IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
andutz
post May 27 2008, 04:12 AM
Post #551

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

leo, sunt de acord. Nu cred ca este cazul maimuticii, dar ma ingrozesc cand vad ca oamenii se lasa condusi de instinctul...de care-o fi si cand ii paleste amocul si vad un botosel de bebe cu dantelutza si ii apuca "aah...ce scump e...vreau si eu..." si nu se gandesc ca e culmea egoismului sa faci un copil pt ca vrei tu, pt ca instinctul kicks in...pt ca il aduci in lume si dupa aia vrei nu vrei, creste-l...si asa vezi pe strada mame care isi tin copii numai in suturi ca s-au saturat ca "nu e cuminte"- adica nu incremeneste intr-un colt 18 ani...off...
how come e atat de greu sa iei permis de conducere (ma rog, pt unii dintre noi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) dar oricine poate sa faca copii??
sorry pt off-topic...
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post May 27 2008, 06:23 AM
Post #552

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Leo, Pink ti-a raspuns asa de frumos, asa e viata!

Tu chiar crezi ca totul se poate "controla"?
Nu te contrazic intru totul, adica intr-adevar unele lucruri se pot vedea din timp si e o responsabilitate sa alegi sa ai un copil.

Si chestia asta cu seriozitatea si cu asumatul responsabilitatii, uite ce s-a intamplat in vest: se bazeaza pe emigranti pentru ca vesticii sunt asa de responsabili ca nici nu mai apuca sa se gandeasca la copii, asa ca nu-i mai fac deloc...

Andutz, tu te referi la extreme, si e dureros ca se intampla asa uneori.

Maimutica imi pare rau ca treci prin asa ceva. Am trecut si eu prin ceva asemanator si faptul ca m-am dus la servici, in relatie nu a schimbat mare lucru, dar am scapat eu de depresie, si am inceput sa ma regasesc pe mine. Daca reusesti sa stati de vorba macar, sa povestiti, asa cum spunea si Kalua si Pesca, e un castig pentru voi amandoi. Daca nu reusesti, sa nu-ti atribui tu intreaga vina, ca un cuplu e ca o caruta, trag amandoi. Daca trage doar unul se cocoseaza si caruta pica mai repede in sant...

Eu nu pot sa-ti dau sfaturi, pentru ca am avut un barbat care ma neglija din toate punctele de vedere, si cand avea copilul 8 ani, am divortat. Si am incercat toate variantele posibile si imposibile sa schimb situatia pana sa divortez.
Ia zi, Leo, vezi: daca te gandeai mai mult!
Pai poate ca ai dreptate, poate ca n-ai, ca daca nu l-as fi ales pe exul, fi-miu nu exista, chiar daca aveam alt copil, n-ar fi fost el (si asta e de la el citire). Asa ca am invatat intre timp ca viata are si nuante de gri, nu e doar alb-negru.

Si mai e ceva Leo, o femeie, cand scrie ceva asa cum scrie Maimutica, si are o problema, tu nu o ajuti cu nimic daca ii spui pai nu trebuia sa faci asta! O ranesti, fara sa vrei...

+Quote Post
patricika
post May 27 2008, 08:16 AM
Post #553

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

buna Albinutza.sa iti dau exemplul meu : sotul meu pe cand era cu fosta a facut rate la niste electronice pe numele lu tacsu pt ca el avea minim pe economie si nu putea.a trebuit s amearga luna de luna sa ii dea banii de rata , pana mi s-a pus pata si nu i-am mai dat voie,pt ca maimuta aia (asa ii spunem amandoi) a vazut in asta o posibila impacare si chiar a incercat sa ne desparta.nu exista prietenie dupa ce doi oameni se despart, pt ca sunt momente in viata cand nu toate merg bine, si mergi si plangi pe umarul fostului/fostei...pt ca gasesti in el/ea o alinare tinand cont ca te cunoaste..si nu ar strica sa iti amintesti de "vremurile trecute" si e foarte posibil sa ajungi sa regreti.pe mine una m-a deranjat foarte mult faptul ca ei 2 pastrau o legatura.nu ma intelege gresit,dar noi ne pregateam de o nunta(nu erau doar2 sapt).poate ca nu se compara situatia...
si legat de Billa...nici macar nu iti poate trece prin cap unde ai putea sa iti gasesti jumatatea.data viitoare va povestesc cum m-am cunoscut eu cu al meu.

+Quote Post
albinuza
post May 27 2008, 02:46 PM
Post #554

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

multumesc Patricik!! dar e asa de veche povestea asta a mea, ca nici macar nu mai stiam despre ce e vb!
acum is bine! nu foarte linistita, dar se presupune ca o sa ma marit si eu!
pe unde prin Gl stai?

+Quote Post
sheba
post Jun 11 2009, 01:38 PM
Post #555

Contaminat
*

Member No.: 6,662

QUOTE(patricika @ May 27 2008, 09:16 AM) *
buna Albinutza.sa iti dau exemplul meu : sotul meu pe cand era cu fosta a facut rate la niste electronice pe numele lu tacsu pt ca el avea minim pe economie si nu putea.a trebuit s amearga luna de luna sa ii dea banii de rata , pana mi s-a pus pata si nu i-am mai dat voie,pt ca maimuta aia (asa ii spunem amandoi) a vazut in asta o posibila impacare si chiar a incercat sa ne desparta.nu exista prietenie dupa ce doi oameni se despart, pt ca sunt momente in viata cand nu toate merg bine, si mergi si plangi pe umarul fostului/fostei...pt ca gasesti in el/ea o alinare tinand cont ca te cunoaste..si nu ar strica sa iti amintesti de "vremurile trecute" si e foarte posibil sa ajungi sa regreti.pe mine una m-a deranjat foarte mult faptul ca ei 2 pastrau o legatura.nu ma intelege gresit,dar noi ne pregateam de o nunta(nu erau doar2 sapt).poate ca nu se compara situatia...
si legat de Billa...nici macar nu iti poate trece prin cap unde ai putea sa iti gasesti jumatatea.data viitoare va povestesc cum m-am cunoscut eu cu al meu.

deci este mai bn sa nu ti legatura cu fostul/fosta?

+Quote Post
Diana.
post Jun 11 2009, 04:17 PM
Post #556

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sheba, fa, te rog, un efort si scrie corect.

+Quote Post
Bia
post Jun 11 2009, 06:00 PM
Post #557

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Sa tii legatura in limitele bunului simt. Buna ziua si atat. Eu am facut greseala sa vorbesc cu fostul de care stiu fetele de pe aici pe forum, cu DJ-ul, zilele trecute. M-au luat amintirile si intrebarile de genul: ce-ar fi daca? Bine nu putea fi daca imi trecea prin cap sa fac mai mult pentru ca acum chiar simt ca am pe cineva care chiar ma iubeste. Oricum, asa cum spune si Patrika, nu stii niciodata cand se intampla, din vorba in vorba, sa ajungi iar intr-o relatie deja consumata ulterior care, sa fim seriosi, NU va tine nici a doua, nici a treia oara!

+Quote Post
mikidutza92
post Dec 28 2009, 09:42 PM
Post #558

Contaminat
*

Member No.: 7,694

buna!!am aproape 17 ani si am facut dragoste cu prietenul meu neprotejat,,,luna trecuta mi-a venit pe 13 dar de obicei imi intarzie....nu nu am avut nicio simptoma ca as fi insarcinata...de ce imi intarzie atat de mult? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 28 2009, 09:47 PM
Post #559

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fuguta la farmacie si ia un test de sarcina. Insa treaba asta cu intirzierea nu are legatura cu despartirea unui cuplu ori mi se pare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
M2TWG
post Aug 2 2010, 05:19 PM
Post #560

Contaminat
*

Member No.: 8,944

Recent, am suferit şi eu o despărţire dureroasă. A început  când, o colegă de a mea, mi-a dat id-ul lui, după ce mi-a dat un video cu el cântând. După o lună, două, în care uitasem de el, dăduse mesaj că-şi vinde chitara. Atunci am început să ne vorbim, aflând că stăm în acelaşi oraş şi cartier. Chiar în ziua aia, pe 8 iulie, ne-am întâlnit, ca să-i văd chitara. Iar el, practic, flitra cu mine.

După ceva zile, ne-am întâlnit iar. Ştiind că mă place, i-am zis că şi eu îl plac. Asta fiind pe 17 iulie.

Pe 28, îmi spunea cât de mult mă place, că merită să rişte pentru mine (în timp ce eu îi spuneam că îl pot răni fără să vreau, sau mai ştiu eu ce). Iar pe 30, a venit să-mi spună că nu putem fi decât prieteni. Aflând, în final, că totul se petrecuse seara precedentă, şi că o place pe una care o ştie de 8 ani. Iar pe mine de aproape o lună. Asta, având în vedere că îi spusesem că nu mă cunoaşte.

În final. După ce mă stresa că-s genială, minunată, specială, că nu mai poate de dragul meu şi toate astea, m-a lăsat pentru una, care, sinceră să fiu, nici măcar n-arată mai bine ca mine. Chestie care mi-au spus-o mulţi când i-au văzut poza.

După ce am râs pe seama lui puţin, fără ca el să-şi dea seama, am observat că nu-mi mai răspunde la telefon, nici măcar la mess.

Ce aş putea să fac, având în vedere, că şi-a scris pe blog (citez): "Anyway, tot ce imi amintesc cu placere este ziua de 17 iulie!(am eu motivele mele.)" ?  

+Quote Post

60 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 11:11 AM