IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
angeldust
post Jul 18 2007, 11:16 AM
Post #431

Musafir

Daca ai putea sa iti iei o vacanta, macar de cateva zile ar fi ideal. Daca nu, sper ca ai macar o prietena care sa iti fie aproape in momentele astea si care sa iti dea peste degete cand vrei sa pui mana sa il suni. O sa ii multumesti apoi.

Cand te mai calmezi, daca vrei, poti sa ne povestesti ce s-a intamplat. Poate te ajuta.

Fii strong ca nu e chiar sfarsitul lumii o sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 18 2007, 12:38 PM
Post #432

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Prietena este aici, la datorie, sa iti dea peste degete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si pentru orice altceva ai nevoie, stii asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 18 2007, 01:14 PM
Post #433

Musafir

Rory, capul sus (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si incearca sa infranezi dorinta de a'l cauta...

Imi pare rau sa aud de departire cand stiu din cele povestite de tine ca nu asta iti doreai, dar daca s-a ajuns aici inseamna ca relatia voastra nu a meritat sa mearga inainte,ca iubirea pe care o ridicai in slavi nu a fost atat de mareata...Viata ta e mai importanta ca orice pe lumea asta,nu meriti tu insuti sa suferi si sa prelungesti durerea despartirii,accepta ca nu s-a putut altfel si nu-ti nega existenta.Pastreaza amintirile frumoase cu el,nu sunt deacord cu evitarea lor pentru ca astfel admiti ca relatia cu el a fost o greseala iar tu in sufletul tau sunt sigura ca stii ca ai facut'o din iubire si pentru ca asa ai simtit...dar accepta ca drumurile voastre s-au despartit si ca ai dreptul sa fii fericita chiar si fara el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Esti singura care trebuie sa realizeze ca nu merita sa-ti prelungesti suferinta,ca oricat de greu ar fi sa te ridici de unde simti acum ca esti prabusita trebuie sa crezi ca cumva,candva, va fi bine...

+Quote Post
rory
post Jul 18 2007, 01:25 PM
Post #434

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,889

Ne despart vreo cateva sute de km, dar multumesc pt grija pe care mi-o porti, Szimcsi! Abia astept sa te vad!
Si multumesc tuturor pt incurajari. Cand am vazut toate fetzele alea zambarete si prietenoase, am zambit si eu.

Vreau sa stiti ca... nu am facut-o cu prea multa mandrie, sa nu ma laudati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , dar nici sa nu dati in mine.
MAI mult... i-am dat de inteles si i-am sugerat (foarte clar) ca nu mai pot asa. Chiar speram sa imi spuna ceva incurajator. Wow, guess what?!
In schimb... a spus-o el (sincer... in subconstient stiam ca aici o sa se ajunga, altfel nu insistam cu nemultumirile mele, insa NU AM PUTUT s-o zic eu, sa pronunt cuvantul "despartire").

L-am intrebat, ca sa concluzionez, daca sa mai sper vreodata la un viitor cu el (nu m-am putut abtine, stiu), mi-a raspuns "nu se stie niciodata" si m-a lasat cu sufletul rupt in mii de bucatele si "agatand". Nu am mai vorbit de 3 ore. Poate vi se pare putin, dar... in astea 3 ore nu m-am apropiat de telefon. Am incercat sa lucrez (cred ca o sa cada firma, daca o sa mai merg in ritmul asta).

Singurele lucruri pe care le pot spune in favoarea mea sunt ca incep sa accept si sa nu ma afecteze foarte tare ceea ce imi aminteste de el.Deocamdata. Si nici nu am mai fost in disperarea in care eram acum un an. De dimineata ma gandeam la calmante, acum mi-a mai trecut. Cred ca o sa fie mai dureros dupa ce cade seara, cam atunci ma apuca. Poate merg cam prin sant, dar cred ca e buna calea asta. Mai taras, mai impiedicat, dar... nu vreau sa ma mai abat. Vreau sa merg drept si sa hotarasca si soarta. Am facut TOT (si chiar si mai mult) ce a tinut de mine ca sa fie bine si... degeaba!

Mi-ar trebui o cutie imensa ca sa intre toate amintirile, credeti-ma...

Nu pot sa scap de durerea asta ingrozitoare de cap (azi-noapte nu am dormit, si nici nu am mancat nimic de ieri).

Nu sunt deloc puternica si simt ca mi-am pierdut de tot increderea in mine, pt ca am crezut in ceva ce nimeni nu a considerat ca se va implini. Si acum trebuie sa ii privesc pe oamenii aia in ochi si sa le simt replicile de genul "ti-am spus eu, stiam ca asa va fi". Si vreau sa nu gandesc prea mult in viitor, nu mai mult de cateva zile, ca ma ingrozesc. Vreau sa raman pe linia asta deocamdata, de pe o zi pe alta. Ma simt de parca as fi pe o sarma la o inaltime foarte mare si fac echilibristica. Mor de frica sa nu incep sa ma gandesc prea intens!!!

Si un lucru bun, sunt convinsa ca o sa fiti de acord cu mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am deja primul plan: sambata o sa particip la un eveniment atat de important din viata unei dragi prietene si abia astept sa merg s-o vad! Imi doresc din tot sufletul sa nu-mi simta durerea si sa ii fie ei bine! Vreau sa ma simta aproape de ea si departe de probleme si griji. Vreau sa pot sa zambesc fara sa fiu falsa si sa-i fiu alaturi.

+Quote Post
angeldust
post Jul 18 2007, 01:38 PM
Post #435

Musafir

Rory oamenii aia care o sa iti spuna "I told you so" nu merita bagati in seama, zau. Ai tu destule pe cap incat sa te mai ingrijesti si de faptul ca le-ai confirmat asteptarile. De prea multe ori ni se pare ca altii chiar dau doi bani pe ce se intampla in viata noastra. Pentru cei mai multi dintre ei e doar o barfa de moment pe care o sa o uite pana maine. Cei care iti sunt prieteni adevarati o sa iti fie aproape, nicidecum nu iti vor scoate ochii.

Faptul ca el ti-a dat de inteles cum ca ar mai putea fi ceva intre voi pe viitor mi se pare de-a dreptul irelevant. Normal ca a spus asta, nimanui nu ii plac hotararile categorice, fara cale de intoarcere, toti vrem sa ne lasam portite de scapare pe unde putem.
Daca vrei sa te vindeci si sa treci cu bine peste toate povestea hotaraste TU pentru TINE ca NU mai e cale de intoarcere. Alfel o sa ramai mereu "agatata" cum spui si recuperarea o sa dureze de 10 ori mai mult.

Probabil acum esti cat se poate de deprimata. E si normal. Desi in subconstientul tau stiai poate cum sta treaba, totusi iti creasesi anumite asteptari si sperante, care acum ti-au fost inselate. Nu e cazul sa incepi sa il urasti pentru asta, dar nici sa te urasti pe tine. Accepta-ti pur si simplu partea ta de responsabilitate si incearca sa mergi mai departe. Incearca sa inveti ceva din toata povestea asta, sa tragi niste concluzii.

E bine sa fii cat mai ocupata si in special sa faci chestii care iti plac. Daca o sa te zgaiesti toata ziua pe pereti rememorand de 100 de ori fiecare gest si cuvant si dandu-i o noua interpretare, cred ca realizezi si tu ca nu o sa fie prea placut.

Distractie mare la "eveniment" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 18 2007, 01:59 PM
Post #436

Musafir

incearca sa iei un supliment de vitamine in perioada in care nu poti manca/dormi. pe caldurile astea, risti sa te demineralizezi de tot si sa lesini pe strada.
stiu, nu-ti e foame si ti se rupe, da' peste 3-4 saptamani o sa resimti dureros (fizic) perioada asta.
e cat se poate de normal ce simti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cat se poate de normale reactiile tale.
daca faci ceva, daca ai facut pasul asta, ai facut-o pentru tine, nu pentru X sau Y sau Z. doare ca dracu', da o sa treaca.
nu vreau sa dau cu pietre da' "nu se stie niciodata" e inca o dovada de lasitate. cam asa reactioneaza marea majoritate a barbatilor- in opinia lor femeia e prea slaba ca sa accepte ca o chestie e definitiva. da' stii ce? cu cat iti repeti mai mult "s-a terminat", cu atat o sa accepti ideea mai repede.
"mai bine un sfarsit de groaza decat o groaza fara de sfasit" (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 18 2007, 08:09 PM
Post #437

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

rory imi pare rau ca s a intamplat,dar stii cum se zice:dupa orice furtuna soarele e mai puternic.
daca s a terminat inseamna ca asa a fost sa fie si e mai bine.
iar pe cei cu :ti am spus eu,nu i baga prea mult in seama.
pana la urma e viata ta si tu alegi ce faci cu ea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Dore
post Jul 19 2007, 07:44 AM
Post #438

Explorator

Group: Membru de Onoare
Member No.: 78

Rory (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) găseşti şi aici câte ceva care să te binedispună în aceste zile.

Orice sfârşit marchează un nou început. Oricât de intensă ar fi fost povestea voastră nu poate nici măcar egala ceea ce urmează, adică restul vieţii tale. În fiecare clipă dintr-o nouă zi care vine ai cel puţin o şansă să fii mai fericită şi să trăieşti mai intens decât ai făcut-o până acum.

Tristeţea şi durerea perioadei imediat următoare te împiedică să vezi ce minunăţii îţi rezervă timpul prezent apropiat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rory
post Jul 19 2007, 09:19 AM
Post #439

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 1,889

Am voie sa scriu si azi ca nu mi-e bine? Ca ma doare ca dracu' si ca sufar?
Azi-noapte am adormit devreme, eram ingrozitor de obosita si m-a luat somnul prin surprindere. Ceea ce e bine, stiu.
Dar de dimineata mi-a explodat din nou durerea in piept.
Si astazi, chiar daca as vrea, nu as putea sa iau legatura cu el, pt ca stiu ca nu e singur.
E crunt! De obicei, joia este cea mai aglomerata zi la serviciu. Si VREAU sa muncesc! Dar azi parca nu pot. E aiurea, dar azi doare mai tare ca ieri.
De ce naiba e atat de greu???

Aseara mi-am atasat o poza in care zambeam, sa-mi amintesc cum e...

+Quote Post
kalua
post Jul 19 2007, 09:25 AM
Post #440

Musafir

rory, ai voie sa scrii exact ce simti, cum sa nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hai prima data la o portie de (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) .

Tu esti dependenta de barbatul asta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si este greu sa te lasi de orice drog. Si doare. Dar cu timpul te vei regasi. Tu pe tine.
Ce poate fi mai frumos si bine?
Si sigur vei avea parte dupa aceea, vindecata, de-o iubire frumoasa, asa cum meriti.

+Quote Post

60 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 03:51 PM