![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) angel, in ce e infipt cutitul? raspund eu. TRANDAFIRAS (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
raspund eu. TRANDAFIRAS (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mie mi se pare ca seamana cu o mura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
hey! ceva nou despre tatuaje:D? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu stiti cam car ar fi cel mai ok salon de tatuaje din cluj si care e pretul unui lower back tatoo?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai Bebe ce naiba de mura in gura vezi tu bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E trandafir toata ziua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
haaaa... pay back (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
eu vad o funie cu niste frunze care ies din ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
tu ai o imaginatie prea bogata deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
he he ..si asta-i doar inceputul! Ca daca stau sa procesez ... cazi de pe scaun cu ce-mi poate scormoni mintea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi se pare trandafiras toata ziua (eventual si noaptea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 2-September 07 Member No.: 2,138 ![]() |
Inca se mai poarta piercingul in buric, numai ca a devenit ceva des intalnit si parca nu-ti mai atrage atentia atat de tare cand vezi in buricul unei fete un cercel. Am avut si eu gaura...mi-am dat-o singura prin clasa a X -a (ce tembela,nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ),numai ca la un moment-dat m-am saturat de ea si mi-am scos cercelul...si-asa ca gaura s-a astupat si nu mai e (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma bate gandul sa-mi mai dau una,numai ca logodnicului meu nu-i plac cerceii in buric. E bine totusi ca ii plac tatuajele si a fost de acord cand i-am propus sa-mi fac unul. Numai ca la cercel e apa de ploaie pe langa tatuaj. E cam dureros.Si de inflamat...cred ac depinde si de organismul tau de felul in care suporta anumite "anexe". Asa ca nu va fie frica si faceti-va! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,154 ![]() |
ehh...fetelor fratele meu se ocupa cu facutul tatuajelor. si la un moemnt dat vroiam si eu unul mic-mic pe degetul de la piccior. si el a zis ca nu are rost,ca e destul de dureros,si majoritatea persoanelor care isi fac tatuaje in tinerete,la varste prea mici,in cativa ani se plictisesc si ori vor sa il scoata ori il redeseneaza,fac alta forma,il modifica cumva. si a avut dreptate.eu una acum nu mi as mai face tatuaj nici daca m ar plati cineva. cat despre refacut,depinde de tus si depinde si de tine cum il intretii. el se da zilnic cu o crema speciala pe tatuaje si pielea arata fosrte bine,iar culorile sunt intense. Buna, Am si eu o problema (nu prea mare), dar nu stiu cum s-o rezolv. Am un tatuaj pe sold (facut pe la 18 ani off course) si vreau sa scap de el. Chestia e ca nu vreau sa il acopar cu un alt tatuaj si nici sa-l operez cu laser pt ca ramane o cicatrice f urata. Intrebarea mea este : Exista posibilitatea acoperirii lui cu cerneala culoarea pielii? Am inteles ca se poate si daca stiti unde imi pot face aceasta schimbare, va rog sa ma ajutati. Carmen |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:47 AM |
|