IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pierce si Tatuaje, ..de toate felurile :)
aby
post Jul 5 2007, 09:46 AM
Post #101

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: cluj
Member No.: 1,774

am vrut sa va intreb daca la toate saloanele de pierceing te anesteziaza?si eu vreau sa-mi fac in buric de ziua mea adica in februarie,este buna perioada aleasa ce ziceti?si cam cat timp dureaza gauritul?am citit mai sus undeva ca este mai bine sa-ti faca cu acul nu cu pistolul de ce? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 5 2007, 03:11 PM
Post #102

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

aby eu mi-am pus cercel in ureche cu pistolul si chiar daca in secunda 'impuscarii' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu a durut deloc, dupa vreo 10 minute ma durea ingrozitor toata urechea, imi zvacnea, m-a apucat durerea de cap, probabil de la soc.. comparativ cu gaurile facute normal cu acul, e mult mai dureros asa, nu in mom propriu zis ci pe urma.

+Quote Post
aby
post Jul 5 2007, 04:00 PM
Post #103

Tratabil
**

ei si eu am in ureche 2 gauri,da m-a durut,dar a fost o durere suportabila.acuma eu am auzit ca cea mai sensibila zona este cea a buricului...sincer mi-e putina teama.

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 04:11 PM
Post #104

Musafir

aby, gandeste-te ca moda pantalonilor cu talie joasa se cam dice si nu vei mai putea purta piercingul in buric cu pantaloni cu talie mai inalta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 5 2007, 10:53 PM
Post #105

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

kalua, poate ca asa este, dar poate ea il vrea pentru ea personal, nu neaparat sa il expuna..cel putin, asta ar fi cazul meu..doar ca eu nu mi-am facut curaj nici pana in ziua de azi..sau m-ar tenta un mic tatuaj, tot pe abdomen, ceva mai jos..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 6 2007, 08:48 AM
Post #106

Musafir

Sweet, nu stiu cat este de placut cand pantalonul se freaca de piercing, deci nu-i vorba de expus... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
aby
post Jul 6 2007, 11:36 AM
Post #107

Tratabil
**

pai ideea este ca eu as vrea pirce-ul pentru mine..si in legatura cu pantalonii eu sunt hip-hoparita si imi place sa port numai pantaloni cu talie joasa...numai ca ma tot gandeam daca doare.unele fete imi ziceau ca da,altele ca nu,nu mai stiu dupa cine sa ma iau... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Meg
post Jul 6 2007, 02:11 PM
Post #108

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

pai daca il vrei nu te iei dupa nime; il vrei ca asa il vrei tu, ca iti place si ca iti doresti sa ai.
daca vin eu si zic ca nu doare, tu iti faci, crezandu-ma pe cuvant?
fiecare organism reactioneaza in felul meu. poate eu pot sa fluier in timp ce-mi face ala gaura, iar tu sa mai ai putin si sa lesini.
nu cred ca e cel mai bun criteriu..

+Quote Post
aby
post Jul 10 2007, 05:29 PM
Post #109

Tratabil
**

asta asa e.stiu ca fiecare organism reactioneaza in felul.oricum fata de ce gauri am vazut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...am vazut tipe care si-au facut la ceafa si in spate era aiurea si acuma ma gandesc ca in buric e foarte normal fata de ce aveau tipele....scary rau dupa parerea mea.

+Quote Post
pink
post Jul 10 2007, 06:28 PM
Post #110

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj
Member No.: 1,917

helloo!!! pot sa spun k si mie mi s-a pus de mult pata sa-mi fac un tatuaj pe spate , mai exact a lower back tatoo. imi doresc asta enorm de mult, dar problema e ca ai mei nu prea sunt de acord (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nush cum sa-i conving. Poate dak as sti mai multe despre tatuaje as reusi sa-i conving, so pls daca puteti sa ma ajutai cu ceva informatii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:30 PM