![]() |
![]() ![]() |
![]() |
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
tsuni, cred ca am uitat ce inseamna sa te iubesti ......
sunt jalnica, nu-i asa? am mare noroc de copilasul asta care ma sprijna doar prin prezenta si cu zambetul lui! ma gandesc in fiecare zi ca este doar un vis urat care se va termina foarte curand.... gata cu tristetea! trebuie musai sa fac ceva sa scap! nu-mi place deloc atitudinea pe care o am...... si nici nu sunt obisnuita cu postura asta de femeie indurerata; dar nu stiu ce se intampla de la o vreme ca numai belele fac....tsuni, te astept si mai tarziu! pupici :-* |
|
|
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
laryysa, ce pot sa spun? :magandesc: m-am gandit si la varianta asta.....
este foarte posibil......si chiar ar fi capabil de asemenea fapte! aaaaa! sa nu uit! CASA DE PIATRA! si sa fii fericita toata viata! :floricele: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE tsuni, cred ca am uitat ce inseamna sa te iubesti ...... sunt jalnica, nu-i asa? am mare noroc de copilasul asta care ma sprijna doar prin prezenta si cu zambetul lui! ma gandesc in fiecare zi ca este doar un vis urat care se va termina foarte curand.... gata cu tristetea! trebuie musai sa fac ceva sa scap! nu-mi place deloc atitudinea pe care o am...... si nici nu sunt obisnuita cu postura asta de femeie indurerata; dar nu stiu ce se intampla de la o vreme ca numai belele fac....tsuni, te astept si mai tarziu! pupici :-* hmmm, cum sa fii jalnica? stai naibii cuminte. e normal sa te simti asa dezorientata. faptul ca ai divortzat l-ai comis pentru tine, deci n-ai uitat sa te iubesti. numai ca acum alaturi de asta sunt si alte senzatii secundare. cand incepi sa iei antibiotice sa curetzi o infectie, corpul reactioneaza la inceput, marind un pic febra. ceea ce e important insa e ca, daca termini treaba cu ele (antibioticele) esti vindecata. nu-ti mai face atatea complexe ca nu-i nimic in neregula cu tine "shit happens". daca te strang un pic in brate iti e mai bine? okay, e la latitudinea ta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Moreena
Uite cum vad eu problema: Ai divortat. Au existat sigur multe motive care te-au determinat sa iei aceasta hotarare. Nimeni nu (ar trebui sa) ramana intr-o relatie/casatorie daca aceasta ii aduce multa multa suferinta. Nici daca exista anumite ratiuni sau justificari . Altfel, am fi cu totii masochisti sau sadici. Dar in timpul casniciei intervin acele « legaturi de atasament » care au radacini... biologice (si care apar primele in viata oricui). Atasamentul face sa ne despartim greu si cand o facem, daca nu suntem insensibili, sa suferim un doliu. Un doliu erotic. Dar, atasamentul este o nevoie primara… multi o pot confunda cu iubirea (de aici ,cred eu ca vine intrebarea ta : « il mai iubesc ? »). Si desi legaturile de atasament sunt importante, pt a putea vorbi despre iubire, mai sunt necesare si altele. Multe altele. Prin divort ai rupt aceste legaturi de atasament. Si e normal sa simti ca tot universul tau s-a prabusit. Dar odata rupte, ce rost mai are sa le innozi? :( Acum ai posibilitatea sa refaci aceste legaturi. Sa te atasezi de altcineva. Si asta ar trebui sa te bucure si sa alunge tristetea care te-a cuprins. Asa ca...lasa gandurile negre... Si zambeste... Si incalzeste-te in bratele prietenilor. De pretutindeni. :) Te pup |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
right ella :)
eu as spune ca in perioada de refacere trebuie sa o faca singura (nu in sensul fara prieteni). doar cand te simti bine singur sau singura, abia atunci poti sa "te legi" de altcineva. altfel am impresia ca va deveni o relatie de dependenta, nu de amor neconditionat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
v_v :)
e greu sa treci singur prin momentele de incertitudine ("voi reusi sa ma descurc mai departe?"), intrebari ("unde s-a gresit?" "de ce s-a ajuns aici?") si durere (ufff, de n-ar exista durerea asta...) e bine, ma gandesc, sa ai pe cineva alaturi. care sa-ti dea senzatia (si nu numai) ca esti iubita... cat de relatia de dependenta? cui ii pasa? atata timp cat aceasta relatie te face sa te simti un pic mai bine...si te ajuta sa redescoperi sentimente demult uitate. sa iubesti. sa te iubesti pe tine in primul rand. Lucru de care multi uitam!... :) |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu prefer sa fiu bine singur inainte sa fiu bine intr-o relatie. :)
|
|
|
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu prefer sa fiu bine singura, decat sa depind de binele pe care m-il face o relatie;
in afara de asta nu stiu daca pot sa-mi leg fericirea de actuala relatie; mi-e teama; si colac peste pupaza am prostul obicei de a face comparatie intre ce a fost si ce am acum.... |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
inseamna ca nu esti pregatita pentru relatia asta si nici lui nu i-ar fi prea bine. ar fi nedrept pentru persoana cu care esti acum. nu e o sansa corecta :)
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE si eu prefer sa fiu bine singura, decat sa depind de binele pe care m-il face o relatie; in afara de asta nu stiu daca pot sa-mi leg fericirea de actuala relatie; mi-e teama; si colac peste pupaza am prostul obicei de a face comparatie intre ce a fost si ce am acum.... e moreena parca parca incepi sa mai vii de acasa... :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:48 AM |
|