![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Condamn ca m-a facut sa sufar atat de mult, dar ca om, chiar este unul extraordinar pentru toti cei care il cunosc.
Bine... e adevarat ca nu toti au avut si o relatie amoroasa cu el... M-ai cam bosumflat acum un pic, Angeldust, dar a fost tare asemanarea cu "the no 23" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , chiar e reala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai intrat cam tare in mine. Dar ai dreptate... incercam sa ignoram "semnele" ca sa nu ne doara amintirile. Insa... iertare: nu sunt INCA pregatita sa-l scot de pe mess (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (NU DATI IN MINE!!!) Am incercat-o in communicator-ul pe care il am instalat la serviciu, dar mi-a fost si mai greu. Mai dati-mi cateva zile cu asta, va rog. Si tu, Angeldust! Stiu ca nu imi face bine, dar... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu zic sa faci un efort si sa il stergi...pregatita nu vei fi niciodata.....
Hai..un delete..micut....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din partea mea....iti dau si 1001 de nopti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca doar nu eu stau si sufar in timp ce mi-as putea trai viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
rory - poti sa scrii aici incontinuu....proba evidenta cate raspunsuri si sfaturi ai. nu trebuie sa-ti ceri tu scuze nu stiu cui de pe forum ca nu il poti uita pe el si ca nu-l poti sterge din lista de messenger, in fond e alegerea ta si tu stii mai bine decat toate cele de pe forum care e situatia exact, restu isi dau doar cu presupusu. . e ceva normal si de inteles ca nu-l poti uita si ca-ti vine sa-l urmaresti, dar incearca sa faci asta mai ponderat. cand iti vine sa plangi abtine-te, gandeste-te la altceva, forteaza-te. cat despre avataruri...ia sa pui si tu niste poze cu tine in care razi, esti amuzanta, esti plina de viata.... nu ai? fa-ti! si pune-le la vedere nu pt el, ci pt tine...
si da, sunt sigura ca e un om deosebit chiar daca aparentele spun ca e un !@%@%$^#. intr-adevar, a fost las, ignorant si acum e probabil indiferent. ce-ti spun tie toate astea? ai fi vrut langa tine un om cu care nu ai fi avut siguranta? un om indecis care nici macar el nu stie ce vrea?! sunt sigura ca a tinut la tine, poate chiar iubit, dar asta e barbatu ... si tu trebuie sa fii constienta de situatie. p.s. ms pt mesaj, astept sa vb live |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
rory, poti sa faci un nou grup in lista de ymess in care sa-l muti pe el si il ascunzi acolo, nu-l stergi inca dar nici nu-l vezi non stop...mai tz cand te mai obisuiesti cu situatia il si stergi kiss.gif. curaj, ai facut ceea ce e bine pentru sufletul si demnitatea ta, meriti pe cineva doar al tau
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Just "updating"...
Va scriu abia acum, pt ca am vrut sa vad daca rezist fara sa incerc sa intru iar in contact cu el. Si am rezistat. Ba chiar mai mult: chiar nu mai conteaza contextul, dar am avut curajul sa-i spun la telefon (m-a sunat ieri dimineata) ca nu mai am nevoie de nimic de la el, sa nu ma mai caute niciodata, sa ma uite. I-am inchis telefonul si nu i-am dat dreptul la replica. Nu a mai sunat (logic...). Au ramas cateva lucruri (prea marunte) la el, pe care ar fi trebuit sa mi le inapoieze. Si cu ocazia asta, s-o facem si "oficial". Despartirea adica. Dar "nu a avut timp" pt ca "tocmai si-a amintit ca avea ceva de lucru foarte important". Si daca nici pentru a ne desparti frumos nu a avut timp, ma gandesc ca in mintea lui chiar nu am meritat efortul. Mi-e foarte greu sa-i inteleg comportamentul. Dar azi mi s-a zis sa incetez sa mai caut raspunsuri. Gata, s-a terminat. Azi am fost incurajata ca ar trebui sa fiu super fericita. Un prieten bun (om insurat si asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mi-a zis ca ar da ani din viata sa fie in situatia mea, adica liber. Poate nu inteleg asa bine acum ce a vrut sa spuna. Aseara am incercat terapia cu muzica data tare (multumesc, Sylvia). Si a fost bine. Azi nu mai am chef, dar sunt ok. Multumesc mult pt sustinere, Splendora! LA MULTI ANI! Si multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine. Ma doare inca si stiu ca o sa ma mai doara. Dar azi nu am plans si nici nu am mai avut atacuri de panica. PS: Ieri am inteles ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Abia acum se citeste printre randurile tale ceea ce "trebuie". Bravo, rory! Eu una sunt mandra de tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
partea asta cu impartitul lucrurilor e foarte grea. bine ca s-a terminat la un fel... adica, au ramas doara chestii marunte.
eu nu cred ca exista despartiri frumoase (mi se pare contradictie in termeni), ci eventual despartiri urate si normale. a trecut, asta e. plansu' e bun, elibereaza. numa' sa nu fie in exces (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) atunci nu e bine. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rory eu n-o sa vin acum sa iti zic "o sa fie bine" . O sa fie si bine, o sa fie insa si zile in care o sa iti vina sa te urci pe pereti, trebuie sa fii pregatita pt toate si sa crezi cu tarie ca esti destul de puternica sa treci peste ele, cum or fi. Important e ca ai luat o hotarare si e f important sa fii tu convinsa ca e hotararea cea buna si sa te tii de ea no matter what.
Mie chestia cu "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita" mi se pare sincer un mare bullshit. Sunt si oameni (putini ce-i drept) care stiu sa aprecieze si sa nu ia lucrurile for granted.Dar inteleg oarecum de ce pe tine te ajuta in momentul asta sa gandesti asa. E pe undeva normal si poate chiar iti face bine. Important in starea in care esti tu acum e sa ai prieteni aproape. Prieteni care sa te asculte fara sa te judece, sa te scoata in oras, sa iti distraga atentia cu chestii vesele. Socializeaza cat de mult poti, fa-ti prieteni noi, iesi in oras, incearca realmente sa te simti bine, nu doar sa mimezi. Eu cred cu tarie ca cea mai buna razbunare pentru un tip care nu a fost fair cu tine e sa stie ca esti fericita si implinita FARA EL. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
haide mai, nu mai speria fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa mai dureze intre 2 si 5 luni (asa zic psihologii). da' trece. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sfat dezinteresat: cand o sa-ti vina sa te urci pe pereti, vorbeste cu oamenii de incredere. de obicei, te ajuta sa treci peste moment. nu am intrebat - si cred ca nu a intrebat nimeni: ce relatie ai cu mama ta? poti vorbi despre toate astea cu ea? in general, mamele sunt exceptionale in situatii din astea, au o capacitate de daruire si alinare cum nu gasesti in alte parti. daca ai o relatie apropiata cu mama ta, povesteste-i si ei, cu siguranta nu te va judeca. o idee buna ar fi iar sa iei un animalutz, pentru ca asta iti da o preocupare si te umple de veselie mereu. instant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar ca animalul (petul) e "cutia de rezonanta" al stapanului, adica simte muult mai puternic orice stare de rau si neliniste a stapanului. asta poti sa-l iei in calcul peste o luna doua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:23 PM |
|