IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pierce si Tatuaje, ..de toate felurile :)
fortelady
post Jul 10 2007, 06:31 PM
Post #111

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) pink!
Go to the top of the page

+Quote Post
pink
post Jul 10 2007, 06:43 PM
Post #112

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj
Member No.: 1,917

ce sa faci fiecare face ce vrea, doar k unii cam exagereaja. totusi un pierce in buric sau un tatuaj doua nu-i prea mult (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

[quote name='fortelady' date='Jul 10 2007, 10:31 AM' post='105614']
thanks . sper sa ma puteti ajuta si sa va fiu si eu de ajutor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
aby
post Jul 10 2007, 06:51 PM
Post #113

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: cluj
Member No.: 1,774

draga pink!!acuma despre tatoo se stie ca sunt cam dureroase,si se pot infecta la fel de bine precum pirceing-urile.acuma cu convinsul parintiilor stiu ca este mai greu asa a fost si in cazul meu,dar trebuie sa incerci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...iti urez bun venit si sa ai o sedere placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
midnight
post Jul 10 2007, 06:54 PM
Post #114

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Singurul meu comentariu despre tatuaje este ca soru-mea vitrega are doua facute in urma cu cateva ani, cand era prin liceu.
E genul de tipa foarte atenta cu ea, foarte dichisita, foarte foarte foarte orice.
Si in ciuda acestui fapt, tatuajele alea arata deja aiurea pentru ca nici pigmentul ala nu mai e ce a fost, si in momentul de fatza nu ii fac nici un serviciu, decat eventual asa, ca atitudine ca uite ce salbatica eram in liceu dar mi-a trecut pe parcurs.

+Quote Post
pink
post Jul 10 2007, 07:09 PM
Post #115

Contaminat
*

thanks aby, thanks a lot. Da stiu ca doare sa-ti faci un tatuaj da de mult imi doresc unul si sper sa reusesc. Mi-l doresc prea mult ca sa nu reusesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
aby
post Jul 10 2007, 07:16 PM
Post #116

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: cluj
Member No.: 1,774

bine faza este ca pink vrea sa-si faca in spate jos.si ma gandesc ca daca mai creste si nu o sa ii mai placa, se poate acoperi cu ceva haina.acuma de culoare stiu ca se duce dupa o vreme ca si fratele meu are.lui i s-a dus doar putin.el are tatoo-ul de un an si ceva.anyway ma gandesc ca durerea de la pirceing-uri nu se compara cu cea de la tatoo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cine poate suporta.eu nu prea suport durerea si de aceea m-am oprit la pierce-inguri,desi inca am o teemre pt cel de buric (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jul 11 2007, 08:52 AM
Post #117

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pink, de ce nu incerci unul semipermanent? La saloanele unde se fac machiaje semiparmanente iti poti face si tatuaj, orice model, in orice zona de pe corp. Stiu ca dureaza 2-3 ani. In felul acaesta ii impaci si pe ai tai, si iti satisfaci si tu o dorinta arzatoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pink
post Jul 11 2007, 10:32 AM
Post #118

Contaminat
*

[quote name='ala80' date='Jul 11 2007, 12:52 AM' post='105688']
da stiu k ar fi mai usor, dar acest tip de tatuaj dupa un timp arata rau pentru ca se decoloreaza, daca voi reusi sa-i conving pe ai mei clar ca vreau un tatuaj permanent. Nu stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , dar pur si simplu imi doresc enorm de mult unul si sper sa reusesc. oricum multumesc de idee o sa ma mai gandesc

+Quote Post
midnight
post Jul 11 2007, 10:49 AM
Post #119

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Chiar, cele semipermanente cum arata cand se apropie deadline-ul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si de fapt cand incepe sa fie vizibil faptul ca they will, eventually, wear off?

+Quote Post
Bia
post Jul 17 2007, 12:03 PM
Post #120

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mai fetelor, e cam bullshit faza asta cu semipermanentele. E adevarat ca se duc in 3 ani dar tot ramane o umbra ceva, si tre' sa-l refaci. Ce stiu eu este ca si un tatuaj permanent la 5-6 ani trebuie refacut (pentru ca altfel se face ca la marinari si se vede verzui albastrui asa, usor transparent). Daca e tusul foarte bun poti atinge si 10 ani pana sa-l refaci.

+Quote Post

25 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:42 PM