IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

48 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Melodii de taiat venele
LostWhispers
post Aug 28 2008, 03:35 PM
Post #421

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ Aug 28 2008, 04:20 PM) *
Lost, f frumoasa. Sarah Brightman?

da, melodia se numeste This love
Go to the top of the page

+Quote Post
minou
post Sep 4 2008, 08:38 PM
Post #422

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,643

hai ca ma bag si eu
Johnny Cash - Hurt

+Quote Post
Diana.
post Sep 4 2008, 09:27 PM
Post #423

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oare?

+Quote Post
albinuza
post Sep 5 2008, 12:01 AM
Post #424

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

tre' sa va zic de melodia asta!!
Lara Fabian- Je suis malade!
cruunt de trista (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 14 2008, 08:17 PM
Post #425

Musafir

A-ha, Crying in the rain

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aaeqC7Ytpp0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aaeqC7Ytpp0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 14 2008, 08:26 PM
Post #426

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Frumoasa, Walpu! Si se potriveste cu anotimpul. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Albi, melodia aia a mai fost pusa pe aici de cateva ori. Ai dreptate, te omoara incet cand o asculti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Amicutz
post Oct 8 2008, 08:58 PM
Post #427

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Big Bad Bucharest ;)
Member No.: 183

Eu am bocit serios cand am ascultat prima oara melodia asta, m-a impresionat prin simplitate si mai ales prin cat de banale au ajuns niste accidente atat de tragice. Si versurile : Yo no siento nada pero presiento que a chorros se escapa la magia de mi alma gastada ella en la calle tirada algunas sirenas lejanas resuenan en la noche olvidadas. Veloz caballo de acero tu gasolina mi sangre y su cuerpo se mezclaron en el suelo. El gris de la carretera dibujando su melena Entre la vida y la muerte se piensa tan diferente. Y la luz se le apagó y su vos se le apagó Se le apagó la luz, tembló y no llega la camilla, luché buscando una salida para ir a escuchar su corazón con las manos confundidas no me mantengo en pie no llego hasta la niña de mi vida. Porque no habla no entiendo hace un momento me iba diciendo no corras yanto que tengo miedo. La ambulancia volaba entre la vida y la muerte, pensaba que echaba tanto de menos su casa. Amarga risa en la cama imagina que es una diana con todas esas agujas clavadas. Bromea sobre su suerte, le hace sentirse más fuerte entre la vida y la muerte se piensa tan diferente. Y la luz se le apagó, y su voz se le apagó. Se le apagó la luz tembló se cerraron las cortinas y escuchó pasar la vida y el suave latir de un corazón la indirecta comprendida una torpe despedida de la niña de su vida ...

This post has been edited by Amicutz: Oct 8 2008, 09:00 PM

+Quote Post
lusia
post Oct 10 2008, 10:11 PM
Post #428

Contaminat
*

Member No.: 4,728

Gone Fishing - Second Person

+Quote Post
lusia
post Oct 23 2008, 12:42 PM
Post #429

Contaminat
*

Member No.: 4,728

Anathema - Lost Control
Melodia asta mi se pare ingrozitor de deprimanta...

+Quote Post
Diana.
post Oct 23 2008, 02:37 PM
Post #430

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O ţigancă mi- a spus că este de la Aivali / Si eu mi=am amintit cuvintele bunicului meu. / În Smyrna facea ducliuri si bunica condimente / In casa tatalui sau. // In anii in care eram mic // Ma intrem intr-una // De ce bunicul avea intotdeauna cufarul lustruit // Şi înainte de a-mi muri mi=a spus "să ţineţi asta" // Sa am grija de cheia cufarului // Si i-am vazut văzut privirea uscata din nou luminata. // In oraş, în Agia Sofia, plinge întotdeauna Maicia Domnului / pentru cei care au lecat, alungati, pe vapoare. // Hagia Sophia în oraş, încă arde un foc // Pentru ca "Mehmetii" ne-au luat credinta. // .si m-am uitat si eu in mica caseta sa vad ce a luat bunicul // Scorţişoară, smirnă şi apă din mare // şi niste piertre // si tarina din paminturle furate ... Mai jos, imagini din 1922, anul in care grecii au fost alungati din Asia Mica Incendierea orasului Smirna de catre turci

+Quote Post

48 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 03:03 PM