![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
da,da ... ai dreptate.... si eu ma gandesc acum sa imi fac un tatuaj.... bun daca va zic ce,o sa ma considerati o fata banala,fraiera....etc.....(initiala prietenului meu) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pai si daca -Doamne fereste - viata va desparte vreodata cum o sa explici litera? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ma gandesc ca imi cumpar un catelus,ceva,un peste si ii dau un nume cu C :-?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu aveam intetii din astea in timpul liceului, dar ma bucur ca nu le-am dus la indeplinire. Atata timp cat exista body-painting si abtipilduri, ce rost are sa te insemnezi definitiv!? Saptamanile trecute, o colega se lauda ca in liceu ea si colegul ei s-au tatuat reciproc, prin metode rudimentare. Erau elevi la Tonitza si plini de "talente". Normal ca operele lor de arta s-au infectat. Pe langa buba urata s-au ales si cu fundurile inrosite de parinti. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) |
|
|
![]()
|
|
... pai tatuajele mele vor fi "invizibile" adica tatamiu nu va afla de el numai daca vine cu mine la strand,ceea ce nu se va intampla pt ca e arab,iar mamamea o sa afle de el....dar "sper' ca nu se supara.Cand mi-am facut pierce-ul(de 8 martie) i-am adus si ei un cadou iar apoi i-am aratat,"autocadoul meu.....si sa zicem ca nu a reactionat urat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... am auzit ca doare sa imi fac un tatuaj... :-SS...
|
|
|
Lilisor |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Salut! Sunt si eu noua pe aici, dar deja dependenta de elady! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Apropo de tatuaje, imi doresc si eu unul de vreo cativa ani, dar fiind la liceu, am zis ca o sa-mi treaca! Problema e ca inca imi doresc, prietenul meu zice ca e cam greu sa ma razgandesc dupa aia si mi-a dat de gandit, ca stiu ca are dreptate... Pentru cele care au deja tatuaje, v-ati dori acum sa nu vi-l fi facut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da. singurul lucru bun la el e ca intr-o zona in care nu il vede soarele nici cind merg la plaja, pentru ca e in zona acoperita de slip (in fata, pe stinga) asa ca e... ascuns. Bine ca nu mi l-am facut pe glezna sau spate sau in vreo alta parte vizibila.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, ai tatuaj? Uuuuu, kinky naughty girl (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal eu nu mi l-am facut de putin timp si eu din liceu imi doream unul si pina nu mi l-am facut nu am avut liniste asa ca mi-am facut unul pe git in spate, (la ceafa) acum nu regret nimic a devenit parte din mine, mai mult de citeva zile m-am tuns periutza am scapat si de parul deteriorat mi se vede si tatuajul si chiar sunt multumita de schimbarea pe care am facut-o, nu sunt nici punk-ista nici nu pot sa spun ca fac parte din vreun curent la moda ci pur si simplu asa am simtit eu fac cea ce simt
|
|
|
![]()
|
|
hy mi-am facut un tatuaj pe gat in spate problema este ca nu stiu cum sa ma tund ca sa-l pot etala Poti incerca un bob cu parul foarte scurt la spate bob LATER EDIT: Vad ca deja te-ai tuns! Sa-ti fie de bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:06 PM |
|