![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am una cu unde ultrasonice (nu stiu cum se cheama), cred ca are vreo 6-7 ani (periuta i-o schim periodic), sunt multumita de ea. Dar cand si-o da duhul tot la una "numai" electrica ma voi opri.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cumparat pentru prima data, la recomandarea asistentei dentare, o periuta electrica, cu baterii, Braun.Cele pe care trebuie sa le reincarci mereu nu ma atrag deloc.
Asa, prima seara cand m-am spalat pe dinti am crezut ca imi zornaie creierul in cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da' face treaba buna. Hubby al meu are periuta din asta mai demult, io i-am cumparat-o, asa ca acum avem amandoi la fel si le tinem asa, in picioare, 'bot in bot' una langa alta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am un colgate, nu stiu ce model, verde. am o obsesie pentru culoarea verde cand e vorba de periutele de dinti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sensodine e cea mai buna si am incercat ceva duzine pana sa ma opresc la ea.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Si eu tot Sensodine am, roz, iar MR Mititelu' Sensodine albastru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cum functioneaza astea? periajul stiu ca se face de sus in jos, asta .. cum?
n-am avut pana acu'.. dar m-ar interesa sa stau si treaba sa fie facuta de altcineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am periuta electrica Braun de vreun an si jumatate si imi place tare mult. O data ce am folosit-o, nu am mai putut reveni la cele normale. Nu stiu ce le-am facut, dar mi s-au stricat 2 si totusi, am cumparat-o si pe a 3-a.
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Si eu tot pe electrica merg. Am un OralB CrossAction, de care sunt tare multumita.
|
|
|
maylin |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu folosesc o periuta foarte silver care si sunt foarte multumita de ea....si pe bune ca am incercat 2 mii de feluri de periute ....se pot lua si de pe net pt mine este mai simplu...
LINK RO - EDITAT- O VIZITA LA REGULAMENT RUGAM. |
|
|
MARIA82201 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vreau si eu un site de unde pot comanda produse de albire?????
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:59 PM |
|