![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 16-November 07 Member No.: 2,660 ![]() |
multumesc pentru raspuns, maat, o sami iau si un unguent, sper doar sa nu mi se infecteze sau ceva de genul (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma bag si eu in discutie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am un pierce in buric, implineste 2 anisori luna viitoare. un an de zile i-a trebuit saracutului sa se vindece si sa nu mai faca lichid, dar e normal sa se vindece mai greu, nu e la loc deschis, sa fie aer si sa se vindece. asa ca natalia, roseata dispare insa asteapta-te sa mai iasa de pe acolo lichid, ca nu stiu cum sa-l numesc. (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) eu am avut curaj sa desfac pierce-ul pentru a-l schimba dupa mai mult de un an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maat, de ce ai renuntat asa de repede la el? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
al meu a trecut de 4 luni,dar inca nu indraznesc sa-l schimb ca daca nu am probleme deocamdata nu vreau sa-mi fac.acum vreo saptamana m-a durut nu stiu de ce poate din cauza cum am dormit....oare e normal sa te mai doara asa din cand in cand?chiar daca au trecut 4 luni eu tot ma mai dau cu apa oxigenata si cu crema ...nu-mi prea vine sa am las ...ca nu stiu ce va fi apoi...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
E normal, la mine a durut in primul an din cand in cand, se vindeca greu pentru ca nu este in loc deschis si aerul nu-i permite sa se cicatrizeze repede. E bine sa tratezi locul, cu siguranta se va cicatriza in timp, trebuie numai sa ai rabdare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si pe mine m-a tentat pierce in buric, dar acum nu...plus ca eu am si o piele foaarte sensibila si sigur as fi avut probleme. Si in ureche mi s-au infectat celelalte gauri pe care mi le-am facut (vreo 5 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Acum le-am cam abandonat si pe astea.
Daar mai nou as vrea sa imi fac un mic tatuaj.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, si pe mine m-ar tenta... dar ce ma opreste este ideea ca un piercing il scoti si gata, aproape nu se mai vede nimic, insa daca te saturi de tatuaj, dai o caruta de bani sa scapi de el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si la mine tot un an a durat sa se vindece buricosul.... Acum e ok. Limfa se numeste lichidul. La mine insa s-a subtiat pielea in zona aia pana s-a vindecat. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Cam nasol... Oricum, daca mai migreaza o sa dau gaura din nou. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Puneti si voi poze cu ale voastre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) PS: Ma tot chinui sa gasesc unul frumos pt buric de aur cu tija lunga de 5, 8 sau 10 mm si 1.6 in diametru. Dar astia cu bijuterii de aur unde am intrebat fac tijele mult prea subtiri. Cred ca au 1 mm grosime. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
hey fete..am o mica problema..de cateva zile mi s-a inrosit in partea de sus a pirceului.alte senzaii nu prea am doar cateodata o usoara mancarime.tratamentul cu apa oxigenata si crema cica e de 4 luni,dar eu l-am continuat.oare din ce cauza e asa?e normal?voi nu ati patit la fel?sunt putin ingrijorata pentru ca nu vreau sa-l dau jos. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
hy mi-am facut un tatuaj pe gat in spate problema este ca nu stiu cum sa ma tund ca sa-l pot etala
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce sa-l etalezi mereu? In locul tau as lasa mai mare misterul si, atunci cand e cazul, mi-as face o coafura interesanta, cu parul prins, suficient cat sa se zareasca printre firele ramase pe ceafa ca acolo este un tatuaj... asa starnesti mai multe curiozitati decat daca l-ai avea afisat mereu, ar deveni ceva banal...parerea mea!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:03 PM |
|