu-si pun problema sa gaseasca o modalitate prin care sa salveze casnicia, le e mai usor sa scoata capu-n lume.
So, capul sus si da-i o pauza sa vezi cum e cu iubirea, care repet, nu-i suficienta. Oricum statisticile alea de care zicea Angelu' cu 5% sanse de continuitate in timp, nu-s facute la intamplare. Nu stiu cum se face c-am mai auzit de persoane care-si gasesc sufletul pereche in amant, si nu in sot. Cu cat relatia e mai imposibila (daca-mi permiti comparatia), cu atat sunt atrase mai mult. Mi se intampla sa aud niste intamplari, in urma carora ma mir si ma fac sa cred ca unii, cand s-au casatorit, nu prea au stiut ce vor...si cand descopera, e cam tarziu. D-aia spun ca trebuie sa ai o oaresce maturitate inainte sa faci pasul asta.
Cam atat am avut de spus Rory! Si daca ai spus ca profesional ai ajuns departe, sa speram ca si personal esti in stare sa ajungi prin apropierea profesionalului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa stii ca fiecare infrangere, ne caleste.

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2007, 04:40 PM
Post #426

Musafir

Eu mai vreau sa spun inca o data ca n-o condamn pe Rory pentru ca s-a "incurcat" cu un barbat insurat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rory
post Jul 18 2007, 09:31 AM
Post #427

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,889

Girls... puteti incepe cu incurajarile? Cat mai repede?
S-a intamplat... Despartirea adica...
Sunt la pamant si ma abtin sa nu pun mana pe telefon... sa-l caut peste tot...
Nu pot sa povestesc acum cum a fost, pt ca mi-e prea rau.
Sunt la serviciu si nu pot sa fac nimic... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 18 2007, 09:37 AM
Post #428

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Capul sus, nu uita ca orice sut in fund in viata inseamna un pas inainte!

+Quote Post
fortelady
post Jul 18 2007, 09:55 AM
Post #429

Musafir

io-s aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dureaza cam 2 luni sa-ti revii de tot. primele saptamani sunt cele mai grele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
sterge-i sau ascunde-i nr de telefon, ascunde tot ce ai amintiri "fizice" - poze, carti etc (pune-le intr-o cutie si ascunde-le intr-un fund de dulap), curata calculatorul de pozele impreuna (pune-le pe un CD si ascunde-l in aceeasi cutie).... pentru moment, ajuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) cand o sa te simti pregatita, o sa le poti revedea.

+Quote Post
kalua
post Jul 18 2007, 10:58 AM
Post #430

Musafir

rory, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Cine-i bre ametitul ala care te face sa suferi - cu el sau fara el? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ptiu!

Eu zic ca-i bine sa plangi, si mai bine ar fi daca ai putea pleca undeva, la o prietena poate, unde iti poti jeli durerea.

+Quote Post

60 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 01:28 PM