![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) pink!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
ce sa faci fiecare face ce vrea, doar k unii cam exagereaja. totusi un pierce in buric sau un tatuaj doua nu-i prea mult (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
[quote name='fortelady' date='Jul 10 2007, 10:31 AM' post='105614'] thanks . sper sa ma puteti ajuta si sa va fiu si eu de ajutor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
draga pink!!acuma despre tatoo se stie ca sunt cam dureroase,si se pot infecta la fel de bine precum pirceing-urile.acuma cu convinsul parintiilor stiu ca este mai greu asa a fost si in cazul meu,dar trebuie sa incerci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...iti urez bun venit si sa ai o sedere placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Singurul meu comentariu despre tatuaje este ca soru-mea vitrega are doua facute in urma cu cateva ani, cand era prin liceu.
E genul de tipa foarte atenta cu ea, foarte dichisita, foarte foarte foarte orice. Si in ciuda acestui fapt, tatuajele alea arata deja aiurea pentru ca nici pigmentul ala nu mai e ce a fost, si in momentul de fatza nu ii fac nici un serviciu, decat eventual asa, ca atitudine ca uite ce salbatica eram in liceu dar mi-a trecut pe parcurs. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
thanks aby, thanks a lot. Da stiu ca doare sa-ti faci un tatuaj da de mult imi doresc unul si sper sa reusesc. Mi-l doresc prea mult ca sa nu reusesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
bine faza este ca pink vrea sa-si faca in spate jos.si ma gandesc ca daca mai creste si nu o sa ii mai placa, se poate acoperi cu ceva haina.acuma de culoare stiu ca se duce dupa o vreme ca si fratele meu are.lui i s-a dus doar putin.el are tatoo-ul de un an si ceva.anyway ma gandesc ca durerea de la pirceing-uri nu se compara cu cea de la tatoo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cine poate suporta.eu nu prea suport durerea si de aceea m-am oprit la pierce-inguri,desi inca am o teemre pt cel de buric (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pink, de ce nu incerci unul semipermanent? La saloanele unde se fac machiaje semiparmanente iti poti face si tatuaj, orice model, in orice zona de pe corp. Stiu ca dureaza 2-3 ani. In felul acaesta ii impaci si pe ai tai, si iti satisfaci si tu o dorinta arzatoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
[quote name='ala80' date='Jul 11 2007, 12:52 AM' post='105688']
da stiu k ar fi mai usor, dar acest tip de tatuaj dupa un timp arata rau pentru ca se decoloreaza, daca voi reusi sa-i conving pe ai mei clar ca vreau un tatuaj permanent. Nu stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , dar pur si simplu imi doresc enorm de mult unul si sper sa reusesc. oricum multumesc de idee o sa ma mai gandesc |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Chiar, cele semipermanente cum arata cand se apropie deadline-ul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si de fapt cand incepe sa fie vizibil faptul ca they will, eventually, wear off? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai fetelor, e cam bullshit faza asta cu semipermanentele. E adevarat ca se duc in 3 ani dar tot ramane o umbra ceva, si tre' sa-l refaci. Ce stiu eu este ca si un tatuaj permanent la 5-6 ani trebuie refacut (pentru ca altfel se face ca la marinari si se vede verzui albastrui asa, usor transparent). Daca e tusul foarte bun poti atinge si 10 ani pana sa-l refaci.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:42 PM |
|