IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pierce si Tatuaje, ..de toate felurile :)
vannilla
post Jan 24 2008, 10:31 PM
Post #161

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,121

da,da ... ai dreptate.... si eu ma gandesc acum sa imi fac un tatuaj.... bun daca va zic ce,o sa ma considerati o fata banala,fraiera....etc.....(initiala prietenului meu) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2008, 10:33 PM
Post #162

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

pai si daca -Doamne fereste - viata va desparte vreodata cum o sa explici litera? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
vannilla
post Jan 25 2008, 09:38 PM
Post #163

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ma gandesc ca imi cumpar un catelus,ceva,un peste si ii dau un nume cu C :-?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2008, 09:55 PM
Post #164

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu aveam intetii din astea in timpul liceului, dar ma bucur ca nu le-am dus la indeplinire. Atata timp cat exista body-painting si abtipilduri, ce rost are sa te insemnezi definitiv!?
Saptamanile trecute, o colega se lauda ca in liceu ea si colegul ei s-au tatuat reciproc, prin metode rudimentare. Erau elevi la Tonitza si plini de "talente". Normal ca operele lor de arta s-au infectat. Pe langa buba urata s-au ales si cu fundurile inrosite de parinti. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif)

+Quote Post
vannilla
post Jan 25 2008, 10:12 PM
Post #165

Contaminat
*

... pai tatuajele mele vor fi "invizibile" adica tatamiu nu va afla de el numai daca vine cu mine la strand,ceea ce nu se va intampla pt ca e arab,iar mamamea o sa afle de el....dar "sper' ca nu se supara.Cand mi-am facut pierce-ul(de 8 martie) i-am adus si ei un cadou iar apoi i-am aratat,"autocadoul meu.....si sa zicem ca nu a reactionat urat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... am auzit ca doare sa imi fac un tatuaj... :-SS...

+Quote Post
Lilisor
post Jan 26 2008, 11:28 PM
Post #166

Musafir

Salut! Sunt si eu noua pe aici, dar deja dependenta de elady! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Apropo de tatuaje, imi doresc si eu unul de vreo cativa ani, dar fiind la liceu, am zis ca o sa-mi treaca! Problema e ca inca imi doresc, prietenul meu zice ca e cam greu sa ma razgandesc dupa aia si mi-a dat de gandit, ca stiu ca are dreptate... Pentru cele care au deja tatuaje, v-ati dori acum sa nu vi-l fi facut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 26 2008, 11:49 PM
Post #167

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da. singurul lucru bun la el e ca intr-o zona in care nu il vede soarele nici cind merg la plaja, pentru ca e in zona acoperita de slip (in fata, pe stinga) asa ca e... ascuns. Bine ca nu mi l-am facut pe glezna sau spate sau in vreo alta parte vizibila.

+Quote Post
lxn
post Jan 27 2008, 12:33 AM
Post #168

Musafir

Di, ai tatuaj? Uuuuu, kinky naughty girl (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
domnitzza
post Jan 27 2008, 10:21 AM
Post #169

Musafir

sal eu nu mi l-am facut de putin timp si eu din liceu imi doream unul si pina nu mi l-am facut nu am avut liniste asa ca mi-am facut unul pe git in spate, (la ceafa) acum nu regret nimic a devenit parte din mine, mai mult de citeva zile m-am tuns periutza am scapat si de parul deteriorat mi se vede si tatuajul si chiar sunt multumita de schimbarea pe care am facut-o, nu sunt nici punk-ista nici nu pot sa spun ca fac parte din vreun curent la moda ci pur si simplu asa am simtit eu fac cea ce simt

+Quote Post
Fanny
post Jan 27 2008, 10:23 AM
Post #170

Moderator Global

QUOTE(domnitzza @ Jan 22 2008, 11:41 PM) *
hy mi-am facut un tatuaj pe gat in spate problema este ca nu stiu cum sa ma tund ca sa-l pot etala

Poti incerca un bob cu parul foarte scurt la spate
bob

LATER EDIT: Vad ca deja te-ai tuns! Sa-ti fie de bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:06 PM