![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ehh...fetelor fratele meu se ocupa cu facutul tatuajelor.
si la un moemnt dat vroiam si eu unul mic-mic pe degetul de la piccior. si el a zis ca nu are rost,ca e destul de dureros,si majoritatea persoanelor care isi fac tatuaje in tinerete,la varste prea mici,in cativa ani se plictisesc si ori vor sa il scoata ori il redeseneaza,fac alta forma,il modifica cumva. si a avut dreptate.eu una acum nu mi as mai face tatuaj nici daca m ar plati cineva. cat despre refacut,depinde de tus si depinde si de tine cum il intretii. el se da zilnic cu o crema speciala pe tatuaje si pielea arata fosrte bine,iar culorile sunt intense. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
'pokemon' spunei k fratele tau face tatuaje atiunci pot sa te intreb dak tatuajele semipermanente se fac tot cu ac si cam cat ar costa un lower back tatoo permanent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pink din pacate nu paote sa te lamureasca pentru ca el de 10 ani locuieste in austria si nu cunoaste preturile din romania.....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
sorry pokemon nu am stiut oricum iti multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
hey fete..nu stiu cum se pun poze.as vrea sa pun ceva poze cu pirceuri dragutze.daca sunteti amabile sa-mi spuneti si mie:D:Dms anticipat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vezi la forumul de ajutor:
http://www.elady.ro/forums/index.php?showforum=29 sau la fisierele de ajutor: in dreapta sus scrie "help". E nevoie doar d eun click si ai informatiile necesare. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
ms mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/tatoo.jpg)
Asa arata tatuajul meu handicapat dupa aproape 6 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, nici calitatea pozei nu e prea buna, dar oricum s-a cam sters si intins tot, deci ar trebui sa il refac. In plus, de la inceput a fost asa designul, adicatelea dc va uitati bine, varful pumnalului nu e chiar simetric cu capatul celalalt. Dar fiind pe spate si pt ca il vad f rar nu ma prea afecteaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) angel, in ce e infipt cutitul?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Vreau sa-mi fac un tatuaj micutz, peste vreo 5 ani, cand o sa fiu majora, motivele rasucite si complicate, motivele tribale imi plac, acum mi-am facut unul temporar (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:42 PM |
|