![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 16-November 07 Member No.: 2,660 ![]() |
hello fete, n-am mai intrat pe site demult:D
piercingul meu e bine, atata ca mi se subtiaza pielea..e normal? e posibil ca organismul meu sa imi dea afara piercingul pur si simplu...? hmm...si eu as vrea tatuaj, ar fi foarte interesant...dar nu o sa-mi fac , mi-e prea frica:( |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Despre toate felurile de piercing: Wikipedia
|
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare
Nu si-a mai facut nimeni nimik? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
hello..ce va mai fac pierce-urile?Al meu e bine acuma,dar se aporpie vara si ma gandeam la strand,dar nu stiu daca e bine sa intru cu el in apa la cat de curate sunt strandurile noastre.Fetele care il au de ceva vreme voi ce faceti?Ati avut probleme cu el din cauza apei de la strand?(al meu e in buric) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am in buric insa nu am fost la mare si la strand de cand mi l-am facut, asa a fost sa fie, nu de teama. Daca nu s-a cicatrizat complet si inca mai supureaza e bine sa nu intri cu el in apa, parerea mea...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
o sa-mi fie greu sa nu intru in apa toata vara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am avut ocazia sa intalnesc o doamna de vreo 45 de ani care cand mi-a vazut tatuajul mi-a spus ca are si ea unul asemanator cica din vremea lui ceausescu de pe vremea formatiei Octave de la ei s-a inspirat va dati seama am reactionat putin mai ciudat cred in momentul in care am vazut o doamna cocheta cu tatuaj oricum nu i se vedea doar daca isi dadea parul la o parte sau daca l-ar prinde in coada. Si eu care credeam ca pe vremea maica-mi fetele erau conservatoare.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 15-May 08 Member No.: 3,873 ![]() |
Eu am 2 tatuaje(unul pe spate si unul in dreapta buricului) si un pierce in buric.. Tatuajele nu m-au durut cand mi le-am facut, insa piercingul... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) auci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ..In doua luni mi s-a vindecat complet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu am fost la strand ci la mare. Nu am avut probleme cu el deloc.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu de ani de zile tot zic ca ma tatuez si nici in ziua de azi nu am ajuns sub ac. am si unu din desene in calculatorul de acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vreau o zana pe soldul drept si un soare cu dinti la incheietura mainii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:03 PM |
|