![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
VAI, Dumnezeule, cum e melodia asta...noroc ca iubesc, ca altfel, vorba topicului, mi-as taia venele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
George Michael - Can`t Make You Love Me ...cre`ca dupa "Last Christmas" , e urmatoarea lui melodie foarte faina Pacat ca nu`mi merge youtube`ul, sa postez un filmulet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca nu ti se deschide deloc fa un restart la calculator.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mariah Carey - My all
Stiu, Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , oricum, it's an old story...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hinder - Running in the rain
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Εγώ για σένα
Καλλιτέχνης: Ραλλία Χρηστίδου Συνθέτης: G.Bella/G.Rapetti Στιχουργός: Νίκος Μωραΐτης Στίχοι: Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα, / Ma intrebi ce as face pentru tine αν θα το 'σκαγα μια μέρα απ'τη δουλειά / Daca as fugi intr-o zi de la serviciu αν θα το 'σκαγα μια μέρα για να φύγουμε, / Daca as fugi intr-o zi ca sa plecam με τ' αυτοκίνητο για κάπου στ' άγνωστο. / Cu masina intr-un loc necunoscut Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα, / Ma intrebi ce as face pentru tine αν θα άφηνα μια στάλα εγωισμού, / Daca as fi renuntat la egosim αν θα σ' άφηνα ή αν πίσω σου θα έτρεχα, / Daca as alerga sau daca as ramine in urma ρωτάς αν θα 'πεφτα για σένα στη φωτιά / Ma intrebi daca pentru tine m-as arunca in foc Εγώ για σένα, εγώ για σένα / Eu pentru tine, pentru tine για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα. / Daca m-as cobori mai jos decit oricine εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου / Eu, inima mea, eu inima mea εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου. / Eu pentru tine mi-as omori visele Μη ρωτήσεις τι κάνω για σένα, τι χάνω, / Nu ma intreba ce fac pentru tine, ce pierd αν μπορώ να κοπώ, να καώ, να πεθάνω / Daca mi-as lua zilele, sa ard, sa mor μη ρωτήσεις τι δίνω για σένα ψυχή μου / Nu ma intreba ce dau pentru tine sufletul meu μια στιγμή, μια βραδιά, μια ζωή, τη ζωή μου. / O secunda, o seara, viata Εγώ για σένα, εγώ για σένα / Eu pentru tine, pentru tine για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα Daca m-as cobori mai jos decit oricine εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου Eu, inima mea, eu inima mea εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου. / Eu pentru tine mi-as omori visele Giannis Kotsiras - Daca ma iubesti Spune-mi, spune-mi ce te aduce si ma chinuiestei fara sens Spune-mi, spune-mi adevarul Intre minciuni cind se face liniste Daca ma iubesti Sa nu iti Pese unde ma duc Si unde mergi Ascunde-ma in adincul inimii tale Si undeva ne vom intilni Daca ma iubesti Cu mine sa treci granitele Si sa uiti ce inseamna "Nu"s i trebuie" Si undeva ne vom intilni daca ma iubesti Undeva ne vom intilni Da-mi o clipa de-a ta Sarutul tau ascuns si trupul si sufletul Da-mi, da-mi o dragoste chiar daca e doar o inchipuire Ca sa traiesc acolo... Daca ma iubesti Cu mine sa treci granitele Si sa uiti ce inseamna "Nu"s i trebuie" Si undeva ne vom intilni daca ma iubesti Undeva ne vom intilni, Undeva ne vom intilni |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De fiecare data cand ascult cu atentie cantecul asta ma dau cel putin lacrimile, daca nu ma apuca un bocet.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MH-R3UYtpig&hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MH-R3UYtpig&hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Depeche Mode - Enjoy the silence (Matt Mix 2008)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:52 AM |
|